Alfa Service Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Helt fantastisk service. Vi har benyttet firmaet til både nedpakning, flytning, bortskaffelse af det resterende og slutrengøring. Kun ros herfra.

Har flere gange bruge Alfa Service til både vinduespudsning samt rengøring ifbm udflytning. Altid har de løst opgave til ug og også været hurtige til at klare opgaven selvom det har været med kort... Näytä lisää

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Alfa Service. Man låner bare de flyttekasser man har brug for, de kommer før flytningen og kigger på mængden af møbler mm der skal flyttes og hvilke etager... Näytä lisää

Alt i alt en flot rengøring af min lejlighed ved fraflytning foretaget den 27 april 23. Villy Hansen

1. Siivous
  2. Graffitien puhdistuspalvelu
  3. Muutto- ja säilytyspalvelu
  4. Ikkunanpesupalvelu

Alfa Service tilbyder en række serviceydelser til private og erhverv. Vi udfører bl.a. vinduespolering, erhvervsrengøring, skadeservise, algebehandling og fliserens. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God serivce

Virkelig glad for resultatet.. kan kun anbefales 👌

3. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Alfa Service

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du er tilfreds med resultatet.

rigtig god flytteoplevelse med Alfa Service

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Alfa Service.
Man låner bare de flyttekasser man har brug for, de kommer før flytningen og kigger på mængden af møbler mm der skal flyttes og hvilke etager de skal på.
Flyttemændene er både super dygtige og flinke. De flytter alle ting forsigtigt ind på plads i det nye hus på de forskellige etager og ind i de rum man ønsker.
Helt sikkert nogen jeg både vil anbefale og selv bruge igen👍😁

22. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Alfa Service

Hej Rikke. Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Med venlig hilsen Torben

Alt udføres altid top professionelt

Alt udføres altid top professionelt, og med dygtige, venlige og imødekommende personale. Super oplevelse igen.

26. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Alfa Service

Hej Bente. Tak for de rosende ord. Vi elsker tilfredse kunder. Med venlig hilsen Torben

Aldeles fremragende

Aldeles fremragende - med tyk streg under SERVICE .
Usædvanligt små priser ifht ydelser , og altid klar med kort varsel.

25. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Alfa Service

Hej Per. Mange tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Bedste hilsner fra Torben

Professionelt og super service

Jeg kontaktede Alfa Service for at indhente tilbud på en flytning fra Jylland til Sjælland.
Allerede der fik jeg et godt indtryk, da de gerne ville se min lejlighed, så de kunne give det bedst mulige tilbud ud fra omfanget af bohave, og synes selv, at jeg fik et rigtig godt tilbud.

Selve flytningen foregik også professionelt, og hvad jeg var rigtig glad for, var den omhyggelige og forsigtige måde, hvorpå kasser og møbler blev behandlet.

Jeg tøver ikke med en varm anbefaling af Alfa Service, jeg har været yderst tilfreds gennem hele processen.
Alle jeg har været i kontakt med i firmaet, har været super flinke mennesker med et højt service niveau. 5 velfortjente stjerner herfra.

14. huhtikuuta 2014