ALLSAFE - Arnhem Arvostelua 19

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Meander 151, 6825 MB Arnhem, Gelderland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Super goede opslag. Goed bereikbaar. Alles goed geregeld en er is ook altijd hulp aanwezig. Netjes aan de binnenkant en erg makkelijk om naar binnen te rijden en alles op te bergen. Aanrader!

Saanut 2/5 tähteä

20 verhuisdozen gehaald allemaal verkeerd gelijmd, waardoor ik ze moest repareren met tape. Geen reactie van de klantenservice. Verder zijn de dozen wel ok en ik werd vriendelijk geholpen.

1. Varastotila
  2. Muuttotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

Yrityksen kirjoittama

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

goede ontvangst goede uitleg fijne…

goede ontvangst goede uitleg fijne medewerkers

22. huhtikuuta 2026

Beste Hans,
Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Arnhem. Wat fijn dat je zo'n goede ervaring had!

Saanut 5/5 tähteä

Hartelijk ontvangen en een duidelijke…

Hartelijk ontvangen en een duidelijke rondleiding gehad. Mooie boxen en perfect geregeld. Ook de huurauto verliep perfect.

25. maaliskuuta 2026

Beste Leendert,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Arnhem.
Wat fijn dat je tevreden bent over de duidelijke rondleiding en de mooie boxen.

Saanut 5/5 tähteä

De Rolls Royce van de opslagruimten, de ongekroonde koning van de gesloten deuren met hangslotjes

Wat u onderscheidt van alle andere opslaggiganten in Nederland en ver daarbuiten is de enorme gastvrijheid, de vriendelijkheid, de bereidheid om een stapje meer te doen, de professionaliteit, het geduld met klanten, ongeacht je een enorm mooie vrouw bent of een ouwe vent, het maakt u niets uit. Het is er schoon, netjes, ruikt heerlijk naar viooltjes op vers gemaaid gazon.

23. maaliskuuta 2026

Beste Ger,

Hartelijk dank voor je positieve review en lovende woorden over onze opslag in Arnhem!

Alles was goed geregeld

Alles was goed geregeld, mooie moderne faciliteit. Prettige uitleg.

9. maaliskuuta 2026

Beste meneer/mevrouw,

Goede service.

Goede service.
In Arnhem ben ik erg prettig geholpen, goede uitleg, je kunt bus huren voor je verhuizing.
Top geregeld

7. heinäkuuta 2025

Beste Anja,

Bedankt voor je positieve review!

Super goede opslag

2. maaliskuuta 2026

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Arnhem!

Saanut 5/5 tähteä

De mannen daar zijn erg duidelijk hoe…

De mannen daar zijn erg duidelijk hoe alles in zijn werk gaat daar...erg overzichtelijk,schoon en de mannen zijn erg vriendelijk en behulpzaam!

9. helmikuuta 2026

Beste Joyce,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Arnhem.

Fijn om te lezen dat je tevreden bent.

Fijne medewerker op locatie Arnhem

Fijn bedrijf. Medewerkers denken mee. Bijvoorbeeld ik wilde een bus huren. Deze was eerder terugkomen en dan wordt je nog gebeld of je de bus nodig hebt.

Super service hier.

23. joulukuuta 2025

Beste Tom,

AllSafe Arnhem (meander) 10/10

Drie jaar lang een opslag gehuurd bij AllSafe in Arnhem (Meander) en ontzettend tevreden geweest altijd. Alles is goed geregeld, pand makkelijk toegankelijk en goed beveiligd en de medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam. De opslag is overbodig geworden dat is de enige reden dat ik nu weg ga.

8. helmikuuta 2026

Beste Gaia,

Hartelijk dank voor je positieve review en complimenten! Wat fijn te lezen dat je naar tevredenheid hebt gehuurd bij ons, wellicht tot een volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Jullie personeel waren goed opgeleid

Jullie personeel waren goed opgeleid. Uitleg was “to the point.” Prijs was meer dan acceptable! A fijn experience!!

18. joulukuuta 2025

Beste Terry,
Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Arnhem Zuid.

Saanut 4/5 tähteä

Alles is super netjes

Alles is super netjes, en ook dat alles goed geregeld is .
Ik was heel blij dat ik bij jullie een opslag had of heb gehuurd. Ik zal iedereen aanraden om jullie een opslag ruimte te huren.

5. syyskuuta 2025

Beste Dewanand,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Arnhem. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Saanut 5/5 tähteä

Goede en snelle service ondanks een…

Goede en snelle service ondanks een hectisch druk moment waarop wij er waren. Faciliteiten zien er fantastisch uit, schoon, licht en goed toegankelijk.

13. marraskuuta 2025

Beste heer Van Schoonhoven,

Klantvriendelijk en duidelijk

Personeel is heel klantvriendelijk, alles werd duidelijk uitgelegd. De korting voor de beginperiode is ook erg aantrekkelijk.

8. lokakuuta 2025

Beste mevrouw Weijmer,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Arnhem Zuid.

Allsafe Arnhem wordt goed beheerd

Allsafe Arnhem wordt goed beheerd , ligt centraal en is veilig , prima service maak er jaren gebruik van.

23. syyskuuta 2025

Beste Gerard,

Bedankt voor je positieve review en complimenten!

Correcte en snelle reactie

Correcte en snelle reactie, geeft invulling aan de laagste prijsgarantie, flexibele en vriendelijke mensen.

8. syyskuuta 2025

Beste heer/mevrouw Veerman,

Goed geregeld!

Prettige ontvangst. Prima geregeld qua ruimte. Erg handig om je spullen te stallen. En ook prettig dat je de aanhanger mag gebruiken.

29. elokuuta 2025

Beste mevrouw Bink,

Saanut 2/5 tähteä

Defecte verhuisdozen

30. heinäkuuta 2025

Beste Steven,

Wat vervelend om te horen dat de verhuisdozen niet helemaal in orde waren en dat onze klantenservice nog niet heeft gereageerd. Wij nemen de feedback mee en zullen dit intern oppakken. Fijn dat je wel vriendelijk bent geholpen en dat de dozen verder oké waren.

Joris

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin