Bestilte en jakke fra deres webshop onsdag eftermiddag og modtog den fredag formiddag! 😁 Det kan vist ikke gøres meget nemmere og hurtigere. 🤗 Stor anbefaling herfra! Det eneste lille bi... Näytä lisää
Jeg har nu handlet flere gange hos A&A Rideudstyr. Varerne kommer super hurtigt uden problemer, og den ene gang trensen var for lille var det super nemt at returnere, og få pengene retur. Super tilfre... Näytä lisää
Hurtig og sikker levering med det rigtige indhold i pakken. Bestilte den ene dag og modtog pakken dagen efter. God service!
Jeg bestilte en vinterridejakke til min datter i julegave. Desværre var jakken for lille og jakken var udsolgt i den størrelse, som min datter skulle bruge. Heldigvis får vi god hjælp i butikken til... Näytä lisää
A&A Rideudstyr - kvalitet til hest & rytter. Vores fysiske butik ligger i Haderslev.
Christian X´s Vej 9a, 6100, Haderslev, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Det er altid en fornøjelse at handle hos A&A Rideudstyr. Altid god og venlig betjening. Dejlig butik at handle i og godt overskud ved nethandel og via Facebook.
Det er altid en god oplevelse at komme i butikken. De er hjælpsomme og professionelle:-)
Gode produkter der er svarende beskrivelsen på hjemmesiden og okay leverings tid
Altid hurtig og god service. God vejledning og hjælp hver gang.
Havde brug for hurtig levering, så skrev der i kommentarfeltet til ordren. Pakken blev afsendt næste dag, på en helligdag, og leveret til døren næste dag. Varen var rigtig. God kvalitet. De bedste anbefalinger herfra!
Super service og altid gode tilbud på hjemmesiden. Bestemt ikke sidste gang jeg handler det🤩
Nem og overskue hjemmeside at handle på.. Hurtig levering...
Skønne ting og alle de gode mærker 🐴
Mega hurtig levering både min hest og jeg er fan ⭐️
Et fint produkt til en god pris, og lynhurtig levering :-)
Købte en kæphest, og det jeg troede hed et hovedtøj til den.
Men kun halvdelen af hovedtøjet kom, hvilket jeg først opdagede da min datter fik gaven flere uger efter.
I beskrivelsen af hovedtøjet stod der: “Trensen matcher Cheval Roi´s brune fortøj som kan købes seperat”.
Her skal man som kunde hos AArideudstyr kende hestefagsprog og vide hvad forskellen på hovedtøj, trense og fortøj er - OG være klar over, at det man ser på billedet ikke er det man får. Der står IKKE, at der er noget af den afbillede vare, der IKKE er med i købet.
Og så skal man være klar på virkelig dårlig kundeservice, hvor Pernille og Melanie står meget fast på deres ret, og fx insisterer på, at det der står om varen skal forstås som de forstår det og at de er uden ansvar, da billedet af varen kommer fra leverandøren… helt ærligt!
Desværre giver det indtryk af at AA rideudstyr ikke kan se, at de fastholder virksomhedens eget perspektiv i situationen og nægter at se den fra kundeperspektivet. Dybt beklageligt, når man er en salgsvirksomhed.
Pernille og Melanie kunne have sluppet for denne sure anmeldelse, hvis de havde erkendt, at beskrivelsen af varen er misvisende og bør matche billedet. Og hvis de havde fået øje på, at en returlabel havde været så fin en løsning.
Jeg vil jo gerne give min datter et fint hovedtøj til kæphesten og havde så bare fundet et andet til den rette pris.
God service og kvalitet til hurtig levering. Mere end 5 stjerner værd!!
Hurtigt levering og hurtig svartid på mail 🌟
Vi er meget tilfredse med både varen, levering og service..
Hurtigt og nemt med ordre og levering. Og hyggeligt med lille pose hesteguf i leveringspakken,