Saanut 1/5 tähteä

Varför ska man betala för att slippa reklam? Det är väl min rättighet att slippa.? Öppnar jag en sida kan jag enkelt neka eller klicka ur mängder med cookies och reklam, vilket jag alltid gör. Så nu ä... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Idag har Aftonbladet ändrat sina villkor angående cookies som inte är nödvändiga. De vill nu tvinga alla (med plus eller utan plus) att betala extra, ca 50 kr, varje månad för att slippa få andra före... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Allting som känns viktigt att läsa kräver Plus som är absurt dyrt. Alldeles för mycket fokus på vad de kallar ”stjärnor och kändisar”. Och nu måste man logga in för att läsa, vilket de motiverar me... Näytä lisää

1. Uutispalvelu
  2. Sanomalehden kustantaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Startsidan - De senaste nyheterna på Aftonbladet.se - Sveriges nyhetsportal

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,2

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vidrigt beteende

Vidrigt beteende. Söker upp anhöriga till misstänkta gärningsmän och överrumplar dem med frågor innan något är bekräftat av polisen. Att någon ens kan tänka sig att arbeta som "journalist" på en blaska som Aftonbladet är smått ofattbart.

4. helmikuuta 2025

Luriga Aftonbladet, Utan öron gräver dom sin grav

Inte ens en stjärna. De vill ha betalt för en förlängning av provperiod. Ingen avisering bara plötsligt krav. Svarade så här när dom önskade en fortsatt trevlig dag. Uppnäst:

Jag har ingen fin dag efter de fullständigt oförstående kontakterna med er. Jag ska skicka ett bevis om önskad prenumeration, det är snarare ni som ska visa att jag vill ha en prenumeration efter provperioden.
Aviserade ni?
Godkände jag?
När?
Och Hur?
Shibstedt och andra gör så här. Luras och är ärliga möjligen i lock och pockstunden.
Bara ni får slanten, sen skiter ni i mig och ert redan tråkiga rennome.
Alla mina vänner, tycker om att jag berättar om ert unka affärsätt och glömmer det inte. Ni gräver själv eran grav allt djupare.
Hallå därnere!!!
Hör ni mig???

😡

28. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

En skam för svenska folket

Tidningen har blivit pinsamt dålig. Mina söner på mellanstadiet skriver bättre svenska än dessa som jobbar på Aftonbladet. Verkar inte finnas nåt krav på att man ska kunna skriva eller stava på det svenska språket. En skam för det svenska folket.

17. tammikuuta 2025

Noll stjärnor

Noll stjärnor, inte en stjärna!

Värre än DDR, köpta av vänstern. Ren propaganda och smörja genomsyrar allt hos sosseBladet.

Och korrekturläsare har de inte längre råd med. Pinsamt med dagliga stavfel, brister och sär skrivningar...

Ofattbart att någon enda förnuftig människa har tilltro kvar för skräpet. En skam för journalistkåren!

7. joulukuuta 2024

Säger bara

Säger bara! herregud vilken smörja det blivit. inga vettiga nyheter bara clickbaits på typ alla annonser. Flashback har bättre nyheter HAHA!

6. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Otroligt skev och missvisande…

Otroligt skev och missvisande rännstensjournalistik.
Beskriver sig själva som oberoende socialdemokratisk vilket är en direkt lögn med tanke på deras narrativ och 100% styrda artiklar. Finns inget de representerar utan att de stora annonsörerna och investerarna har sagt sitt.

28. marraskuuta 2024

Nädtintil ett bedrägeribolag

Ingår i oseriös koncern schiebstedt som lurat mig på 600+kr. Köpte prenumereration och avsluta genom aftonbladet appen kort därefter. Visar sig att de forsatt debitera mig. Går in på schiebsteds och svds hemsidor (svd ingick i prenumerationen) och även där står det att jag inte har några aktiva prenumerationer. Måste gå igenom lång väntetids kundsupport. De menar att jag måste gå in på aftonbladets hemsida och att man inte kan avsluta från deras app, fast det i appen står med stor text ”Ingen aktiv prenumeration”. Ingen reklamation får man heller. Oseriöst bolag

22. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Vinklad och enfaldig journalistik…

Bedrövlig journalistik där reportrar jag folk för intervjuer och sedan trakasserar dom istället för att tacka dom som ställt upp så att dom kan fortsätta jobba som journalister. Oetiskt och icke neutral journalistik med kraftig vinkling för vänster och islamist propaganda.

Hoppas att dom förlorar presstödet.

1. lokakuuta 2024

Oseriöst

Har haft aftonbladet plus länge men nu har det blivit oskäligt dyrt! Har därför avslutat. Får nästan direkt efter erbjudande att fortsätta till halva priset. Detta är ju enbart ett erkännande från dom att dom lurat mig hela tiden. Oseriöst!

9. syyskuuta 2024

En klassisk skvallerblaska

En klassisk skvallerblaska. Lever på sensationella rubriker, nästan klickbait-känsla. Den ena efter andra ”rasar” hit och dit och över ditten och datten och när man läser vidare så är det ett trött intervjuoffer som lite försynt säger ”ja, det kunde ju varit bättre”. Ganska långt från att vara rasande.

Snark sånt blaj.

6. syyskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

En reflektion...

De dåliga nyheterna är alldeles för överrepresenterade bland era artiklar. Det raporteras för lite om goda nyheter. Jag förstår att dåliga nyheter säljer, men det skapar bevisligen också onödig oro och mer negativitet. Ni bör satsa mer på att lista fler goda nyheter, för det finns gott om dem också. Det kan sannolikt bidra till ett lite gladare samhälle, vilket kanske inte vore så dumt i dessa tider, eller? En bekymrad medborgare.

25. elokuuta 2024

Komunist skräp

Komunist skräp. Inget opartiskt, bara vänster propaganda. Håller på även med fake news när det gäller utländska företag som kapar mellanhänder och säljer produkter billigare till oss konsumenter.

9. heinäkuuta 2024

Lögnare

En riktigt smutsig tidning som bara smutskastar folk. Lägg ner. Önskar att någon anmäler er så att ni sänks.

3. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Mega låg journalistik med Anders…

Mega låg journalistik med Anders Lindberg i spetsen som har fel i precis allt, Jonna Sima, totalt förvirrad, nån Kirkekaard med baby face, toalet journalism, SD hat för att undvika sparken för lathet på jobbet. cirkus AB

15. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin