Aalborg Dyrehospital A/S Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Vi har i dag haft vores kat til forundersøgelse ved Michael. Fra start til slut , blev vi mødt med meget høj faglighed, nærvær , vejledning og en dyrlæge der gjorde alt hvad der var muligt og mere til... Näytä lisää

Jeg kan varmt anbefale Aalborg Dyrehospital 👌👌👌👌👌 Der bliver taget hånd om både dyr og ejer, når man kommer 🥰. Det er en dyreklinik hvor der er stor faglighed og viden, samt fantastisk empati... Näytä lisää

Jeg har benyttet mig af dyrlægerne 2 gange. Første gang var for at få aflivet nogle killinger, årsagen dertil er ligegyldig. Jeg indhentede et tilbud fra dyrlægerne inde ved storcenteret og... Näytä lisää

Vi har følt os super velinformerede af Michael ved vores første møde. Masser af info omkring bakterieflora, behandlingstyper mv. og Seki var helt teyg ved at komme et nyt sted hen. Så da vi ko... Näytä lisää

1. Eläinlääkäri

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi er et team af højtuddannet dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vi tilbyder omsorg og ekspertise til hund, kat, kanin, marsvin, ilder og andre smådyr.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fupbutik og Pengemaskine

Tjek din faktura grundig når du har været der, har været udsat for, at de har skrevet samme beløb på to gange på forskellige faktura, og dyrlægerne følger heller ikke samme retningslinjer med hensyn til udlevering af medicin og derudover er de heller ikke dygtigere end andre dyrlæger ,som jeg have fået at vide Desuden er det den dyreste klinik som jeg har besøgt i Ålborg i de 40 år jeg har haft dyr, På et tidspunk var min hund hos dem i tre timer, fordi han have forhøjet infeksiontal, den omgang kostede 7500 kr Desuden har de også en sygeplejerske som er fræk og flabet og på ingen måde kundevenlig Et godt råd herfra, find et andet sted

1. maaliskuuta 2024

Hej Shawn.
Tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og at vi ikke har kunnet hjælpe dig som ønsket.
Vi bestræber os altid på, at have en god kommunikation, hvilket vi også menes af have haft omkring lovgivningen vedr. udlevering af receptpligtigt medicin.

De bedste hilsner
Aalborg Dyrehospital

Klart de bedste!

Aalborg dyrehospital er bare de bedste!<3
Man bliver altid mødt af varme og imødekommende medarbejdere, der tager sig tid til at lytte, og som helt åbenlyst forstår, at det handler om ens lille pelsbaby. Ja, og som helt 100 drives af at hjælpe vores dejlige dyr. De har de helt rette værdier, hvis man spørger mig:)

Mia er vores faste dyrlæge, og hun er bare helt helt uundværlig og fantastisk! <3

13. marraskuuta 2023

Taak Liv. Jeg giver rosen videre til Mia. KH Mette

Altid en fantastisk oplevelse

Altid en fantastisk oplevelse. Om så det er akut tider eller planlagte tandrensninger, så lever de altid op til forventningerne. Tak for altid at passe godt på mine hunde.

3. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S

Kære Ditte. Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os alle på Aalborg Dyrehospital at få respons på det vi gør. Hilsen fra os alle.

Bedste service! Første besøg på Aalborg Dyrehospital

Første besøg på Aalborg Dyrehospital - og de har bestemt fået nye faste “kunder” 😃 Det sødeste personale og den bedste håndtering af vores lille hund ❤️

17. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S

Tusinde tak for de søde ord.
De bedste hilsner fra os alle på Aalborg Dyrehospital

Top service og behandling

13. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S

Hej Mette. Tusinde tak for den fine bedømmelse. Det er altid dejligt at få respons på det vi gør. Mvh. os fra Aalborg Dyrehospital ;-)

Jeg får altid den bedste rådgivning og…

Jeg får altid den bedste rådgivning og professionelle hjælp til min hund.
Har været kunde i 3+år og har/er så glad for deres hjælp og forstående

8. syyskuuta 2022

Kære Fie.
Tak for din fine kommentar. Det er altid rart at få respons på det vi gør. KH Alle os på Aalborg Dyrehospital. :-)

Dygtige og kærlige dyrlæger

Dygtige og kærlige dyrlæger!
Det var en fryd at tage Robin (huskat) med ind og få ekstra hjælp til at passe på min lille pelsklump

6. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S

Hej Anette. Tusinde tak for den fine kommentar. Det varmer altid med positiv respons. Hilsen fra os på Aalborg Dyrehospital.

Skønt sted

Skønt sted, både for dyrene, og deres menneske, er altid blevet godt behandlet, og man kan altid få råd og vejledning over telefonen, sidst jeg var af sted for at få min chihuahua vaccineret lå dyrelægen på gulvet og legede med ham, det er jo fantastisk, og det går lige i hjertet, når man kan se ens hund, så glad og tilpas :)

7. syyskuuta 2022

Hej Susan.
Tak for din fine bedømmelse. Det varmer altid at få god respons på det vi gør. Mange hilsner fra os på Aalborg Dyrehospital.

Dejlig atmosfære og omsorgsfuldt personale

Dejlig atmosfære. Omsorgsfuldt personale. Det synes vores to katte også ;-)
Bedste anbefalinger herfra.

21. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S

Hej Christina. Tak for den søde kommentar. En hilsen fra os på Aalborg dyrehospital.
Mette;-)

Bedste dyrelæge

Et sted hvor de altid er klar til at hjælpe, smilende personale samt læger der giver den bedste oplevelse for både hund og ejer!

24. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S

Kære Malou. tusinde tak for den dejlige respons. Det varmer. Med venlig hilsen fra os på Aalborg Dyrehospital. Mette:-)

Professionelt og god behandling

Min hund og jeg følte os meget velkomne og personalet var gode til at få en tid der passer os, samt dyrelægen sikrede at vi nåede problemet til livs.

22. heinäkuuta 2022

Hej Louise.
Tak for din fine bedømmelse og kommentar. Med venlig hilsen Mette Rønn-Landbo.

Dygtige ansatte, der vil ens dyr

Dejligt personale, super søde. De er der helt klart for dyrenes skyld 🐶❤️

19. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Aalborg Dyrehospital A/S

Hej Jannie. Tusinde tak for den fine respons. Det varmer os alle på Aalborg dyrehospital. Mette ;-)

Dygtighed

Dygtighed, punktlighed og venlighed. Dyrlægen var afslappet og alligevel omhyggelig. Derudover var han meget venlig og snakkende 😊

19. kesäkuuta 2022

Hej Jesper.
Tak din fine kommentar. Det er altid rart at få respons, på det vi gør. Hilsen fra os alle på Aalborg Dyrehospital.