ABC kantoormeubelen Arvostelua

1. Toimistokalusteet
  2. Toimistotarvikkeiden toimittaja
  3. Toimistotarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Al sinds 1863 levert ABC Kantoormeubelen alle soorten kantoormeubilair en alles voor kantoorinrichting aan tienduizenden tevreden klanten in heel Nederland en België. U kunt bij ons terecht voor een: bureau, bureaustoel, vergaderstoelen,kantinestoelen, archiefkasten, ladeblokken, directiemeubilair, receptiebalies en nog veel meer. Bezoek vrijblijvend onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Misleidende productbeschrijving en slechte omgang met klanten

Een bureaustoel via bol.com gekocht dat volgens de productbeschrijving een hoofdsteun zou hebben, maar deze bij levering uiteindelijk niet bleek te hebben. Geprobeerd met het bedrijf zelf tot een goede oplossing te komen (nalevering, geld terug, etc), maar uiteindelijk een keiharde nee te horen gekregen. Later via de bol.com klantenservice nog eens geprobeerd. Een collega zou er mee bezig zijn en contact met mij opnemen maar nooit meer iets van gehoord. Ronduit schandalige manier om met je klanten om te gaan, absolute afrader

13. marraskuuta 2025

Zadelkruk

5 okt. Al een zadelkruk betaald en besteld.
Na een paar weken bericht dat deze momenteel op zijn en over een week opnieuw geleverd worden. Een week later nog geen bericht. Ik heb weer gemaild, maar nu is het antwoord dat begin volgende week de levering bij hun binnen komt en ik zo snel mogelijk een track en trace krijg.
Inmiddels zijn we weer een week verder en heb nog steeds geen bericht. We zijn anderhalve maand verder.
Ik heb nu aangegeven dat ik mijn geld terug wil. Dit maar afwachten 🤞

22. marraskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Statafel met productiefout ontvangen. Oplossing ABC is €10,- korting...

Ik ben niet van reviews schrijven, maar... Vorige week bij ABC kantoormeubelen een statafel gekocht van €109,56 inc BTW + €10,- verzendkosten. Zowel blad als voet zijn helemaal krom. Binnen juiste termijn hen bericht en foto's gestuurd en gevraagd naar hun oplossing. Vandaag gebeld wat status is. Fout werd erkend en de oplossing van ABC: €10,- korting.... Ik viel bijna van mijn stoel van het lachen, maar dit was serieus hun antwoord. Hen gevraagd of dit hun definitieve oplossing is i.p.v. gewoon geld terug/nieuwe tafel wat ieder fatsoenlijk, klantvriendelijk bedrijf doet. Ze gaan me terugbellen, wordt vervolgd. Hopelijk dat ik dan positieve review kan achterlaten.
Update: nieuw tafeltje ontvangen, helaas wel minder mooie uitvoering, andere model was op. Ook dit tafeltje is krom, maar hier kunnen we met wat werk nog iets van maken. Pfff

13. elokuuta 2024

Niet tevreden

Niet tevreden. eerst worden we vergeten, dan het verkeerde artikel geleverd.
Vervolgens duurt het weer 6 weken, en naar 6 weken nog een aantal weken.
Leveringen kunnen beter in maanden worden aangegeven.
Nooit weer trap A.U.B. er niet!

28. elokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Werkkrukken en bartafel

Aantal producten besteld, komt aan met 1 kapot meubel. Moest retour en voordat er een nieuwe was duurde dit ruim 3 weken. Twee andere meubels verkeerd geleverd, ook retour, ook drie weken verder, weer verkeerde product geleverd en ook nog te weinig geleverd. Gebeld en een onvriendelijke iemand aan de lijn die het allemaal wel prima vond, ik moet mijn geld maar terug halen bij Bol.com. Want daar had ik tenslotte besteld, slecht bedrijf, slechte bezorging en lange levertijden. Een echte afrader!

14. huhtikuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Aangeraden

Ik bestelde een hoekbureau en ben zeer tevreden met het geleverde product. De kwaliteit is top.
Voorts werkt de helpdesk van het bedrijf naar behoren. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen.

Twee minpuntjes: (1) er werd geen montagehandleiding geleverd bij de afzonderlijke stukken en (2) de veelheid aan bedrijfsnamen die her en der opduikt: Orange Office op een van de geleverde dozen, Kantoormeubelenplus in de handtekening van het antwoord van de helpdesk, ...

30. elokuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin