Vi har i dag haft vores kat til forundersøgelse ved Michael. Fra start til slut , blev vi mødt med meget høj faglighed, nærvær , vejledning og en dyrlæge der gjorde alt hvad der var muligt og mere til... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg kan varmt anbefale Aalborg Dyrehospital 👌👌👌👌👌 Der bliver taget hånd om både dyr og ejer, når man kommer 🥰. Det er en dyreklinik hvor der er stor faglighed og viden, samt fantastisk empati... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har benyttet mig af dyrlægerne 2 gange. Første gang var for at få aflivet nogle killinger, årsagen dertil er ligegyldig. Jeg indhentede et tilbud fra dyrlægerne inde ved storcenteret og... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har følt os super velinformerede af Michael ved vores første møde. Masser af info omkring bakterieflora, behandlingstyper mv. og Seki var helt teyg ved at komme et nyt sted hen. Så da vi ko... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi er et team af højtuddannet dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vi tilbyder omsorg og ekspertise til hund, kat, kanin, marsvin, ilder og andre smådyr.
Fredrikstadvej 10, 9200, Aalborg SV, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Der kan i trygt få jeres dyr behandlet De er så professionelle Dyrene føler sig trygge og godt tilpas Og et dejligt personale

Altid kompetent og skøn behandling! Har aldrig fået bedre hjælp til Conrad 🤩
Tak til Michael og teamet 😁

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Et godt og trygt sted for min hund og jeg

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Jeg har i alle de år jeg er kommet på Aalborg Dyrehospital, følt mine hunde var i sikre og kompentente hænder. Ligeledes er serviceniveauet blandt medarbejdere højt og man har ikke en fornemmelse af "blot at være et nummer", trods der er travlt. Mine varmeste anbefalinger

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Dyrlæge Mia Huus udførte en meget kompetent behandling af vores hund Holger.
Vi fik en meget faglig og udførlig forklaring.
Dyrlægen fulgte op på behandlingen dagen efter pr. Telefon.

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Meget professionel håndtering af både hund og ejer.
Vores besøg var desværre med resultat i aflivning af min bedste ven - men, håndteringen var i topklasse.
Tak.

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Super faglig og omsorgsfuld behandling :)

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Super dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejesker. Vi kommer helt klart igen

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Altid meget tilfreds med Aalborg Dyrehospital.

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Nærværende dyrlæger, som er opmærksomme på både dyr og ejers behov.
Og så har jeg i mit lange liv som dyreejer aldrig oplevet en dyrlæge, som ringer og spørger ind til, hvordan "patienten" har det👍

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Vi mødes altid med stor service og smil. I er altid interesseret i at hjælpe os videre bedst mulig og ikke nødvendigvis dyrest muligt! Vi kommer ikke til at bruge andre til vores Luna - vi er så tilfredse med Mia!

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Super god og hurtigt behandling af min Alaska Mahlamut, og jeg føler mig helt tryg.

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Super fantastisk klinik. Kompetent og imødekommende personale. Det betyder meget for mig at indeklimaet er rart (rent, pænt osv.) og det er der i den grad. Personalet tager sig altid godt af mine dyr og tager mig seriøst hvis jeg skulle have bekymringer. De har aldrig for travlt til at hjælpe ❤️

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Professionelt og empatisk personale som tager hånd om både kæledyr og deres mennesker. Man mærker tydeligt at personalet brænder for det de laver.

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Her får både dyr og ejer en rigtig god service, med høj faglighed. Personalet tager varmt imod alle og sikre sig at alle får en god oplevelse hos dem.

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S
Personalet er virkelig søde og professionelle. Der var en del ventetid inden jeg kunne komme til, men sådan er det ind i mellem, når dyr har behov for hjælp.