Snelle levering en goed verpakt.
Snelle levering en goed verpakt. Blij met mijn LP!
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Snelle levering en goed verpakt. Blij met mijn LP!
Goede ervaringen met Aker. Goede muziek voor betaalbare prijzen. Kwaliteit staat duidelijk aangegeven en komt overeen. Aanrader dus!
Goeie zaak ik had vrijdag besteld maandag binnengekregen helaas met een kras waardoor hij 1 nummer niet goed kon afspelen, had een mail gestuurd, half uur later werd ik gebeld, en de beste man regelde gelijk dat ik een nieuw plaat kreeg, hele goeie klantenservice mijn complimenten
Mooi en ruim assortiment, snelle en goede levering en ook schappelijke prijzen en een hele nette service.
Vandaag mijn LP binnen gekregen. Was netjes verpakt en ook nog in keurige staat. Wat mij betreft een aanrader!
Heb een lp gekocht die vg+ beoordeelt was door Aker records.
Zelf vind ik deze plaat eerder nm.
En de levering ging lekker snel.
En ook nog goed verpakt.
Dus zeker 5 sterren!
Goede service en communicatie, goed assortiment en redelijk geprijsd
Snelle en correcte verzending
Top. Snelle levering, alles in prima staat. Enkel verzendingskosten zouden beter kunnen.
Vandaag 2 LP's en 1 Limited 7" boxje binnengekregen van deze winkel.
Was goed en veilig verpakt, snel in huis en alles zag er uit als omschreven op de website, zeker superblij mee, goedkoop en ga er vaker kopen!
Bedankt.
De plaat voldeed geheel aan de omschrijving, als nieuw! Het klinkt geweldig, heel kleine tikjes in de stille gedeeltes zoals het hoort bij vinyl. Ik ben een zeer tevreden klant.
Gisteren een plaat hier besteld, nou was de hoes redelijk beschadigd. Ik werd gebeld of ik het erg vond dat het wat beschadigd was en meneer boodt mij een andere aan. Erg netjes! Ga hier zeker vaker bestellen :)
LP uitgezocht, besteld en per omgaande ontvangen. Keurige VG/VG+ kwaliteit van plaat en hoes en uitstekend verpakt in een speciale, stevige verzendbox. Verzendkosten € 7,95 (gratis vanaf bestellingen vanaf € 50), dat is inclusief de speciale verzendbox en verzending via GLS. De box is ook nog eens prima te hergebruiken als je zelf een LP wilt versturen. Chapeau, Akerrecords!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.