Glade, hjælpsomme medarbejdere. God energi fra alle ansatte, vi mødte, inkl. chefen. Vi købte en VW Up! og opdagede efterfølgende, at A/C ikke kølede. De tog bilen ind og skiftede kondensor og fyldte... Näytä lisää

Kan varmt anbefale Alex Automobiler! Jeg købte min Tesla Model 3 hos dem og hele oplevelsen var rigtig god. Super professionel, ærlig og imødekommende service fra start til slut. De holdt alle de... Näytä lisää

Købte en Polestar 2 fra Alex Automobiler, og hele oplevelsen har været suveræn med god service, gode priser og godt humør. Der skulle fikses nogle småting på den inden overdragelsen, og det gjorde de... Näytä lisää

Jeg har netop købt en Mercedes EQA 250 hos Alex Automobiler, og oplevelsen har været helt i top. Servicen var fremragende, og jeg blev mødt med ærlighed, fleksibilitet og god vejledning gennem hele... Näytä lisää

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

4,6

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ærlig og til at snakke med.

Ærlig og til at snakke med.

Jeg skulle bruge ny(brugt) bil til ændrede behov, Alex var klar til at hjælpe med flere biler i samme størrelse og ærlig omkring hvad han ville anbefale og hvad jeg skulle holde mig fra.
Klart et sted jeg søger mod næste gang jeg skal bruge bugt bil

16. elokuuta 2021

Super god service

Super god service - imødekommende sælger som er virkelig faglig kompetent. Han tog glædeligt imod min C4 i bytte for en Audi A3. Top klasse 👍🏽👍🏽

7. kesäkuuta 2021

Alex automobiler kan stærkt anbefales!

Alex automobiler kan stærkt anbefales!
Rigtig god service og virkelig imødekommende. Biler til fornuftige priser. Jeg er ihvertfald glad for at have købt min Seat her, føler at jeg fået en rigtig god bil for pengene.
Så hvis du mangler en bil så vil jeg anbefale Alex automobiler.

2. kesäkuuta 2021

Jeg købte en SEAT og den er bare…

Jeg købte en SEAT og den er bare fantastisk. Jeg er rigtig glad for min ny bil og den er bare iorden. Tak for en fantastisk handel. Det ihverfald ikke sidste gang jeg kommer. Jeg vil helt sikkert anbefale til alle.

28. toukokuuta 2021

Skøn oplevelse

Jeg vil helt klart anbefalde Alexautomobiler. Utrolig behagelig behandling af ejer og personale.
Der var hjælp hele vejen igennem processen af købet på vores bil.
Alt handel og service var hurtig, god og ærlig hele vejen igennem processen.
Stor anbefaling herfra af!

16. toukokuuta 2021

5 stjerner er ikke tilstrækkeligt

5 stjerner er ikke tilstrækkeligt
Vi er så taknemmelige for Alexautomobilers forståelse og afhjælpning for vores familie.
Fik købt en Ny/brugt Bil af Alexautomobiler. Kan helt klart anbefale alexautomobiler i Silkeborg. Meget god service og professionel. Plus gode priser. Endnu en gang tak for en dejlig handel.

7. toukokuuta 2021

God oplevelse

Ærlig, hurtig service, imødekommende og virkelig behagelig sælger. Virkelig en god oplevelse, samt en dejlig ren og god bil vi fik købt.

7. toukokuuta 2021

Konkurrencedygtige priser og reel sælger

Jeg har købt en brugt Seat Ibiza hos Alex som var rigtig fin og til en bedre pris end hvad man kunne finde andre steder. Alex er en imødekommende fyr som leverer en god service. Bilen havde et problem med Start/stop funktionen som Alex blev gjort klar over og er meget villig til at fikse uden dikkedarer. Tak for god service. Vil klart anbefale Alex Automobiler

6. toukokuuta 2021

Super fin sted

Super fin sted, meget hyggelig og troværdig sælger!
Jeg fik sindssygt meget rabat, og blev sat godt inde i tingende, enden jeg købe min bil.
Dette vil jeg fortælle videre til min bekendtskaber 😊👍🏽

6. toukokuuta 2021

Intet mindre end top karakter

Kæresten og jeg skulle ned og kigge på en Ford Fiesta, men 2 dage efter køre vi i en BMW.

Servicen fra start til slut var helt perfekt, Alex automobiler giver plads til kunderne og lytter til deres behov, og vil ikke sælge dem noget som måske ikke giver mening. Det lyder måske dumt når vi er kommet afsted med en dyrere bil, men jeg tror faktisk det køb var meget bedre for os og vores behov, end den anden ville have været, og det tror jeg, måske først gik op for os, da vi blev rådgivet i den rigtige retning.
Alex automobiler holdt endda ekstra åbne for os en lørdag aften, for at vi kunne prøve bmw'en, de holdt igen åben da vi allerede 2 dage efter hentede den efter lukketid.

Faiz stod for registrering af bilen og hjalp med at få en god forsikring til os.

Rigtig glad for handlen og vil klart anbefale Alex automobiler til andre.

4. toukokuuta 2021