Meer dan 20 jaar samenwerking. Professionele partij, goede telefonische bereikbaarheid meteen met een expert. Niets is ooit een probleem, snelle oplossingen en meedenken. Ik raad ze zeker aan
Wij hebben de afgelopen jaren écht waar: héél veel data gekocht bij veel verschillende partijen. Denk hierbij aan DATA-collectief, KVK, DTG, Marketingdata.eu en nog veel meer. Vaak liepen we tegen... Näytä lisää
Ontzettend tevreden met de dienstverlening van Ad Hoc Data. De databestanden zijn zeer rijk aan informatie, actueel en de filters zorgen dat je altijd een selectie krijgt die volledig aansluit b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Ad Hoc Data ondersteunt bij B2B marketing- en salesacties. Dit doen wij door middel van een zeer complete en actuele dataset van bedrijven en organisaties, uitstekende persoonlijke service en zeer gebruiksvriendelijke tools. Selecteer zelf je meest interessante leads. Al vanaf € 55,- per maand!
Koninginnegracht 46-I, 2514 AD, 's-Gravenhage, Hollanti
- 070-2400862
- info@adhocdata.nl
- www.adhocdata.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ad Hoc heeft mij uitstekend geholpen…
Ad Hoc heeft mij uitstekend geholpen bij her verzamelen van de juiste data. Een service gericht bedrijf dat tijd investeerders in duurzame relaties!
Altijd goede service + goede lijsten…
Altijd goede service + goede lijsten van gehad. meer dan 5 jaar met veel plezier mee gewerkt!
Klantendata nodig ? Niet verder zoeken. Adhoc data de beste partij
Werk nu bijna 4 jaar met Adhoc data en allen maar goede service gehad. Goede telefonische bereikbaarheid, goede data beschikbaar, betaalbaar, vriendelijk en denkende in oplossingen en alternatieven. Door verkoop van mijn bedrijf stop ik helaas met Adhoc data maar een partij waar ik zeer tevreden over ben.
@Roger, bedankt voor alles.
Reeds 2 jaar ervaring met dit bedrijf & super tevreden!
Wij werken nu al een aantal jaar samen met Ad Hoc Data om ons salesteam een mooi prospectiebestand te bezorgen! Zeer tevreden over de kwaliteit! Heel overzichtelijke selectietools, makkelijk in gebruik & tal van extra leuke functies! Het persoonlijk contact is hier zeker een meerwaarde. Zowel telefonisch als via de live chat altijd zeer snel verder geholpen indien vragen, o.a. met Roger en Daniël al enkele malen contact gehad, deze mensen zijn toppers van formaat, steeds heel erg vriendelijk en op een correcte manier verder geholpen! :) Wij kunnen dit platform zeker aanraden!
Goede service, fijne selectietool
Erg fijn contact altijd en helpen ook goed en snel. Eerste keer voor mij dat ik zelf leads nodig heb voor de verkoop en dit gaat erg fijn, vlot en overzichtelijk via de selectietool en het persoonlijke contact.
Fijn bedrijf
Fijne tent, goede bestanden. Ad Hoc heeft jarenlang onze prospectie ondersteund met accurate databestanden, totdat wij marktleider zijn geworden. Dat wil je natuurlijk!

Prima data!
We hebben de data gebruikt en verzonden via de mail ,maar wel opgebroken in kleine porties, omdat er ook wel rotzooi tussen zat. Al om al goede data.
Website was heel gebruiksvriendelijk
Website was heel gebruiksvriendelijk, ook met vragen kon je steeds terecht bij een hulpvaardige werknemer.
Heel tevreden over onze ervaring met Ad Hoc Data.
Gebruikers ervaring Adhoc Data
Aangeboden dienst klopt tot in de details, fijne communicatie mogelijkheden met de medewerkers die zich flexibel opstellen en willen meedenken.
Vriendelijk
Goed bedijf
Makkelijk
Vriendelijk
Echte aanrader
Een aanrader
Altijd naar tevredenheid gebruikt. Een aanrader!
Altijd correcte en goede lijsten kunnen…
Altijd correcte en goede lijsten kunnen downloaden. Goede service.
Snelle service en makkelijk contact!
5 jaar gebruik gemaakt
Jaren gebruikt gemaakt van de database van AdHoc.
Zeer tevreden over het gebruik.
Mijn bedrijfsvoering is gewijzigd waardoor ik geen gebruik meer zal maken van de database. Kan dit product zeker aanraden, top.
Zeer tevreden
Alle benodigde informatie is ruimschoots beschikbaar en makkelijk te vinden. Wij hebben als bedrijf veel aan de adressenbestanden van Ad Hoc Data gehad. Prettig dat ze af en toe bellen om te vragen of de dienstverlening nog steeds naar tevredenheid verloopt.
Prima bestanden en goede service
Prima bestanden en goede service. Waar voor je geld.
Snelle en accurate service
Snelle en accurate service. En ze leveren uitstekende bestanden. Prima tarieven en zeer behulpzame medewerkers.

Ad Hoc is good value
Ik heb Ad Hoc lang gebruikt en ze verbeteren zich continu. De site is handig en werkt heel prettig. De tarieven zijn redelijk. Good value. Een aanrader als je regelmatig adresbestanden nodig hebt.
Heel tevreden
We zijn heel tevreden over de samenwerking met Ad Hoc Data, alsook hun support bij het samenstellen van een lijst.
Ik kan ze ten zeerste aanbevelen.
Mvg,
Christophe Rutsaert
Een rijke bron aan informatie ...
Ik ben sinds 2007 marketing consultant en maak reeds sinds die tijd gebruik van ad hoc. En altijd met grote tevredenheid van mezelf en mijn klanten. Een rijke bron aan heel veel informatie die erg nuttig was in het opsporen van de juiste leads. Beveel ik 100% aan !

Vastaus yritykseltä Ad Hoc Data
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.