ALLSAFE Arvostelua

11 038
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Had al een opslag in Amsterdam en wilde de opslag 'verplaatsen' naar Almere. Bij de vestiging in Almere konden ze de verplaatsing meteen in orde maken. Box in Amsterdam leeghalen en alles zelf ve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Robbert van de verhuisservice is echt een topper! Werkt keurig efficiënt en netjes. Stond op de wachtlijst en werd vanmiddag gebeld door Robbert dat er een plekje vrij was gekomen. Wat een geweldige s... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Na het invullen op de website, redelijk snel teruggebeld om een afspraak in te plannen. Dus dat is top. Aangekomen op locatie blijkt de communicatie vanuit het hoofdkantoor naar de locatie niet goed... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij All Safe Tilburg Opslagruimte! Alles was goed geregeld en de service was echt top. Ik wil in het bijzonder Gijs en Bernard ontzettend bedanken voor hun... Näytä lisää

1. Varastotila
  2. Muuttotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

Yrityksen kirjoittama

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

(11 038)

1 676 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ontzettend vriendelijk en duidelijk…

Ontzettend vriendelijk en duidelijk geholpen...snelle service en echt super leuke meiden achter de balie

3. elokuuta 2026

Beste mevr Koopmans,

Dank voor je mooie beoordeling over ALLSAFE! Wat leuk om te horen dat je onze service als snel, vriendelijk en duidelijk ervaart en dat ons balieteam zo’n goede indruk heeft gemaakt. We geven je complimenten zeker door, daar worden de collega’s blij van! We staan altijd voor je klaar.

Saanut 3/5 tähteä

goede samenwerking bij opstellen…

goede samenwerking bij opstellen contract,
maar soms onverwachte sluiting receptie

Beste mevr Tjerkstra,

Dank voor je eerlijke beoordeling! Fijn om te horen dat het opstellen van het contract goed verliep. Je feedback over de onverwachte sluiting van de receptie begrijpen we. Dit gebeurt alleen in uitzonderlijke situaties. We willen je geruststellen dat we in zulke gevallen altijd telefonisch bereikbaar zijn om je direct te helpen, ook op afstand.

Voldoet aan verwachtingen

Vriendelijke medewerkers, goede prijzen, makkelijk systeem, opslagruimte is netjes. Gewoon top!

3. elokuuta 2026

Beste,

Dank voor je mooie beoordeling over ALLSAFE! Top dat je onze medewerkers vriendelijk vindt, de prijzen goed, het systeem gemakkelijk en de opslagruimte netjes. Dat is precies wat we willen bieden!

Snel geregeld

Snel geregeld, goede deal

Beste Bella,

Dank voor je positieve beoordeling over ALLSAFE! Goed om te horen dat je onze service snel vond en dat je blij bent met het voorstel wat wij hebben gedaan.

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk en helder en snel

Beste Marcel,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! Geweldig om te horen dat je onze service duidelijk, helder en snel vindt, daar doen we het voor.

Winterset opgeslagen bij allsafe

Winterset opgeslagen bij allsafe, goed en vriendelijk geholpen.

Beste heer Kamminga,

Dank voor je positieve review over ALLSAFE! Wat goed om te horen dat het opslaan van je winterset naar wens is verlopen en dat je zo vriendelijk bent geholpen.

goede overgang

goede overgang, snel geregeld, vriendelijk personeel, mooie en nette locatie

Beste,

Dank voor je positieve beoordeling over ALLSAFE Bergen op Zoom! Super fijn om te horen dat de overgang goed is verlopen, alles snel geregeld was en je ons personeel vriendelijk en de locatie netjes vindt. We streven naar de beste service, dus laat ons vooral weten wat we kunnen verbeteren om je de volgende keer die 5 sterren ervaring te geven. Je feedback is zeer welkom!

Saanut 4/5 tähteä

Is prima opslag alleen is het enorm…

Is prima opslag alleen is het enorm heet binnen

22. heinäkuuta 2026

Beste,

Dank voor je eerlijke review over ALLSAFE! Goed om te horen dat je de opslag als prima ervaart. Je punt over de warmte binnen nemen we serieus, we begrijpen dat dit ongemakkelijk kan zijn. We bekijken hoe we dit kunnen verbeteren voor een prettige ervaring.

Saanut 5/5 tähteä

De service van het personeel was top

De service van het personeel was top! Goed meedenken. Druk soms maar toch de tijd nemen.

Beste,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE Leiderdorp! Geweldig om te horen dat ons personeel ondanks de drukte de tijd voor je nam en goed met je meedacht. We streven ernaar om elke klant zo goed mogelijk te helpen en het is fijn dat dit is gelukt.

Was eerlijk

Was eerlijk, duidelijk, vriendelijke onthaal en uitleg. Top service in Bergen op Zoom

Beste Anne-Marie,

Dank voor je positieve review over ALLSAFE Bergen op Zoom! Geweldig om te horen dat je een eerlijk en duidelijk advies kreeg en dat je het vriendelijke onthaal en de uitleg zo hebt gewaardeerd. Ons team doet er alles aan om klanten een topervaring te bieden.

Vadim is super cool

Vadim is super cool, thanks for the service

Dear,

Thank you for your review of ALLSAFE! We’re delighted to hear that you appreciated the service and had such a positive experience. Our team always strives to make storage easy and pleasant for our customers.

Kind regards,

Snel geregeld

Snel geregeld, en vooral door de rondleiding een maatje grotere storage genomen, waar de deur gelukkig wèl dicht kon.

Beste Jo,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! Geweldig om te horen dat alles snel en soepel geregeld was en dat de rondleiding je hielp om een passende, ruimere opslag te kiezen waar alles goed past. We vinden het belangrijk dat je optimaal gebruik kunt maken van je opslagruimte.

Service is goed van het personeel

Service is goed van het personeel

Heel klant vriendelijke personeel

Beste,

Bedankt voor uw bericht en voor uw geduld. We begrijpen goed dat een plek op de benedenverdieping voor u belangrijk is. U staat op de wachtlijst, en zodra er een ruimte vrijkomt, nemen wij direct contact met u op.
Mocht u in de tussentijd vragen hebben of alternatieven willen bespreken, laat het ons gerust weten, we denken graag met u mee.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke service duidelijk verhaal.

Prima geholpen, snel en duidelijk. bedrijf zieter schoon en strak uit.

Beste Robert,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! Fijn om te horen dat je prima bent geholpen, dat alles duidelijk verliep en dat je onze vestiging schoon en strak vindt. We doen ons best om deze kwaliteit altijd te waarborgen.

Saanut 5/5 tähteä

Altijd prettig werken met de mannen van…

Altijd prettig werken met de mannen van ALLSAFE. Reageren snel.

Beste Krystian,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! Geweldig om te horen dat je graag met ons samenwerkt en onze snelle communicatie waardeert. We blijven ons inzetten om je altijd tijdig en goed van dienst te zijn.

Saanut 4/5 tähteä

Locatie dichtbij mijn huis en zeer…

Locatie dichtbij mijn huis en zeer goede opslagfacikiteit. Ziet er heel netjes uit.

Beste,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! Top om te horen dat onze locatie zo gunstig ligt en dat je de opslagfaciliteit als netjes en van goede kwaliteit ervaart. We doen ons best om dit niveau vast te houden.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk, goede uitleg en schoon

Alles werd heel goed en vriendelijk uitgelegd. Ook dat er af en toe iets fout kon gaan met de code kastjes. Manier om die te resetten werd ook verteld.
Verder goed onderhouden en schoongemaakt.

Beste Peter,

Dank voor je uitgebreide review over ALLSAFE! Goed om te horen dat je de uitleg als vriendelijk en duidelijk hebt ervaren, inclusief de tips over het resetten van de codekastjes. We vinden het belangrijk dat alles goed onderhouden en schoon is, fijn dat dit is opgevallen.

AllSafe Weesp heeft super klantenservice

Stefan bij AllSafe Weesp heeft mij meerder malen geholpen met zaken die niet "standard" waren omdat ik net terug verhuisd ben uit het buitenland en de NL app nog niet kan installeren op mijn telefoon. Hij heeft geregeld dat ik mijn 2 storage boxen zonder problemen kan gebruiken.

24. heinäkuuta 2026

Beste Melinda,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE Weesp! Geweldig om te horen dat Stefan je meerdere keren heeft kunnen helpen bij situaties die wat extra aandacht vroegen na je verhuizing uit het buitenland. We geven je complimenten met plezier aan hem door, hij zal dit zeker waarderen!

Heel tevreden over personeel

Heel tevreden over personeel. Behulpzaam, vriendelijk en meedenkend.

6. huhtikuuta 2026

Beste,

Dank voor je mooie review over ALLSAFE! Super om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en dat je onze behulpzaamheid, vriendelijkheid en het meedenken waardeert. We geven dit met veel plezier door aan het team!

behulpzaam

Beste,

Dank voor je positieve beoordeling over ALLSAFE! Geweldig dat je ons team als behulpzaam ervaart, dat is precies wat we willen bereiken.

Joris

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin