Det har varit en jättebra resa med väldigt bra program. Guiderna har varit glada och hjälpsamma. Det var värt varenda krona. Vi har hunnit mycket under dessa tre månader och det swisha förbi. Helt kl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God kommunikation med NGO 'Art in Tanzania' - i hvert fald inden afrejse. Ved ankomst hørte jeg ikke mere, og Adventure Heart kan ikke stille meget op i et u-land som Tanzania. Når det så er sagt, ska... Näytä lisää
AdventureHeart er et godt bureau, som laver de fedeste rejser. Jeg havde en tur til Borneo, Bali, Gili og Lombok - jeg følte mig sikker under hele turen med de informationer AdventureHeart gav mig... Näytä lisää
Lang historie kort: 1. Uorganiseret (turen til Venezuela og Equador) 2. Holder ikke hvad de lover, og man får ikke, hvad man betaler for. 3. Dårlig kundeservice 4. Dårlig kommunikation... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Adventure Heart & Health er en dansk virksomhed som har arrangeret rejser rundt om i hele verden siden 1984. Vi har tilrettelagt rejser for erhvervslivet, for unge og voksne mennesker med forskellige formål og tema - på korte og længerevarende ophold. Rejseprogrammet er tilrettelagt med omhu og dedikation og vi har altid sat en ære i at finde den helt rigtige rejse og programtype til den enkelte, således at alle tager ud for få netop de oplevelser og det tema, de havde ønsket sig og drømt om. Vi synes, at det er både spændende, givtigt, inspirerende og lærerigt at rejse ud i verden for at udforske, lære og have det sjovt i fællesskab med andre, hvad enten der er egne landsmænd, andre nationaliteter eller lokal befolkningen. Vores seneste rejsetyper er WellBeing det kan være med yoga, wellness, spa og sport. Rejserne har vores Eventyr DNA i kombination med sundhed på krop, sind og sjæl.
Nordre Strandvej 119, 3150, Hellebæk, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
En fed oplevelse jeg anbefaler stærkt at folk tager afsted, det skal dog også siges at efter første måned var gået blev der slækket lidt på den. Den guide de havde arrangeret var ikke så meget en "guide" som han bare var vores chauffør, super venlig men vi skulle næsten trække ordene ud af ham.
Min tur i Afrika var både god og dårlig. Jeg fik nogle gode oplevelser på rejsen, men jeg vil aldrig tage med Adventure Heart igen.
Meget papirarbejde skulle skrives under, sendes frem og tilbage. Det tog mange måneder fra man købte rejsen til man var færdig med papirerne.
Da de ikke automatisk sendte mig min flybillet, min rejseagent ikke svarede på mine mails og Chefen Kirsten Lillelund ikke ville være indblandet i det, måtte jeg skrive rundt til det personale, jeg nu kunne skrive til. (2 dage før afgang)
De lovede hajdykning, som var en af grundende til at jeg valgte den tur, da jeg stod nede i Cape Town min første dag, så fik jeg af vide at det ikke var en mulighed.
Mit visum var ikke i orden, så jeg kunne risikere på min rejse at blive sendt hjem til DK igen.
Gruppen jeg rejste med, fik af vide nogle måneder før vi tog afsted at vi ikke kunne arbejde frivilligt alle sammen, sammen. Så nogle måtte simpelthen løsrive sig fra den rejse de havde drømt om.
Dem der tog til det andet frivillige sted, måtte efterfølgende selv finde hotel og taxa.
Rejseagenten sagde vi kun skulle bruge USD, så vi stod i Afrika med en masse dollars vi ikke kunne bruge.
De vouchers vi skulle vise vores hotel midt i rejsen, havde vi ikke fået tilsendt og der var ikke mange muligheder for en printer. Det kunne have været dejligt at få, før vi rejste.
Det er ikke fedt at betale en rejseagent og rejsen så ikke er i orden.
Nogle af vores aftener i Afrika, var der ikke god stemning, fordi vi havde så mange problemer med vores tur, at vi ikke kunne lade være med at være irriterede over der manglede så mange ting.
Jeg fik 800 kr tilbage fra den tur jeg havde brugt omkring 45.000 kr på, som undskyldning for de ting der var gået galt på turen.
Jeg er ikke tilfreds med dette selskab og jeg vil aldrig lægge penge dér igen.

Vastaus yritykseltä Adventure Heart & Health
Jeg havde en fantastisk rejse til Indien med super søde guider.
Men der var desværre også visse mangler og misforståelser mellem os rejsende og guiderne i forhold til, hvad vi var blevet lovet af Adventure Heart.

Lang historie kort:
1. Uorganiseret (turen til Venezuela og Equador)
2. Holder ikke hvad de lover, og man får ikke, hvad man betaler for.
3. Dårlig kundeservice
4. Dårlig kommunikation
5. Elendige guides i Venezuela + den ansvarlige var arrogant og spydig.
6. Listen kunne være på 50 punkter, fx mangel på mad
7. Vi var flere, som skrev et samlet klagebrev på ca. 9 A4 sider, og efter mange e-mails (2-3 måneder), fik vi endelig refunderet ca. 1/10 af det beløb vi var berettiget til.
- Jeg vil personligt fraråde Adventure Heart!
... Jeg var virkelig skuffet.

Vastaus yritykseltä Adventure Heart & Health
Skal nok prøve at begrænse mit indlæg, men det er virkelig svært! :-D
I januar 2011, var jeg med på Adventure Hearts tur til Tanzania og Zanizibar. Jeg var afsted på 3 måneders rundrejse med en masse skønne mennesker!
Da holdene varierer meget i størrelse på alle ture, var vi alle meget overraskede, da det viste sig, at vi var over 40 tilmeldte. Dernede blev vi delt i 2 grupper, som så rejste rundt forskudt af hinanden - hvilket var rigtig fint!
Planlægningen forud for turen tog Adventure Heart sig af - rigtig dejligt hvis man ikke har rejst så meget på egen hånd før. De var altid klar på telefonen hvis man havde spørgsmål.
På turen kommer man til at rejse meget af Tanzania rundt, hvilket er fantastisk! Det var fedt, at vi ikke bare skulle flyve rundt til de steder vi skulle være (trods afstandene!), men derimod brugte samme transport som de lokale, bus, båd, motorcykel, daladala osv. Selvfølgelig kunne man godt blive lidt træt i masken, når bilerne bryder sammen og man bare venter og venter et sted langt ude i ingenting. Men når man er i godt selskab, betyder det ikke ligeså meget.
Vi besøgte bl.a. Masaier, tog på safari, arbejdede med børn og lærere på skoler og børnehjem, så slaveruterne og hørte historier, osv..
Sprogkurset man kommer på, er måske så meget sagt. Ville nok nærmere kalde det crash-course i Swahili og dets grammatik og så er det jo op til en selv hvor meget man vil bruge det. Men vi havde meget sjov med det.
Man skal være god til at fordrive tid, da der er meget fritid. Weekenderne har man fri og er der ikke arrangeret ture, så er der rig mulighed for selv at gøre det.
**Har man lyst til at bestige Kilimanjaro, skal man bestille dernede, det er billigere.
Når først man er fremme på destinationen, har Adventure Heart ikke meget med tingene at gøre. Der tager organisationen Art in Tanzania over, bestyret af en finne ved navn Kari.
Der har været småting undervejs, som har været kritisabelt, men i sidste ende havde det ikke meget med Adventure Heart at gøre, men derimod deres samarbejdspartnere og i særdeleshed Art in Tanzania.
Kari og hans foretagende kan godt rejse spørgsmål en gang imellem, og der er flere af hans ansatte (vores on-location-team-ledere) som arbejdede under kritisable forhold og det endte da også med at en af vores teamledere sagde op og forlod os grundet problemer - så stod vi der "alene". Det gik fint nok, på daværende tidspunkt havde vi været afsted et par måneder og kendte lidt til tingene. Ikke desto mindre er det et problem at organisationen kører på den måde.
Vi havde også lidt problemer på en af vores safariture, da der ikke var biler nok, pga reparationer osv., hvilket vi ikke synes var tilfredsstillende. Men igen var det Art in Tanzanias ansvar.
De ting der opstod mens vi var dernede, er falmet når man ser tilbage på hele oplevelsen. Skriv ned undervejs, det man er utilfreds med så Adventure Heart har mulighed for at gøre noget ved det eller finde nye samarbejdspartnere.
Dog - som vi lærte i Afrika - skal man være tålmodig med rigtig mange ting i Tanzania. De har en meget afslappet tilgang til tingene - "det vi ikke når i dag, når vi imorgen", hvilket er skønt i forhold til Nordens stress og jag, men kan godt give lidt problemer i forhold til planlægning af ting.
Der er så meget mere jeg gerne ville skrive, men det bliver for langt! :-D
Alt i alt havde jeg en virkelig fantastisk tur, med nogle af de vildeste og fedeste oplevelser. Man lærer sig selv og andre at kende på en helt andet måde. Jeg har fået "værktøjerne" til at rejse på egen hånd nu, men ville til enhver tid anbefale Adventure Heart.
Hej:)
Hvis du gerne vil opleve Sydamerika fra alle sider, så er denne tur med Adventure Heart helt sikkert noget, jeg vil anbefale :)
Du vil på denne rundrejse opleve junglen, byerne, indianere, et utroligt dyreliv, fantastisk natur, fest og glade dage:) du skal ikke bekymre dig om noget, der er styr på det hele, og der er hele tiden en guide med gode råd:)
Hvis uheldet er ude, så kan du altid komme i kontakt med Adventure Heart, og de er gode til at give de bedste råd:)
Det fik jeg nemlig brug for, da jeg brækkede mit håndled på turen. De fik i samarbejde med min forsikring alt til at køre på skinner, og jeg fik den bedste behandling, og kom hurtigt tilbage til gruppen efter en tur på hospitalet:)
Den eneste grund til, at jeg ikke ville give det 5 stjerner, er fordi kommunikationen mellem den skole vi var knyttet til i Guito og Adventure Heart ikke var helt i top. På galapagos var vi nogle, som ikke havde noget frivilligt arbejde og der var derudover ikke vand i det hus vi boede i, hvilket vi var blevet lovet:)
Men det er så også den finger jeg kan sætte:)
Det fedeste af det hele er de venskaber man har bagefter, dem ville jeg ikke være foruden.. Så tak til Adventure Heart for den bedste tid nogensinde og de bedste venner jeg kunne ønske mig:)
Rejste med Adventure Hearts til Venezuela sammen med 7 andre. Turen i sig selv var god. Mit problem med dem er bare at de tilbyder en at købe den billigst mulige flybillet. De 7 i min gruppe betalte derfor 10.300 kr for en retur billet til caracas. Da vi fik tilsendt flyoplysningerne googlede jeg selv flyafgangen og fandt nøjagtig samme billet til 7.300 kr. Samme billet som de andre og vi var med samme fly og med de samme mellemlandinger. Alt med de samme vilkår og betingelser. Jeg købte min billet i samme tidsrum som de andres blev købt i. Og dermed har Adveture Hearts kunne stikke 21.000 kr i deres egen lomme.
Jeg finder det meget problematisk at en virksomhed på den måde røver penge fra unge studerende som har arbejdet i et år for at spare penge op. De 7 i min gruppe følte sig i den grad også bondefanget.

Vastaus yritykseltä Adventure Heart & Health
Jeg var i 2012 i Tanzania og på Zanzibar, hvilket var en fantastisk oplevelse. Inden rejsen følte jeg mig parat. Adventure Heart havde givet mig masser af information, så jeg vidste hvad jeg kunne forvente. Mine forældre var meget trykke med at sende mig afsted.
Dernede følte jeg mig også tryg, guiderne var søde, men der er forskellig kultur, og dermed arbejdsindsats. Men hey - det er Afrika. Det eneste på hele turen, hvor vi var nød til at ringe til kontoret i DK var, da vi kom til Zanzibar. Vi skulle have haft 3 overnatninger på et ressort ud til havet, og her fik vi kun 2. Desværre var det lidt svært at få fat i den rigtige person hos Adventure Heart, men det lykkedes, og vi fik svar. Det var ikke en nødsituation, og derfor betød det ikke noget at vi ikke fik svar med det samme. Det viste sig at det var en misforståelse mellem dem og deres samarbejdspartner i Tanzania. Og vi havde en rigtig god tur til Zanzibar alligevel. Jeg vil anbefale Adventure Heart, hvis man vil ud i verden på en sikker måde, med andre unge. I Tanzania var det en god blanding af frivilligt arbejde og oplevelser som safari, besøg hos masaierne og Zanzibar.
Min rejse til Thailand/Myanmar i efteråret 2013 var en fantastisk rejse med 8 skønne piger, dog med mindre komplikationer. Især inden rejsen var der en del usikkerhed omkring visum og rejsebrev, hvor vi b.la. Fik visum DAGEN inden vi skulle afsted, lidt kritisk når man som jeg er vant til at have styr på alt! Også kritik til et b.la. Planlagt rejsemøde, som jeg havde fået at vide skulle være i Kbh - så jeg havde booket togbillet osv. For at komme derover, for kun at finde ud af aftenen inden, at set ville foregå via Skype.
Ellers var rundrejserne fantastiske, gode guider og velplanlagte ruter, dog skulle vi også betale for mange måltider, som ifølge programmet var betalt for, hvilket heller ikke er helt i orden. Desuden synes jeg ikke rigtig at der var nok frivilligt arbejde inkluderet i turen, godt nok valgte jeg ikke en måneds frivilligt arbejde, men det var fordi jeg havde fået at vide, at der ikke rigtigt var noget frivilligt arbejde i området i perioden - ærgeligt!
Til sidst men ikke mindst synes jeg ikke at der blevet hjulpet nok omkring en episode hvor en af pigerne blev rigtigt syg, her skal der dog også lyde kritik til rejseforsikringen gouda. Når man står i et land som Myanmar uden ordenlig telefonforbindelse, kan jeg ikke forstå at man ikke forsøger at hjælpe mere ved evt, at have en kontaktperson i landet, således man har en som kan hjælpe med at komme på internationalt hospital eller bare en fast kontakt person, så man ikke når at snakke med 8 forskellige kontaktpersoner på en aften, bare fordi taletiden på kortet løb ud (gouda)
Ellers synes jeg adventure heart arrangere nogle fede ture, dog skal der f,eks. Spørges inden man rejser til Myanmar om man evt, vil flyve luftballon i landet, så det kan arrangeres, da det var fuldt booket - så skal der ikke stå i beskrivelsen at det er muligt. Fint rejseselskab, men man skal godt nok holde dem i nakken for at få informationer i god tid.
Det skal dog siges at guider og medrejsende gjorde at selve rejsen fik topkarakterer :)

Vastaus yritykseltä Adventure Heart & Health
Jeg havde sat mig fast i min hverdag med fultidsjob og forpligtelser og fik den spontane ide at rejse ud i verden. Valget faldt ( Tilfældigt ) På Adv. Heart da de havde et program til Tanzania i 2 måneder. Jeg betalte et stort beløb for denne rejse og havde selvfølgelig store forventinger til turen der bla. skulle indholde sprogundervisning, job på et børnehjem og en safari. Det som jeg dog også virkelig så frem til var at rejse i en stor gruppe. Da jeg modtog afrejse mailen blev jeg dog svært skuffet da vi kun var 4 som skulle afsted og en af dem var kun med på holdet i 4 uger. Da vi ankom til Tanzania blev vi hentet og bragt til vores tilholdssted. Adv. Heart samarbejdes partner Art in Tanzania bød os velkomne og de første 3 dage gik helt problem frit MEN på 4 dagen valgte alle team ledere på stedet at strejke fordi at Kari som ejer Art in Tanzania ikke betaler løn til de mennesker der arbejder for ham derimod gik alle penge til hans kone(er) og 10 børn .. hvis man var i tvivl kunne man bare se det slot han boede i. Min far ringede flere gange til Adv. Heart hjemme i Danmark for at forklare at de altså pt. havde 4 unge mennesker afsted i Afrika uden nogen team leder til at sørge for at turen skulle gå efter programmet.. Sprogundervisningen var under al kritik og jeg synes faktisk det var direkte falsk markedsføring at sige at man fik det. Børnehaveklassen ( Som jeg fik arbejde i) Havde 10 børn og vi var 2 frivillige og 3 lokale.. lidt et overkill og man følte sig egentlig bare overflødig. Servicen fra adv. heart var ikke eksisterende de var faktisk fuldstændig ligeglade...
Jeg brugte over 40.000 kr på denne rejse og når jeg tænker tilbage var det ALT for mange penge til en organisation som har lidt for mange destinationer og dårlige samarbejdspartner de ikke kender 100 procent. Min søster er pt. ude og rejse for samme beløb men en anden organisation (AdventureDK) og den måde jer ser at tingene bliver planlagt der og hvad hun får på pengene kan jeg desværre kun anbefale at man rejser ud i verden, men overvejer nogen af de mange andre langt mere kompetente rejseudbydere der findes.

Vastaus yritykseltä Adventure Heart & Health
Jeg kunne ikke forestille mig en bedre rejse end den, jeg var på med Adventure Heart. Turen gik til Tanzania og Zanzibar, og hele vejen igennem har Adventure Heart være professionelle - men også venlige og glade for spørgsmål. Under selve rejsen var sikkerheden i top, og deres samarbejdspartner, Art in Tanzania, var også rigtigt søde og gode til at svare på spørgsmål og tage os steder hen, hvor man rigtigt kunne komme tæt på lokalbefolkningen og deres levevis. Forsikringsselskabet, Gouda, var jeg heller ikke andet end positivt overrasket over. Jeg blev syg dernede, og de betalte alt. De ringede endda et par dage efter hospitalsbesøg for at høre ad, hvordan man havde det, og det virkede faktisk som om, at man var andet end penge for dem. Alle parametre på turen har været alle pengene værd. Der er ikke andet at sige end, at du bare skal afsted med det samme! Du vil ikke fortryde det :-)
WOW er det ord der bedst dækker alle de ting jeg oplevede på min rejse til Venezuela i April og Maj 2011.
En rejse der indeholdte alt lige fra indianere, cowboys, masser af dyr og bjergbestigninger.
Der var styr på det administrative hjemmefra, dvs. alt fra hjælp til vaccinationer og pakkeliste til visum.
Kontakten mellem Adventureheart og vores guider i Venezuela, var upåklagelig og Christian (vores fantastiske guideleder), gjorde alt hvad der stod i hans magt for at få vores rejse til at blive så god som muligt.
Det eneste jeg kan gøre er klart at anbefale andre at rejse med Adventureheart, mit liv har ikke været det samme siden jeg var på den rejse :)
Jeg rejste med Adventure Heart i 3 mdr. til Ecuador og Galapagos, og havde en helt ubeskrivelig rejse. Oplevede den varierende sydamerikanske kultur, fra indianer stammer i Amazonasjunglen til civiliserede storby mennesker, og laidback livs opfattelse på Galapagos ørne. Derudover var naturen så forskellig, at vi bogstaveligt talt fra den ene dag til den anden, gik fra 35 graders varme til frysepunktet, da vi besteg verdens højeste aktive vulkan.
Ligeså var Galapagos eventyrlig. Forestil dig at tage ud at svømme en tur i havet, efter 1 min. ser du en havskildpadde til højre, til venstre ser du lidt efter en søløve og lige fremme suser en pingvin forbi dig.
Derudover skaber grupperejser mulighed for, at man kan danne sig nogle venskaber for livet, da man har delt så mange eventyrlige og mindeværdige øjeblikke sammen, at mange andre ikke forstår ens begejstring.
Med andre ord, livet er en rejse, og Adventure Heart hjælper med at finde dit livs rejse.
Jeg havde en super oplevelse med at rejse med Adventure Heart. Både inden, under og efter min rejse har de været utroligt gode med at hjælpe med alverdens ting. Programmet var rigtigt fedt, og vi fik helt unikke oplevelser og en rigtig god forståelse for de lande og kulturer vi besøgte :-) alt i alt en super oplevelse!
En rejse som disse er noget man investere mange penge og tid i. Derfor vil jeg råde alle til at tænke sig om inden man vælger Adventureheart. Jeg meldte mig på rejsen Burma/Thailand 3 måneder, da jeg havde forelsket mig i programmet på nettet. Tilmeldingen tog sin tid hos Adventureheart, da de var MEGET sent ude med alting og man skulle rykke dem for mange ting før man hørte fra dem. Da det endelige og færdige program kom, var det langt fra det program de fortalte og reklameret om på deres hjemmeside og jeg var rigtig skuffet ligesom andre i min gruppe. Udover dette, manglede der over 30 måltider i programmet som vi havde betalt for. Inden min tilmeldelse på rejsen havde jeg sikret mig (ligesom andre i gruppen) at jeg kunne arbejde på et børnehjem, da dette var en af grundene til mit valg af rejse. Dette var intet problem når man ringede og spurgte Adventureheart af og jeg blev lovet at komme på et børnehjem. Senere viste det sig så at se helt anderledes ud, for man kunne ikke arbejde på børnehjem da "vi var grimme hvide mennesker og børnene var bange for os" (Ja, det var deres svar på hvorfor vi ikke kunne komme på børnehjem)
I stedet for børnehjem skulle vi undervise på en skole, som var ferielukket de første 14 dage ud af vores 30 dages frivilligearbejde - hvilket også var en information Adventureheart ikke havde givet os før vi ankom! Vi valgte derfor at stoppe samarbejde med Adventureheart under rejsen, fik de resterende penge der var tilovers og fandt på egen hånd et børnehjem, som vi kunne lave frivilligt arbejde på!
Generelt gik alt som planlagt og alting var organiseret under rejsen, lige undtagen den sidste måned. Dog lover Adventureheart meget mere end de kan holde og holder mange ting skjult. De har også givet mange misvisende informationer som ikke stemmer overens med det oprindelige program.
Efter egen erfaringer vil jeg ikke anbefale Adventureheart til nogen.

Vastaus yritykseltä Adventure Heart & Health
Jeg havde en helt fantastisk rejse med Adventure Heart, 1 måned på Borneo og 1 måned på Bali.
Generelt var det den fedeste tur nogensinde, og nu har jeg bare lyst til at rejse afsted igen med det samme.
Men der var flere gange hvor jeg følte at vi manglede nogle informationer hjemme fra, og vores guider på Bali var decideret dårlige. Jeg elskede tilgengæld vores guider på Borneo!
Det er lidt over en måned siden jeg kom hjem efter 2 måneder i Indien, og jeg ville ønske jeg kunne tage afsted igen allerede nu. Adventure Heart formåede at lave et rigtig godt program, som lever op til forventningerne. Familien i Indien som Adventure Heart samarbejder med, endte med at blive som vores egen familie og ikke bare guider. Den første måned oplevede vi landets mange forskellige sider. Den anden måned stod det på frivilligt arbejde på en landsbyskole og et drengebørnehjem i samarbejde med Channel Youth, hvilket var en virkelig givende oplevelse, som jeg ikke kunne være foruden. Det var fantastisk at arbejde med indiske børn som selv har så lidt men giver så meget igen - det var en meget sørgmodig afsked!
Det eneste jeg savnede ved den sidste måned, var at være klædt lidt bedre på hjemmefra. Det virkede ikke rigtig som om Adventure Heart og Channel Youth havde haft en ordenligt kontakt i forhold til hvad der skulle forventes af os og hvad vi skulle medbringe til børnene som undervisningsmateriale.
Men trods det, et det ikke andet en smil og gode minder der kommer frem når jeg kigger mine billeder igennem fra mit livs oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg rejser med Adventure Heart
Jeg var utrolig glad for at rejse med Adventure Heart til Burma og Thailand i 2012/2013. Adventure Heart tilbyder en god blanding af kultur, adventure og frivilligt arbejde. Vi var 7 i rejsegruppen, og vi ser stadig hinanden jævnligt. Der var styr på de aktiviteter vi skulle lave, altid booket overnatning, og jeg følte at der generelt var styr på tingene. Vil gerne anbefale dem til andre der overvejer en rejse i deres sabbatår :)
Jeg var med Adventure Heart tre måneder i Malawi/Zambia, og jeg fik præcis det jeg havde håbet på: et indblik i den sande afrikanske kultur! Og selvfølgelig vilde adventure oplevelser som safari, bjergbestigning og trekking i bushen.
Adventure Heart var igennem hele processen fantastiske til at svare på alle mine 1000 spørgsmål, og forberedte mig godt på rejsen, og jeg rejste med en følelse af tryghed!
Som første gangs (alene) rejsende, var det rigtig dejligt at vide at jeg havde Adventure Heart til at støtte mig. De stod for det mest praktiske, så det eneste jeg selv skulle stå for, var at få de vaccinationer jeg skulle have, underskrive ting til de visaer jeg skulle have (med hjælp fra Adventure Heart). De sørgede for at alt papir var i orden. Hvilket var super dejligt for Afrika er et meget langsomt og besværligt land at skaffe arbejds visum til.
Da der opstod nogle små komplikationer med en taxa der ikke dukkede på, ringede vi til deres hovedkontor og 20 min senere kom der en taxa.
Op til rejsen havde jeg en masse "dumme" spørgsmål og de svarede altid på den mest behaglige måde og gik det til at føleles som om at alle de ting jeg spurgte om var vigtige.
Jeg kan kun varmt anbefale Adventure Heart til alle som vil have en på oplevelse med et bredt sikkerhedsnet under. :D
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.