ALLSAFE - Leiderdorp Arvostelua 21

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Rietschans 68, 2352 BB Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Prima opslaglocatie. Goed bereikbaar (auto kan je naar binnen rijden), droog en een hoop safety codes (5x intoetsen voordat je erin en er weer uit bent). Was erg fijn met alle vakantiespullen niet i... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik zou voor de 5 sterren gegaan zijn, want alles ging perfect. De m2 die wij wilden waren beschikbaar nette ruimtes. Toegang goed geregeld. We konden een optie nemen omdat we hem nog niet direct nodi... Näytä lisää

1. Varastotila
  2. Muuttotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

Yrityksen kirjoittama

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Voorlichting en behulpzaam

Voorlichting, behulpzaam en vriendelijk personeel

24. huhtikuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze uitleg en het vriendelijke personeel waardeert.

Joris

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijke en behulpzame…

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Schone units en een duidelijk toegangsysteem. Verder gewoon wat een opslagbedrijf moet zijn. Aanrader!

13. huhtikuuta 2026

Beste Robert,

Wat fijn dat goede ervaring had met onze medewerker en de schone units. We zijn blij te horen dat ons toegangsysteem duidelijk was. Bedankt voor uw aanbeveling!

Saanut 1/5 tähteä

Deze mensen behandelen je als een hond

Deze mensen behandelen je als hun hondje. Zeer slecht personeel en gewoon jou de schuld geven van iets wat je niet hebt gedaan met dreigingen en alles. Het zijn achterbakse kwallen die daar werken. Die blonde vent waar ik het over heb. Ik spreek de waarheid. Ze wilden per morgen (vandaag is dit gebeurd!) mijn contract ontbinden. Ga NOOIT hier een opslag huren lieve mensen!! Ze pesten je gewoon weg. Ga liever ergens anders een opslag huren, dringend advies!!

13. huhtikuuta 2026

Beste Boris,

Bedankt voor de feedback.

De betreffende situatie is reeds intern besproken en beoordeeld in afstemming met de regiomanager, en hiermee als afgehandeld beschouwd.

Wij gaan hier verder niet inhoudelijk op in.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel wat op een professionele manier meedenkt en uitleg geeft.

16. maaliskuuta 2026

Beste Yvonne,

Saanut 5/5 tähteä

Leiderdorp is een hele fijne en…

Leiderdorp is een hele fijne en flexibele locatie, zit je te groot, we gaan naar kleiner, toch te klein, we gaan weer naar groter, wij hebben al in de afgelopen 18 jaar zo’n keer of zes a zeven keer gehuurd daar en altijd snel en goed geregeld door vriendelijk personeel.
En wat ook fijn is, de vaste medewerkers op de locatie, kennen je. Dus ook persoonlijk voelt het goed.

11. helmikuuta 2026

Beste Wil,

Wat een mooie review, dank je wel voor het jarenlange vertrouwen! Geweldig om te horen dat je onze flexibiliteit en het persoonlijke contact met de vaste medewerkers zo waardeert.

Flexibel

Flexibel, vriendelijk en snel geregeld

6. helmikuuta 2026

Beste Hans,

Beste opslagruimte

Klantvriendelijke medewerkers
Prijs is perfect
Medewerkers denken met je mee

6. tammikuuta 2026

Beste heer Gök,

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijke en behulpzaam mensen…

Zeer vriendelijke en behulpzaam mensen achter de balie
5 sterre. Waard

8. tammikuuta 2026

Beste heer/mevrouw Ra,

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service en toelichting in Leiderdorp

Uitstekende service en toelichting bij de intake. Ook na de intake behulpzaam, onder meer bij een problem met de versnellingsbak van de bud en het uitladen van de goederen. We kregen bovendien nog gratis een pak bakmeel mee voor het maken van een tulband!

22. joulukuuta 2025

Beste Peter,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFSE Leiderdorp!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service, echter begrijpen wij de opmerking over het bakmeel niet geheel.

Nette ruimte en vriendelijk personeel

Nette ruimte en vriendelijk personeel

8. joulukuuta 2025

Beste Martin,

Netjes geholpen en vriendelijk

Netjes geholpen en vriendelijk. Kon gelijk een box huren. Alles netjes uitgelegd.

5. joulukuuta 2025

Beste Jolanda,

Ge-wel-dig

Ge-wel-dig.

2 units huren we hier en het is echt een verademing dat zoiets bestaat.

Dank ook naar werknemers van Leiderdorp en Oegstgeest. Altijd een glimlach en nooit gezeik!

Wij zijn zeer tevreden!

Groet
Team WTW.nl

8. joulukuuta 2025

Beste Moncif,

Bedankt voor je positieve review en complimenten!
Fijn te lezen dat jullie zo tevreden zijn.

Prettig personeel.

Prettig personeel.
Direct afspraakbevestiging en op tijd de afspraakherinnering.

19. marraskuuta 2025

Beste heer Moonen,

Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam. Al jaren tevreden klant bij AllSafe.

14. marraskuuta 2025

Beste Oscar,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Leiderdorp!

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent.

Prima opslaglocatie

Prima opslaglocatie.
Goed bereikbaar (auto kan je naar binnen rijden), droog en een hoop safety codes (5x intoetsen voordat je erin en er weer uit bent). Was erg fijn met alle vakantiespullen niet in huis te hoeven hebben/naar zolder te tillen. Enige nadeel is dat de lift wat traag is.

8. marraskuuta 2025

Beste meneer/mevrouw Heskes,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Leiderdorp.

Fijn om te vernemen dat je tevreden bent. De feedback over de lift nemen we mee!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne club mensen en erg behulpzaam

Fijne club mensen en erg behulpzaam! Zo was ik mijn tapijt vergeten. Zeer snel hebben ze het gevonden en opgeborgen zodat ik weer kon ophalen. Uitstekende service!

11. marraskuuta 2025

Beste Ruud,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Leiderdorp!

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Prima service

Prima service, goede uitleg over alle opties, adequaat advies over grootte van de te huren box, vervoer mogelijk, ruime toegangstijden, vriendelijk personeel.

18. lokakuuta 2024

Beste Anna,

Bedankt voor je complimenten en positieve review!

Saanut 4/5 tähteä

Alles was goed geregeld prima…

Alles was goed geregeld prima voorgelicht

6. lokakuuta 2025

Beste heer Beij,

Ruimte nodig????

Er wordt geluisterd naar je behoefte en meegedacht om te komen tot een goede oplossing van jen voor je opslag ruimte

1. syyskuuta 2025

Beste heer/mevrouw,

Marieke

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin