Voor de eerste keer werkloos voor bijna 3 maand, na 3 maand had ik nog steeds geen uitkering ontvangen, uiteindelijk toch een uitkering ontvangen maar niet volledig, we zijn nu al 4 maand ver. De dien... Näytä lisää
Deze maand weer niet mijn SWT ontvangen. Na enkele keren een vruchteloze poging gedaan om telefonisch contact op te nemen, een telefonisch contact ingepland. Niemand van ACV heeft er tijdens dat uur g... Näytä lisää
Ik tracht verschillende malen iemand te bereiken voor het maken van een afspraak i.v.m. met mijn pensioenrechten, maar bijna nooit iemand te bereiken. Als er een keertje iemand oppakt, dan vragen z... Näytä lisää
Heel moeilijk te bereiken via telefoon. Verschrikkelijk frustrerend. Via mail wordt er ook laat geantwoord maar vaak wel duidelijk en behulpzaam. Vandaag had ik een gesprek met Kathleen van ACV Turnho... Näytä lisää
ACV Contactcenter Antwerpen is een ramp
ACV Contactcenter Antwerpen is echt een ramp, die reviews hier zijn jammer genoeg waar.
Na switch telefoon geraak ik met mijn 2FA account niet meer op ACV website, meteen alle details gedeeld inclusief screenshot maar ondertussen 26 dagen (en counting) later nog steeds geen oplossing. Ze zijn niet of amper bereikbaar en hun response is tergend traag.
Bespaar jezelf 250 euro per jaar en zeg dat lidmaatschap meteen op, een pak ergernis minder.
myPension levert wel een prima service, dat mag ook eens gezegd worden.
Het spijt me dat ik het moet zeggen…
Het spijt me dat ik het moet zeggen want vroeger werd ik altijd héél goed geholpen door ACV, maar sinds Corona is de service NUL, NIHIL, ZILCH.
Het is afgrijselijk : als je belt krijg je nooit meer iemand te pakken, het is altijd "zeer druk" en dan verbreekt men gewoon de verbinding !!
Op e-mails of het communicatieformulier krijg je pas na weken antwoord, en dan nog een antwoord dat weinig om het lijf heeft. Kantoren gaan dicht, je kan nergens meer binnen zonder afspraak, mensen aan de telefoon zijn onwetend of onbeleefd.
WAAR ZIJN JULLIE MEE BEZIG ???
Als het zo verder gaat dan zeg ik mijn lidmaatschap op. Betaal ik hiervoor 160 euro per jaar ???? VTB/VAB vraagt 45 euro per jaar en die staan 24 uur per dag paraat, 7 dagen op 7, als ik pech heb onderweg met de fiets. En die mensen moeten een auto uitsturen met een technieker !
Ik geef het nog één maand. Als er tegen dan geen beterschap is sluit ik me aan bij de gratis hulpkas van de Overheid. Dat deed ik eerder ook al met het ziekenfonds. Ik ben het kotsbeu. Iedereen moet de broeksriem aanhalen, wel, da's 160 euro per jaar bespaard.
Nog een tip : soms wordt de werkloosheid betaald een dag VOOR een feestdag, soms een dag ERNA. Zet dat toch op de website, dan hoeft niemand alvast dààrvoor te bellen.
Doe er iets aan aub. Ik had véél zin om één ster te geven maar ik geef er desalniettemin twee. Vanwege de uitstekende dienstverlening tot *voor* COVID. Sinds COVID trekt het werkelijk op niks meer. Wie is daar manager, bij ACV ? Die persoon hoort zich dood te schamen. 160 Euro vragen om misschien één of twee vragen per jaar te beantwoorden, zijn jullie gek geworden ja ? Het wordt ook élk jaar duurder en duurder, en de service slechter en slechter.
Ik heb het hélemaal gehad met ACV. Ik zal dit ook doorsturen naar hun ombudsman als ze die hebben.
Ze zijn er niet om je te helpen.
!!!!!!!! TELEFONISCH NOOIT BEREIKBAAR !!!!!!!
!!!!!!!! TELEFONISCH NOOIT BEREIKBAAR !!!!!!!
Dagelijks probeer ik tussen 8u30 en 9u en telkens zijn er "uitzonderlijk hoge wachttijden".
Het ACV heeft me voor de duizendste…
Het ACV heeft me voor de duizendste keer weer verast met problemen. Na 3 maand proberen lid te worden en dan succesvol te lukken krijg ik plots te horen dat ik geschrapt ben als lid. Schandalig weet niet waar die mensen mee bezig zijn maar het is alles behalve goed. 1 tip ga niet bij acv maar kies gewoon een andere vakbond bespaar je de moeite en duizende berichten die je gaat moeten sturen om het kleinste te regelen.
Na 30 jaar lid te zijn van het ACV had…
Na 30 jaar lid te zijn van het ACV had ik een vraag over een nieuw contract. Na een week nog geen antwoord gekregen, wat een log apparaat. Vroeger was het personeel strijdvaardig en correct.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.