ALLSAFE - Utrecht Arvostelua 10

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Reactorweg 17, 3542 AD Utrecht, West, NL

Saanut 4/5 tähteä

Makkelijk te regelen, goed bereikbaar. Het zou mooi mooier zijn als de afmetingen (en vorm!) van beschikbare boxen direct gerelateerd kunnen worden aan hoeveel AllSafe dozen erin kunnen.

1. Varastotila
  2. Muuttotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

Yrityksen kirjoittama

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

One-stop-shop

Goede service, goede informatie, behulpzame mensen, 24 upd open, busje om te huren, alle materialen te koop... One-stop-shop.

17. huhtikuuta 2026

Beste Huub,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Utrecht!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel fijn en duidelijk geholpen…

Ik ben heel fijn en duidelijk geholpen door Wouter bij het huren van mijn opslag! Hij heeft netjes gevraagd welke spullen opgeslagen moeten worden en verschillende ruimtes laten zien om een idee te geven. Daarna samen het hele contract doorgenomen. Goede service!

17. huhtikuuta 2026

Beste Claire,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Utrecht. Wat fijn dat de hulp bij het huren van de opslag duidelijk was.

Flexibel

Flexibel, schoon en veilig. Ook handig voor bedrijven.

23. maaliskuuta 2026

Beste Richard,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Utrecht!

The service is excellent

The service is excellent; the staff think along with you and are flexible. Robert thought carefully with us about the larger items that needed to be moved. Even though he had a full schedule, he still managed to find a moment in between to move the beds and the sofa. We really appreciated his help. He is careful and skilled, and with his moving trolley he easily lifted even the largest sofa. We were helped in a very friendly manner and are very satisfied. Thank you, Robert.

3. maaliskuuta 2026

Dear Charlotte,

Thank you for your kind words! We’re thrilled to hear that our colleague could assist you.

We appreciate your feedback and hope to help you again in the future!

Kind regards,

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen. Goede voorlichting over mogelijkheden.

27. helmikuuta 2026

Beste Elmer,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Utrecht!

Saanut 4/5 tähteä

Makkelijk te regelen

20. joulukuuta 2025

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Utrecht.
Bedankt voor de suggestie betreft de afmetingen van de boxen. Dat nemen we mee!

Fijn en duidelijk contact

Fijn en duidelijk contact. Opslag voelt veilig en verzorgd. De kosten zijn mede door de aanbiedingen heel redelijk. Wij gebruiken het als tijdelijke opslag voor de inboedel van ons huis tijdens een verbouwing.

7. marraskuuta 2025

Beste Martijn,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Utrecht!

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze opslag.

Marieke

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin