Meget hurtig levering (1 stjerne)👍 Men risen var ikke frisk.. som om at det hele havde stået i køleskabet i flere timer og smagen var.. tja? Kedelig. Vi spiste ikke op og smed en del i skraldespa... Näytä lisää
Modtog for gammel sushi... Bestilte sushien over Just Eat, og modtog, gammel sushi som uden tvivl var lavet lang tid før, at jeg havde bestilt det. Rejerne var gennemsigtige og gamle, grøntsagerne... Näytä lisää
Elendig service. Kæmpe forsinkelser og ingen undskyldninger. Maden er middelmådig (hvis man skal sige noget positivt). Da jeg beklagede mig over deres service i restauranten (på engelsk) begyndte en... Näytä lisää
Utrolig dårlig sushi, som hverken smagte frisk eller godt. Vi havde bestilt en af deres menuer som skuffede gevaldigt trods vores i forvejen lave forventninger. Dertil kan det også nævnes at vi begge... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Knas tør rejer og dårlig råvarer
Knas tør rejer og dårlig råvarer, sushi smagt af ingenting, kan slet ikke anbefales.
Alt i alt ikke et sted jeg aldrig vil ligge penge i mere.
Madoplevelse 0 stjerner.
Akiba Sushi kan varmt anbefales...
Vi kan kun varmt anbefale Akiba Sushi. Vi havde bestilt 4 deals til afhentning klokken 16, hvor de stod pakket & klar. Utrolig flot anrettet, super frisk fisk og grønt. Alt i alt en fantastisk oplevelse. Vi kommer uden tvivl igen.
Virkelig dårlig mad
Virkelig dårlig mad. Kvaliteten er helt forfærdelig. (Bilkas sushi smager bedre)
Sushien var slasket og smagløs og det var spild af 350 kr. spar din penge og lad vær med at spise her.
Bestilte maden i går lørdag d 14 marts og det var det dårligste sushi jeg nogensinde havde smagt.
Verdens dårligste service
Verdens dårligste service, da jeg skulle bestille fik jeg fat i den sureste mand der kun kunne tale engelsk og var meget sur at snakke med.
Havde købt deals dertil men er absolut sidste gang vi bestiller noget derfra.
Utrolig dårlig service.
Utrolig dårlig service.
Ringede for at bestille, telefonen blev taget af en mand der spurgte om jeg kunne engelsk, jeg sagde nej, da jeg ikke kan og han lagde røret uden kommentar.
Har et Downtown og der står intet sted at man skal kunne tale engelsk for at bestille
Virkelig dårlig oplevelse.
Virkelig dårlig oplevelse.
Både service og mad var i bund
Hår i maden.
Da vi ringer og fortæller at der er sorte hår i deres mad. De siger at det er vores eget hår. Jeg fortæller at det umuligt kan være vores eget da ingen af os har sort hår. (vi mistænker at det var kønshår)
Køb aldrig her. Stedet burde lukkes
kvaliteten er nu i bund
kvaliteten er nu i bund. det er slet ikke godt som det plejede at være. sidste bestilling var kun med en lille bitte klump warsabi, meget lidt ingefær og der manglede 3 stykker af en 61 stk pakke.
Føj siger jeg bare
Føj siger jeg bare, deres sushi er slasket og ikke faste. De levere varm cola, deres edemame bønner var kolde, min forårsruller var kolde.
Jeg bestiller aldrig derfra igen, just eat var i kontakt med dem og restauranten var slet ikke samarbejdes villig det synes just east hellere ikke er fair.
Uspiselig
1. Fik aldrig de 50 % som annonceret.. det var markedsføringsfup og jeg hoppede på pinden
2. Maden var næsten uspiselig... i al fald dele af den... jeg skrev tilbage for at fortælle om vores oplevelse, men hørte aldrig noget fra dem.
Jeg ville finde et andet sted
Hvis man kunne give 0 stjerner
Hvis man kunne give 0 stjerner, så var det for meget...
Servicen derimod kan man dog ikke brokke sig over, for der var ikke nogen.
Skuffende
Vi gav op og bestilte pizza i stedet, da sushien stadig ikke var blevet leveret halvanden time efter det aftalte tidspunkt.
Jeg havde undervejs forsøgt at ringe 5 gange til restauranten for at høre, om der var sket en fejl, men telefonen blev aldrig taget.
Maden dukkede op knap to timer for sent, men der havde vi jo spist. Det var virkelig en ærgerlig aften.
Jeg havde givet 0 stjerner
Jeg havde givet 0 stjerner, hvis det var muligt. Dårlig service. Næsten 2 timer for sent. Og ingen kontakt til restauranten. Meget dårlig oplevelse. Endte med at sige nej til sushien da den kom efter 1 time og 50 minutter
Min oplevelse
Hej folkens:-)
Min oplevelse er fantastisk!
Jeg har bestilt Luksus Akiba Menu 43 stk 2 gange og er meget tilfreds med alt fra kvaliteten til leveringen og til en fair pris. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller her!
Diana J
Lækker sushi til en god pris
Lækker sushi til en god pris. Smagte skønt. Alt godt.
Dårlig betjening
Dårlig betjening, og sushi der ikke var frisk
Kan ikke anbefales
HALLO
""HALLO"", bliver der sagt på en sådan søvning og halvirriteret måde når de besvarer deres telefon. Forvent ingen form for god service dette sted. Nej lad mig rette, forvent ingen service fra dette sted. Når man kommer ind af døren bliver der ikke sagt hej eller goddag, men du bliver mødt af ""Har du bestilt""...!!! Sushi var intetsigende eller standart som man kunne forvente sig... Det var en deal købt via "Urban Guide"
Du sparer dog ikke det store ved disse deal, da stedet kører med fast lavpris på forskellige sushi pakker...
God mad - dårlig service
Maden er god nok, men service er super ringe... Har bestilt mine sushi igennem just eat, og har først modtaget maden en time efter aftalte leveringstid!!??
Ikke nok med at jeg hverken har fået en besked fra restauranten så kunne jeg heller ikke få fat i dem via tlf.
Fair nok at de har travlt men de kan som minimum informerer kunderne.
Til Akiba Sushi
Til Akiba Sushi
Jeg har selv været ejer af en sushi take away i KBH.
Jeg ved der er hård konkurrence på sushimarkedet i KBH. Det er nemt at forsøge at score kunder med at reklamere med 50% tilbud. Men jeg ved også at ikke kan lade sig gøre at give 50% uden at det går ud over kvaliteten.
Jeg købte en 60stk delux box,deal tilbud 380,- ( 50%)
Der var ikke noget delux.
Nigiri, halv størrelse. ( små )
Tynde ruller / halv størrelse
Dårligt udført, ( ikke lukket ordenligt)
Sjusk. Jeg bestilte til levering en time efter, men leveringen kom 30 min efter, så det var ikke fordi de ikke havde tid.
Ikke billigt! Fordi du får mindre. Og hurtigt/ dårligt udført-
Forfærdeligt!!
Forfærdeligt!!! Har før prøvet at få ben i min sushi fra samme sted, der var der god service hvor jeg fik pengene tilbage. Idag var det under alt kritik!!! Vi var fire piger der holdte fødselsdagsmiddag, hvor vi i flere uger havde glædet os til god lækker sushi. Da leveringen kom, var der hår i maden. En af pigerne brækkede sig da hun fik et hår i munden samtidigt med et stykke sushi. Ingen af os havde lyst til at spise videre efter dette skete og vi ringede til restauranten for at prøve at få styr på den uheldige situation. De ville give os 50kr tilbage fordi det måtte svare til de stykker hvor der var hår på, trods at vi fortalte at ingen af os havde lyst til at spise videre. Restauranten besluttede sig for at hente ordren tilbage, for at sikre sit st vi talte sandt, trods at det største hår lå ude i håndvasken med bræk på.
Efter det var hentet, ringede vi til just EAT, som fortalte at de havde besluttet at betale 80% af betalingen tilbage. Dette er i mine øjne uacceptabelt! I det at vi slet ikke havde spist 20% af bestillingen SAMT at der var ulækre kinesiske sorte hår i maden 🤢 bestiller ALDRIG der fra igen ALDRIG! Det har ødelagt vores aften!!!
Modtog for gammel sushi...
Modtog for gammel sushi...
Bestilte sushien over Just Eat, og modtog, gammel sushi som uden tvivl var lavet lang tid før, at jeg havde bestilt det. Rejerne var gennemsigtige og gamle, grøntsagerne helt slatne og risen klam og dårlig. Restauranten ville kun kompensere med 50% efter lang tids diskussion. Al maden røg direkte i skraldespanden. Vil absolut ikke anbefale denne restaurant.