Då det är hopplöst att komma i kontakt via telefon på Dietbyrån när frågor finns lämnar jag inte mer än tre stjärnor. Efter samtal med Allergimat gick det undan. Så där ör femstjärnigt😃
Yritys on vastannut
Bra att företaget finns! Jag själv är inte allergiker, behöver bara glutenfritt Jyttemjöl för att baka till min syster. Det finns inte att köpa nån annanstans så jag är tacksam att jag kan få tag på d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag köpte " Grundmix för pannkaka ". Det var snabbt ock lätt att blanda ihop och steka. Mixen smakade som vanliga pannkakor. Jättegott! Min son som är petig med maten älskar pannkakorna. Jag har o... Näytä lisää
Jättebra att sidan finns och att alternativ för barn med PKU går att beställa inrikes. Stort minus dock för den korta bäst före tiden på ”burger-mixen”. Köpte tre paket med totalt 6 portioner me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Njut av mat utan bekymmer – Recept, råd, ehandel och gemenskap för dig med matallergi. Allergimat – den ledande plattformen för alla som lever med matallergi, intolerans eller specialkost! Här hittar du anpassade recept, forumdiskussioner, artiklar och produkttips som gör det enklare och roligare att hantera din kost, vare sig du är nybliven glutenintolerant, letar mjölkfria alternativ eller vill undvika andra allergener. Vår grundidé är att ingen ska behöva känna sig begränsad i köket på grund av allergier eller speciella kostkrav.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Konstigt att betala innan varan har leverats, i övrigt var allt mycket bra.
Stort minus dock för den korta bäst före tiden på ”burger-mixen”. Köpte tre paket med totalt 6 portioner men de håller bara fram till juli månad trots att detta är torrvaror. Med tanke på priset av 100kr st känns inte detta helt okej.
I övrigt grymt bra sida!

Vastaus yritykseltä allergimat.se
Så kul och bra att jag hitta det jag sökte. 😊👌🏻

Vastaus yritykseltä allergimat.se
Fungerar bra, men var lite svårt att hitta den produkt jag skulle beställa.

Vastaus yritykseltä allergimat.se
Processen med att handla är för omständig, för långsam,och för dyr frakt.

Vastaus yritykseltä allergimat.se
Snabb leverans och ett bra bemötande vid fel levererad produkt. Bra glutenfria produkter i sortimentet.
Jag har också köpt" Frutty Rapsy" fil/yougurt. Jag har använd den som fil. Min son älskar den och äter den med majsflingor.
Mycket bra produkter för oss med glutenallergi Anita