Medewerkers van de locatie zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Nette ruimtes die ter beschikking staan. Medewerkers geven ook prima advies over de ruimte grote die er nodig is naar aanleiding van de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Allsafe Lelystad is echt een top locatie! Personeel is erg vriendelijk en denk graag met je mee en vinden daarbij een passende oplossing. Ik raad het zeker aan om hier een opslagbox of andere diensten... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Allsafe Lelystad: aardige mensen, goede service, al mijn 'problemen' waren hun uitdagingen. Er werd mee-gedacht en ter plekke opgelost. En desnoods nóg een keer uitgelegd. Echt fijn ...
Yritys on vastannut
Het ziet er allemaal keurig uit, met goede beveiliging en vriendelijk en behulpzaam personeel. Green 5 sterren: doordat er meestal maar één personeelslid in de receptie is, dat ook nog andere taken... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Yrityksen kirjoittama

Minervaweg 5, 8239 DL, Lelystad, Flevoland, Hollanti

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
eerlijk en vertrouwelijk en goede comminicatie
goede gebouw en mooie boxen

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
Het personeel van Allsafe reageert snel en persoonlijk. Ze denken mee om de best passende oplossing te vinden.

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
Heel vriendelijk personeel! De meneer achter de balie neemt echt zijn tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen. Super fijn. De opslag ruimte is heel overzichtelijk en schoon. Ik ben dik tevreden!

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
Hartelijk ontvangen, heeft alles duidelijk uitgelegd, vriendelijk personeel

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
Allsafe Lelystad is echt een top locatie! Personeel is erg vriendelijk en denk graag met je mee en vinden daarbij een passende oplossing. Ik raad het zeker aan om hier een opslagbox of andere diensten af te nemen!

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
Ik had met spoed een opslag ruimte nodig en dat was zo geregeld TOP super aardig personeel wat een service en ik kreeg ook een bus mee om mijn spullen snel, veilig en binnen een paar uurtjes op te halen en dat was SUPER fijn.
Dank jullie wel!

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
Je wordt heel professioneel en vriendelijk geholpen.
Plus ze hebben verhuisbus die te gebruiken is
Mocht je in de omgeving van Lelystad wonen en je zoekt een opslagruimte dan zou ik je deze zeker aanbevelen.

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
Toppers altijd vriendelijk personeel, zeer meedenkend!

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
Snelle en fijne service, gezellige medewerkers. Denken mee in oplossingen.

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
AllSafe Lelystad heeft een fijne ruime inrit met voldoende plekken om in- en uit te laden. Ik heb al bijna twee jaar een box en heb nooit problemen. Het personeel is ontzettend vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ik voel me er ook altijd veilig, zelfs als ik ‘s avonds de enige ben (of lijk te zijn). Wat ook fijn is, is dat er voor hetzelfde oppervlak andere indelingen zijn, zodat je een box kunt kiezen die het beste bij je past (natuurlijk alleen uit de lege boxen op dat moment). Ik ben een tevreden klant en ben van plan dat te blijven!

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
Het was heel goed bevallen en het is aante raden aan iedereen.
Dikke Tien.

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
Fantastisch!!!! Wat een geweldige verhuishulp is Robbert bij Allsafe Lelystad!!!! Handig, vriendelijk, professioneel, altijd meedenkend en hij weet elke ruimte in de opslag waanzinnig goed te benutten!!!! Ook de overige medewerkers bij Allsafe Lelystad zijn vriendelijk en behulpzaam. Nogmaals heel erg bedankt Robbert 💪🏼 Ook de spullen van mijn zus zijn nu veilig opgeborgen! 🤍🦋

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
Goed personeel en goede service. Ze denken graag met je mee.

Reeds voor de 2 de keer gebruik gemaakt van de diensten van all safe
Vlot meedenken, flexibiliteit & snel geregeld
Fijne opslag logistiek gezien top en schone boxen en ruimtes

Vastaus yritykseltä ALLSAFE - Lelystad
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.