Garage Aircooled Kontich (Porsche)... Niet doen!
"Don't get fooled, avoid Aircooled!"
Recent had ik een zeer slechte ervaring bij onderhoud/herstelling van mijn Porsche 964 (classic, luchtgekoeld) in deze garage in Kontich.
Het defect aan mijn wagen werd hier geenszins verholpen, wel integendeel.
Deze toch wel redelijk incompetent te noemen garagehouder wist het defect niet te vinden, laat staan te herstellen, en veroorzaakte door zijn toedoen (zeg maar gerust "gepruts") méér problemen dan diegene waarvoor ik mijn wagen in vertrouwen bij hem binnenbracht.
Na panne als gevolg hiervan werd het probleem, na takeling, daags nadien vakkundig opgelost door een échte Porsche garage met vakkundige techniekers/monteurs.
Aircooled in Kontich is zeker géén aanrader.
Misschien toch één pluspuntje:
Dikke facturen maken kan hij als de beste en de factuur zit in je mailbox vooraleer je weer thuis bent met je wagen... als je er mee thuisgeraakt tenminste, na alle "goede zorgen" van deze would-be "specialist".
Een goede raad:
Vertrouw je classic Porsche nooit toe aan deze garagist:
Indien hij over evenveel vakkennis als fantasie zou beschikken was er geen vuiltje aan de lucht.
***** Bemerk trouwens ook de nu plots op Google reviews opgedoken bloemlezing aan 5-sterren reviews van tevreden klanten(?) die hij zichzelf toedicht: *****
Een beetje zielig vertoon waar niemand nog intrapt.
Geloof me vrij mensen: Wegblijven hier!
Ik schrijf dit oprechte review uit eigen recentelijke ervaring (oktober 2025) in de hoop hiermee toch enkele Porsche Classics liefhebbers voor gelijkaardig of ander horrorscenario bij Aircooled Kontich te kunnen behoeden.