Toimitus oli nopea /sujuva. Minulle suositeltiin koko M - mitoitus on outo. Pituus jää nilkan yläpuolelle (olen 162) ja housut liukuu selän puolelta . Vatsan puolelta eivät rullaudi kuten kuvaus lupaa... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Odotusaika oli pitkä. Olisin toivonut väliaika ilmoituksia. En ollut saanut edes toimitusta, kun tuli pyyntö tuotteen/toimituksen arvioinnista. Ilmoitin, etten ole saanut tilaustakaan vielä, sitten s... Näytä lisää
Toimitus kesti yli kuukauden. Leggingsit ovat todella lyhyet. Ostin XL-koon ja olen 163cm pitkä. Lahkeet jäävät reilusti nilkkojen yläpuolelle. Tulevat todennäköisesti Kiinasta ja ovat heidän mittojen... Näytä lisää
Persvakorypytetyt leggingsit näyttävät tökeröiltä luonnossa, ihan kun olisi teippi pakaroiden välissä. Ne eivät tue alavatsan kohdalta, vaan sculpting effect on pelkästään vyötäröllä. Kangas on hyväla... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Aiméa designs performance athleisure for women who have outgrown one-size-fits-all. Every piece is crafted to move with your body — not against it
Yhteystiedot
Hong Kong
- support@aimea.eu
- www.aimea.eu
Tiedoksesi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Leggingsit ei vastaa yhtään sitä mitä…
Leggingsit ei vastaa yhtään sitä mitä nettisivuilla annetaan ymmärtää. Esim.kuvissa vyötärö jää kivalle korkeudelle mutta todellisuudessa nousee lähes kainaloihin asti. Palautus tehty luvattoman vaikeaksi ja todella epäselvä ohjeistus. Tapa tämäkin ”huijata” ihmisten rahat kun asiakkaat eivät viitsi maksaa kalliita postimaksuja/eivät jaksa hankalaa palautusrumbaa. Iso pettymys kaikinpuolin.
Nopea ja turvallinen toimitus.
Nopea ja turvallinen toimitus.
Tuote erinomainen ja laatu hyvä.
Olen tilannut täältä aikaisemminkin ja tulen jatkossakin tilaamaan.
Suosittelen!
Koko ei vastaa kerrottua.
Koko ei vastaa kerrottua.
Mainostetaan Skadinaavista tuotetta/laatua, joka valmistetaankin Kiinassa.
Palautus tehty äärimmäisen hankalaksi.
En todellakaan suosittele tilaamaan.
Hyvät jokapaikan legginsit
Hyvät, napakat menevät tarpeeksi ylös. Tilasin yhdet. Tilaan varmasti lisää
Leggingsit
Leggingsit, jotka tilasin, ovat todella istuvat. Tuotteet on hyvin esitelty sivuillanne. Kiitos.
Terv. Seija
Palautus tiedot puuttuivat 😣
Palautustiedot puuttuivat lähetyksen mukana. Turhia sähköposteja kyllä tulee, mutta ei sitä mitä pitäisi.
Tilaus 8.4.26 ja vieläkään 21.4.26 asia ei kunnossa.
Tilasin kahdet ja tykkään tosi paljon!
Ostin tyttöystävälleni
Ostin tyttöystävälleni ja hän on tykännyt!
Teiltä ei vastata sähköpostiin.En saa…
Teiltä ei vastata sähköpostiin.En saa palautus koodia enkä osoitetta.
Hyvät leggingsit olen tyytyväinen
Mukava kokemus sain tuotteen
Mukava kokemus sain tuotteen vaikka toimituksessa kesti odotettua pidempään. olen kuitenkin tyytyväinen legginseihin.
Näin jatkuvasti mainoksia ja ostin
Näin jatkuvasti mainoksia ja päätin sitten ostaa. Ovat mukavat ja hyvät, tulevat käyttöön!
Odotusaika oli pitkä
Odotusaika oli pitkä. Olisin toivonut väliaika ilmoituksia.
En ollut saanut edes toimitusta, kun tuli pyyntö tuotteen/toimituksen arvioinnista. Ilmoitin, etten ole saanut tilaustakaan vielä, sitten sain arvion toimitus päivästä ja lopulta sain paketinkin. Tuote hyvä.
Tilaus saapui nopeasti
En suosittele kenellekään
Tuote ei ollut yhtään sitä mitä mainostettiin.
Lähetys kesti yli kuukauden, vaikka piti tulla 3-5 arkipäivässä.
En suosittele kenellekään.
Liian pienet eikä voi palauttaa…
Liian pienet eikä voi palauttaa lähettävät kuulemma simmat tilalle
Upeat leggarit
Upeat leggarit, hyvä istuvuus ja hoikentava vaikutus.
Olen tyytyväinen
Olin kahden vaiheilla, mutta päätin tilata kahdet mustat legginssit ja olen ollut todella tyytyväinen tuotteisiin. Todella mukavat ja istuvat hyvin.
Tilaus tuli nopeasti ja laatu oli…
Tilaus tuli nopeasti ja laatu oli erinomainen
Aimea.eu legginsit verkkokauppa
Todella huono asiakaspalvelu ja erittäin hankalaa palautus. Tilatessa harhaanjohtavasti luvataan ilmainen ja kätevä palautus, mutta kymmenien sp viestienkin jälkeen miltei mahdotonta. Suomenkielistä palvelua ei saa ja kaikki ohjeistus englanniksi. En suosittele tätä verkkokauppaa. Tuo yksikin tähti on liikaa.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.