Ordered on Saturday night after bike punctured, received on Monday morning 9.15am at the pakkeshop. Absolutely beautiful. We need more businesses like this in Denmark. Things work.
Købte flere pakker Thermopads som var helt og aldeles ubrugeligt da de afgav minus varme. Fik dog tilbudt fuld returret på de uåbnede pakker .
Jeg havde bestil 2 stk 10 tommer slange til mit el løbehjul, de har en rigtig god pris i forhold til alle andre steder, ved en fejl kom der så 2 stk 14 tommer. Ups, jeg sendte en mail med billede... Näytä lisää
Bestilte en ny oplader til min elcykel fredag klokken 15. Pakken lå klar til afhentning i min valgte pakkeshop lørdag klokken 11 - Hurtig service og opladeren passer heldigvis 🤩
On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Utrolig hurtig levering
Utrolig hurtig levering, varer til super fornuftige priser. Fremragende sted!
Ordered on Saturday night after bike…
Købte flere pakker Thermopads som var…
Fik dog tilbudt fuld returret på de uåbnede pakker .
De står ved en fejl, og retter op på det hurtigt
Ups, jeg sendte en mail med billede af hva jeg havde fået og spurgte, hva gør vi så. Næste morgen fik jeg svar, kan jeg godt se, jeg har sendt de rigtige til dig, under 48 timer efter, var de landet hos mig.
Det er da rigtig god service, stå ved dine fejl og få det ud af verden.
Klart anbefaling herfra
Bestilte en ny oplader til min elcykel
Super hurtig ekspidition
Super hurtig ekspidition ! Og total iorden kvalitets sadel ! :-)
Super hurtigt betjening
Super hurtigt betjening, jeg bestilte en cykellås (søndag eftermiddag) og allerede dagen efter (mandag) kunne jeg hente den. Næste gang jeg mangler udstyr til cyklen, kommer jeg bestemt tilbage.
God webshop med gode priser
God webshop med gode priser. God service.
hjælpsom og professionel…
Meget hjælpsom og professionel behandling
Hurtig og professionel hjælp med…
Hurtig og professionel hjælp med udredning af min Centurion cykel efter en påkørsel. Alex Cykler kan varmt anbefales.
Fik en rigtig god service hos Alex cykler, hurtige til at fixe cykler
Jeg stod med et akut problem
Jeg stod med et akut problem, få minutter før lukketid.
Jeg ringede for at forklare mit problem, og i indvilgede i at holde åbent for min skyld.
Det er service, og fem stjerner værd.
Tak for hjælpen
Super nem handel og fantastisk…
Super nem handel og fantastisk kundeservice
Ved min første bestilling hos Alex Cykler gik alt helt problemfrit. Bestillingen var nem, og priserne er meget konkurrencedygtige.
Efterfølgende oplevede jeg desværre, at en forlygte fra et nyt ABUS-lygtesæt stoppede med at virke. Jeg kontaktede dem, og reklamationen blev håndteret eksemplarisk. Uden besvær og uden krav om at sende den defekte lygte retur, fik jeg straks tilsendt en ny.
Virkelig god service og hurtig respons – kan klart anbefales 👍
18 timer fra onlinebestilling (kl…
18 timer fra onlinebestilling (kl 16:30 endda) til pakken ankom.
Det er dælme i orden!
Dårlig lapning af bagdæk.
Jeg fik en sive-punktering på hjemvejen og afleverede cyklen på Kongelundsvej afd. - hentede den onsdag.
Næste gang jeg brugte den til at køre til arbejdet fik jeg IGEN en sive-punktering på hjemvejen. Præcis samme oplevelse! Hjemme igen gravede JEG en 5 mm glassplint ud af bagdækket! Var det ikke det DE burde have gjort? ...for de 220kr? Det er jo lidt kerneforretningen ved en lapning, at fjerne årsagen til punkteringen :-/
Det var en rigtig god service 👌1000 tak…
Det var en rigtig god service 👌1000 tak for hjælpen Daniel 🙏
Det fungerer hos Alex Cykler
Det fungerer hos Alex Cykler. Det var nemt at finde det jeg skulle bruge. Nemt at bestille og hurtig levering. Og da min kone ikke blev glad for den ellers fine sadel jeg havde købt til hende, var det nemt at returnere og få pengene igen. 5 stjerner herfra, og nu ved jeg hvor jeg skal bestille cykeldele fremover :-)
Ventede 1 måned på batteri
Ventede 1 måned på batteri, der ikke funker
Har gjort opmærksom på det, de nægter at bytte om og svarer nu bare ikke
Batteriet kan simpelthen ikke tages ud af helt ny cykel, cykelhandler har sagt på video det er batteriet, men de lytter ikke. Helt vild dårlig service for så dyrt et produkt
Batteri til Mustang e cykel

Vastaus yritykseltä Alex Cykler