Aktivt Velvære Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

0 stjerner et forfærdeligt sted og…

0 stjerner et forfærdeligt sted og ejeren ''Claus'' !!!

Et sted hvor der forskelsbehandling på medlemmer. Hvor det tilladt for hans mandelige bekendte og alle kvinder at træne i tanktop. Men os andre mænd som ejeren Claus ikke kender går den ikke og du bliver bedt om at tage en t shirt på. Har også oplevet ejeren Claus gå fuldstændig amok og svine en gammel ældre dame til, der cyklede på en motioncykel fordi hun havde glemt sit håndklæde. Virkelig et usselt sted med tilhørende ejer og personale. Der mange andre bedre muligheder i Slagelse hvor man ikke bliver diskrimineret. Claus afviser også med vilje alle etniske danskere han ikke kender som der prøver at vil melde sig ind. Han skal godkende alle nye medlemmer og min ven som har en anden etnisk baggrund blev afvist med beskeden ''Dette er ikke et sted for dig''

Hold jer LANGT væk hvis du gerne vil betale næsten 900kr hver 2 måned og støt en komplet racist og samtidig blive diskrimineret på fuld skrue.

8. kesäkuuta 2026

Meget velholdt og rent center

Meget velholdt og rent center. God vedligeholdelse af maskiner og udstyr. Jævnlig opdateringer til nyere udstyr. Venlig og imødekommende personale. Særdeles godt wellness område. Lidt for velbesøgt i formiddagstimerne, hvorfor træning altid sker senere på dagen.

16. heinäkuuta 2025

Fedt Center

Virkelig flot center med alt det nyeste udstyr og virkelig lækre wellnessfaciliteter specielt hygiejnen er i top og så er det fuldtidsbemandet og har virkelig kun oplevet fantastisk personale alt i alt kan jeg kun anbefale dette center

3. kesäkuuta 2025

AV er et af de bedste træningscentre…

AV er et af de bedste træningscentre jeg har været i, og har nu været medlem i 20 år.
Der er altid rent og pænt, hele tiden bliver der vedligeholdt og investeret i nye maskiner og ny indretning, så vi har mulighed for at optimere vores fysiske træning med de nyeste træningsredskaber.
Imødekommende og opmærksomt personale og dejligt klima.
Der er blandt medlemmerne en fantastisk god kontakt, og cafe afsnittet er derfor flittigt brugt efter træningssessioner.

6. kesäkuuta 2024

Diskrimineret og krænket

For knap et par uger siden havde en kammeret og jeg besluttet os for at melde os ind i et træningscenter. Vi havde hørt om Aktivt Velvære skulle være godt pga af deres gode faciliteter. Vi forsøgte at indmelde os via deres hjemmeside ligesom man kan i blandt andet fitness World, men fandt ikke en indmeldelses blanket - det skulle der være en særlig god grund til!
Vi ringede derfor derop og hørte hvordan og hvorledes vi kunne meldes ind og vi fik bare af vide at vi kunne komme dagen efter uden problemer så skulle vi nok finde ud af det.
Dagen efter stod vi dernede og da vi kom ind var der ingen kø ved receptionen men vi stod pænt og ventede og der var hele TO medarbejdere som ikke engang kiggede på os eller registrerede at vi ventede på ekspedition. Først da vi trådte helt op til disken og lænede os frem over den var der en ekspedient der tøvende sagde “hej” UDEN noget smil på læben. Da vi så nævnte at vi gerne ville tilmelde os fik vi MEGET HURTIGT en klar afvisning der lød således

“vi har lukket for tilmelding, desværre”

hvorefter jeg undrende spurgte “hvordan kan det dog være at i har det og hvordan kan det i øvrigt være at vi IKKE fik det af vide i telefonen dagen forinden”

Ekspedienten svarede “det fordi at vores chef er på ferie”

Jeg svarede “hvorfor er det kun jeres chef der kan tage sig af indmeldinger?”

Til det svarede hun og fik måske talt lidt over sig “det fordi at det er chefen der bestemmer HVEM der må tilmeldes”

Jeg spurgte meget hurtigt “nå så der er en form for diskrimination her”

Hvorefter hun siger ”nej nej det var ikke sådan ment”

Min kammerat spurge så ligeefter “nå men hvornår kommer den chef så tilbage fra ferie så vi kan finde ud af om vi må meldes ind?” (Samtalen forgår i november måned)

Hun svarer dertil “han er først tilbage i det nye år” og det ender med vi går derfra med verdens dårligste oplevelse og en følelse af at blive krænket og diskrimineret på samme tid.

28. marraskuuta 2022

Hidsig ejer med briller

Stedet er dejligt nok, ejeren er dog en lille hidsig prop som de fleste folk prøver at undgå. Fik fornøjelsen af at blive smidt fordi jeg ikke gad at dele en bænk med ham" ejeren" selvom der var 3 andre bænke til rådighed. Han føler vel at fordi at han er ejeren så har han første ret til de bænke der er i hans fitness center, selvom os betalende kunder allerede bruger den. Der går mange jokes rundt om ham i omklædnings rummet så det er næsten ærgerligt man går glip af de gode smil og grin. 2 stjerner for stedet og det ellers søde personale. -3 stjernre for ejeren som vi kalder Karate Klaus.

22. marraskuuta 2021

Slagelse

Slagelse. det er simpelthen nogo at fremvise et klart dyrere abonnement når der for kunden er et bedre og billigere alternativ som ikke blev fremhævet. i stedet en måned som jeg bad om til 599, fik jeg at vide at der kun kunne skrives for to mdr. ca 612 kr plus 299 i gebyr hvis jeg afbrød inden der var gået 6 mdr. det er en ommer

24. elokuuta 2020

Hmm, blandede følelser

Super fedt fitnesscenter i Slagelse. Meget velholdt og meget venligt og serviceminded personale, men.... ejeren har et langt regelsæt for brugen af centeret, som jeg ikke har set andre steder. Jeg har forståelse for at man gerne vil holde centeret pænt og gerne vil holde muskeltyperne væk, men mange af reglerne er vist mere lavet efter ejerens hoved end for at tilgodese kunderne. Han lytter ikke til kundernes ideer og behov, men kører helt efter sine egne ideer.

Som eks. er jeg kommet i ca. 15 forskellige centre for at spinne gennem de sidste 20 år og jeg har altid haft cykeltøjet på i bad bagefter for at skylle det igennem UDEN at der er nogen der har beklaget sig, men den går ikke hos Aktivt Velvære i Slagelse, hvis du spørger ejeren. Han begrundede overfor mig at det var noget med signalværdien overfor de andre og så skulle de til at vaske tøj for alle. NEJ, jeg skyller blot SELV mit tøj, fordi både det og min krop er svedigt og tager altid hensyn til andre når jeg vrider det. Må jeg så heller ikke gå svedigt i bad? Det pudsige er, at jeg efterfølgende bemærker, at der er flere der gør det samme nede i centeret og jeg siger så for sjovt til den ene, at han skal passe på, at ejeren ikke ser det. Han kigger forundret på mig og siger, at det har han da gjort i flere år dernede, også hvor ejeren har set det, men aldrig sagt noget, så der er åbenbart forskel på reglerne for de enkelte kunder! Hvis det er en fast regel, så få skrevet det dernede, sammen med alle de andre regler, selv om jeg og flere andre jeg har snakket med i centret synes det er tåbeligt.

25. maaliskuuta 2015

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili