Aalborg Kommune Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Madservice Aalborg kommune Vil gerne rose den mad som Madservice leverer til Nibe plejehjem. Jeg synes de leverer velsmagende hjemmelavet mad - altid med en salat. Min mand får altid 2 retter - sikke... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Deres systemer virker ikke. Ydelsescentret kan ikke hjælpe med noget som helst - Man skal afvente 3-4 uger før man får svar og man kan ikke engang fremskynde en proces, selvom man har afgivet en fork... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jobcenteret er en skændsel. Skubber folk ud over kanten, som i forvejen er alt, alt for syge. Hvordan kan man dog have så manglende samvittighed, som der foregår her? Virkelighedsfjern sagsbehandling... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Aalborg kommune driver Pselskabet Pnord. Deres selskab krænker retsbevidstheden i og med, at såfremt en afgift er pålagt forkert er eneste klage mulighed til selskabet. Der er ingen mulighed... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Vi er ikke imponeret over Aalborg…

Vi er ikke imponeret over Aalborg kommunes borgerservice.
Min kone havde ikke fået tilsendt et nyt nemid, og da hun er fra Thailand og derfor hverken har noget dansk pas eller kørekort kan hun ikke bestille nemid og Borger.dk så derfor kørte vi til borgerservice.
Der blev vi klar over at man skal bestille tid og at der var 3 dages ventetid? men dette er jo også kun udlændinge der har dette problem hvis de ikke har dansk pas og jeg kalder dette racisme.
En medarbejder på borgerservice sagde vi bare kunne køre til en kommune der havde åben men ville ikke oplyse hvilken kommune hun talte om???

9. syyskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Det virker desværre som om kommunen har…

Det virker desværre som om kommunen har glemt hvem de er sat i verden for at betjene.

Vi har ansøgt om byggetilladelse for 8 uger siden, men får nu besked på at det tager yderligere 8 uger.
16 uger på at vurdere en simpel ansøgning, som følger alle retningslinjer - det er urimeligt ringe. Havde vi søgt dispensation for nogle regler, så kunne det måske forklare en smule af ventetiden, men det her er simpelthen bare ringe.

1. syyskuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Det er det mest korrupte

Det er det mest korrupte. Under en flygtning proces startede vagten kronometren lige efter vi slukkede motoren(vi sikrede først billen), ventede til vi tog af sted for at hente flyttekasserne og så kom vagten ud for at tage billeder af billen. Lidt efter 3 minutter , når vi var tilbage med kasserne, lagte parkeringsbøden allerede der. Da vi skrev til dem, kom de med forklaringen at uanset om det drejer sig om en flytning, den er ikke kontinuert, da det gik 4 minutter uden at se noget flytteproces. Altså den første min. vi brugte på at sikre billen blev talt med. De overtræder endnu groftere loven, som nævner om 4 min. kun hvis det er let aflæsning (såsom stor indkøb) ellers får man selvfølgelig den tid man har brug for. Enten er vagterne så ... at de ingen forstand har med loven, eller er de så griske at de er ligeglade om det et noget rigtig eller ej. De er bare desperate at stjælle nogle penge. Mange siger det samme, at der er så meget korruption, at man ikke kan komme frem til noget. Vi skal bare læse færdig og så skal vi væk fra det mest korrupte del af landet. Min anbefaling, hold dig langt væk fra Ålborg kommune.

14. maaliskuuta 2019
Saanut 1/5 tähteä

Aalborg kommune svigter sine borgere…med handicap

Aalborg kommune svigter sine borgere med handicap. Det være sig borgere med bpa ordning og borgere med PTSD som har brug for specialiseret bostøtte og de driver forvaltningsvirksomhed til trods for der er frit valg på rengøring osv. Og ikke et sted står der at team a som er fagcenter for autisme og ADHD i deres brochure at de kan håndtere borgere med omfattende PTSD. Rådmanden undlader også sandheden til Ankestyrelsen og der er forrådelse og svigt af borger med handicaps rettigheder. Håber nogen på Christiansborg snart undersøger ældre og handicapforvaltningen nøje.

5. helmikuuta 2019

Den mest elendige kommune

Jeg har lige haft kontakt med renovationen ved Aalborg kommune ang. plastsække til affald container. Det er nu snart 2 måneder siden vi løb tør for dem og de er stadig ikke kommet selv om jeg fik at vide at de ville komme i starten af oktober. I dag fik jeg at vide at de nok kom inden uge 49. Jeg brokkede mig over det og hende jeg snakkede med sagde at det havde været i restordre og at det var en gratis service. Det er noget fis, prisen er bare blevet lagt på afhentnings gebyret og ved ikke at have flere spare de en masse penge. Og Aalborg kommune gør INTET gratis for beboerne i den her elendige kommune. Nej bruge penge på havnefronten og alt det andet makværk de laver har de penge til.

24. lokakuuta 2018
Saanut 1/5 tähteä

Hvor må det stå slemt til med økonomien…

Hvor må det stå slemt til med økonomien i Ålborg Kommune.
I sommer var jeg på Vorbasse Marked, betalte 50 kr. for at parkere. Blev af en ung mand dirigeret ind på en P-Plads. Da jeg kom tilbage til min bil sad der en P-bøde på 1040,00 kr. i min vinduesvisker. Jeg kontaktede personalet der havde med parkering at gøre, fik at vide at jeg havde holdt på en handicap plads, jeg sagde at jeg jo blev dirigeret derind af deres personale. Ja, det vidste de godt, men de vidste ikke lige hvordan de skulle lære deres personale at de ikke skulle vinke alle ind på den plads. Ham jeg talte med pegede også på et handicap skilt der hang oppe i luften. Det havde jeg jo ikke set, da jeg jo holdt øje med den unge mand der vinkede mig ind på pladsen. Jeg sendte en klage til Ålborg Kommune, men de fastholder at de har handlet rigtigt og det har de jo sådan set også, men hvad med menneskelige hensyn her. Vorbasse marked erkender at de har lavet en fejl, men de ønsker ikke at rette den. Der var jo heller ikke noget handicap logo på den plads jeg holdt på. Havde der været det, så havde jeg jo ikke parkeret der. Det her er den korte version af min historie. Jeg har flere gange været i kontakt med Vorbasse Marked, men de vil, trods det at de erkender at de har lavet en fejl, ikke hjælpe mig. Det er jysk grådighed så det batter. Jeg agter at gå videre med min sag, jeg vil prøve retshjælpen for at høre hvad jeg skal gøre. Ålborg Kommune er jo åbenbart lige så griske som Vorbasse Marked .... FY FOR POKKER. Gode råd fra dem der evt. læser dette modtages meget gerne. mvh. Palle Nielsen

21. syyskuuta 2018
Saanut 1/5 tähteä

Uvenlige og uhjælpsomme i myndighedshuset

Uvenlige og uhjælpsomme

Utroligt. Ringende til myndihedshuset ang. Returnering af hjælpemidler efter min afdøde far. Min mor ringede først og fik det mest ubehøvede kvindemenneske i røret. Og ville bestemt ikke hjælpe. Hun angreb simpelhed min mor i telefonen og derefter smækkede kvindemennesket røret på. Og min mor stod uden forståelse og uden hjælp.

Derefter ringende jeg da jeg hørte hvordan hun blev behandlet og det fandt jeg mig simpelhed ikke i.
Jeg var så heldig
,at jeg fik det samme kvindemennske i røret. Hun begynde så på samme måde med mig. ! Jeg stillede hende en masse spørgsmål som min mor ikke kunne nå at spørge hende om, inden hun havde klaskede røret på. Jeg fik at vide at hun ville ikke diskuterer med mig, hvor jeg sagde jeg aldrig nogen sinde havde prøvet på at diskuteret med hende. Hun udtalte sig at hun ikke noget om noget. ! Efter nogle høje vender fra mig på en pænere måde end kvindemennesket fra myndighedshuset. Sagde jeg at der skulle gøres noget ved det jeg ringede om,og jeg gerne ville have hendes fulde navn igen, blev hun endnu mere skarp, og sagde at det skulle jeg ikke have og sagde ligeså hurtigt, at jeg blev stillet om til en anden afdeling vedr. Hjælpemidler. Og om ikke hun gjorde det igen og klaskede røret på og omstillede mig, hvilket hun ikke kunne til at starte med.

Det er så dårlig behandling. Sørg for at i har nogle som kan hjælpe jer hvis i skal ringe til myndighedshuset da, det kommer til at koste flere telefonopkald da, du/i får smækket røret på. Og du/i bliver nød til at være konkret og kort og samtigtig bestemt !!! Held og lykke med myndighedshuset fremover hvis i skal have hjælp, så er det ikke der. !!!

27. elokuuta 2018
Saanut 3/5 tähteä

Forfærdelige parkeringsmuligheder

Jeg er rigtig glad for at bo i Aalborg af mange grunde, men Aalborgs parkeringsmuligheder er jeg ikke begejstret over.

Det er i forvejen noget nær umuligt at finde nær parkering (især nu hvor skilte er blevet sat op om maks. 30 min. parkering mange steder i Aalborg), men tilmed er der steder, hvor det næsten er umuligt at gennemskue, at man ikke må parkere.

To gange har jeg måttet betale p-afgift, for at holde "uden for bås". Der er tale om pladsen foran Sankt Markus Kirke og Langesgade. Begge steder er båsene markeret med en anden belægning, og begge steder er det svært at se, hvad der er bås og hvad der ikke er, enten hvis biler i forvejen er parkeret i eller uden for båsene (hvilket der ofte er), så man ikke kan se belægningen, eller hvis det er mørkt, eller hvis man blot er ny i byen.

Sidst jeg ringede til Pnord, ikke for at klage over bøden, blot for at fortælle om problemet med båsene på Langesgade, fik jeg blot at vide, at det jo var godkendt.
Men jeg ser jo selv folk parkere der hele tiden? Uvidende indtil de får en bøde. Er det ikke et problem? Hvis der er en grund til, at man ikke ønsker at folk holder der, er det så ikke et problem at de gør det alligevel? Burde man ikke gøre mere for at vise, at man ikke må holde der, før man faktisk gør det? Mon det hjælper at blive ved at give hver enkelt person en bøde? Mon ALLE på et eller andet tidspunkt så har lært, at man ikke må parkere der? Næppe.
Mon Aalborg Kommune tjener godt på de små fælder? Formentlig. Det er nok i virkeligheden slet ikke så stort et problem for kommunen, at folk holder der, hvor de ikke må.

Desværre har jeg jo forsøgt at kontakte Aalborg Kommune per telefon, og her på Trustpilot ser det slet ikke ud som om, de svarer på anmeldelser..

20. kesäkuuta 2018
Saanut 1/5 tähteä

Ubehøvlet og nedladende medarbejdere!

Er meget enig med dem der har givet en enkelt stjerne! De er ubehøvlet og nedladende. Flere gange har de fået mig op i det røde felt eller fået mig til at græde.
Jeg ser måske ud til at være en helt normal glad kvinde, men tvært imod... har kæmpet med det psykiske i ca 15 år. Det går fremad, men jeg er nok lidt ekstra sensitiv. Så når de kommunale medarbejdere, er ubehøvlet og nedladende overfor mig, så snart jeg træder ind af døren, bliver jeg ked og arrig. Lad være med at døm og se os som paragraffer. Prøv liiiige at spørg lidt ind til situationen, før du stempler mig som snylter af samfundet. Det skal siges at der også findes gode forstående medarbejdere, men der er virkelig langt imellem dem.
Forstår slet ikke at folk som dem, er blevet ansat og kan få lov at bestemme over ens liv, når de dømmer før man har åbnet munden.

I burde virkelig skamme Jer! Det kan ikke være rigtig at jeg skal sidde og opdrage på Jer ! Lære Jer, hvordan man taler pænt til folk. Det er SÅ sindssygt sørgerligt!

21. syyskuuta 2017

Uhjælpsomme og uvenlige

Har kun haft negative oplevelser med dem jeg er kommet i forbindelse med i kommunen. Det kunne lige så godt være robotter der sad og snakkede med en. De har det samme svar til alt. De har regler de skal følge og tænker ikke på, at det faktiskt er mennesker de sidder overfor. Har aldrig mødt mere umenneskelige, ligeglade og dovne mennesker før. Det lader til at kommunen kun er til for raske voksne mennesker, som ingen børn har. Selv om de indrømmer at der er en fejl, vil de ikke rette den, men vælger hellere at sende borgeren videre til en anden, som så igen sender os videre til den tredje. Og sådan fortsætter det i en evig ring, hvor ingen vil tage ansvar. Man skal kæmpe en lang og sej kamp for at få det, man har ret til. Fortryder at jeg nogensinde flyttede til kommunen og har tænkt mig at flytte væk igen hurtigst muligt

1. syyskuuta 2017
Saanut 1/5 tähteä

Aalborg kommune driver Pselskabet …

Aalborg kommune driver Pselskabet Pnord.

Der er ingen mulighed for hvis de selv mener den overholder dansk lov at indbringe klagen videre.

Utroligt en kommune vil være det bekendt, det er ren og skær bananstat.

Kommunen burde skamme sig, og folketinget stoppe dette svineri

3. toukokuuta 2017

Snyltere... HELE BUNDTET!!!

Vi starter i juni måned, 2014. Familien (2 voksne + barn) søgte understøttelse grundet INGEN indkomst. Jeg var lige blevet opsagt fra min stilling, pga virksomheden gik konkurs, og mener derfor jeg har ret til at blive understøttet af kommunen, da jeg ufrivilligt har mistet mit indtægtsgrundlag. Dog sidder der en sagsbehandler, som mener at feriepenge der først er optjent til 1/5-2015, er lønindkomst og derfor skal bruges til at forsørge familien. Men jeg har på nuværende tidspunkt ikke feriepengene til rådighed før om ca 10 mdr... Så iflg Aalborg kommune skal jeg betale regninger med penge, jeg først har tilrådighed næste år!
Pas på!

13. elokuuta 2015
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin