50 Hertz Aps - Elektrikeren & Ingeniøren  Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Siden december 2022 har jeg haft glæden af at få jævnligt besøg af 50 Hertz ApS. Han er super service-minded, har en ekstrem imødekommende og lyttende måde at være på, og en faglig stolthed ved s... Näytä lisää

Intet mindre end en regulær og overordentlig serviceminded elektriker. Over telefonen sparede han mig for 2500,- ved at guide mig igennem mine problemer, og det helt vederlagsfrit. Fantastisk og tak... Näytä lisää

Har haft Zaid til at udføre et par opgaver, som blev udført med stor faglig viden og til stor tilfredshed. Zaid er dygtig, rådgiver og fortæller omhyggeligt om arbejdet, pligtopfyldende, reel, overh... Näytä lisää

Min faste elektriker, som jeg har brugt en række gange til forskellige opgaver i vores hus, fordi kvaliteten og professionalismen altid er i top. Deres pris er skarp og udførelsen af opgaven kan... Näytä lisää

1. Insinööri

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Professionel service og flink personale

Professionel service som går op i kundens tilfredshed. Vi fik lavet en opvaskemaskine i vores lejlighed og vi har aldrig haft problemer siden. Super dygtig og pligtopfyldende personale som er ekspert i sit område. Kan til enhver tid anbefale 50 Hertz.

26. syyskuuta 2019

el tavle

Jeg har fået udskiftet min el tavle fra en flittig detaljeret elektriker hos 50hertz. Kan helt klart anbefale dem som firma!

25. syyskuuta 2019

Renovering af køkken

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med 50hertz i forbindelse med renovering af mit køkken. De har vært ansvarlig for alt el arbejde fra hvidvare, belysning samt stik kontakter i mit køkken. De udførte deres arbejde hurtigt og besvarede min henvendelse inden for få timer. Jeg kommer helt sikkert til at kontakte dem igen i fremtiden for mere arbejde.

25. syyskuuta 2019

Skiftet ledning til ovn /stikkontakt

Skiftet ledning til ovn /stikkontakt

Vi har tidligere benyttet 50 Hertz til både små og større opgaver og er meget tilfredse. Altid en god oplevelse at have 50 Hertz. Han er dygtige og overholder aftaler.

Bh Malermester A.A /Yusuf

20. syyskuuta 2019

God service ....

Kan helt klart anbefale dette firma super dygtig. Fik udført godt stykke arbejde
Vil bruge dem igen til en anden gang...

19. syyskuuta 2019

Kan kun anbefales 👍

I al den tid jeg har kendt ejeren af 50 Hertz har jeg fundet nogle særlige egenskaber I ham, som gør at jeg kan anbefale ham. Han er typen der værdsætter aftaler - hvilket for mig er en vigtig egenskab at besidde i byggebranchen. Han kan lide at vejlede og rådgive selvom at det måske ikke altid er i hans interesse (ærlighed). Såfremt der er et byggeteknisk spørgsmål, så finder han tit på unikke løsninger. Han er et ansvarsfuldt menneske og ikke mindst humoristisk.

19. syyskuuta 2019

Mvh 50 hertz

meget glad for hans service

meget glad for hans service, grundigt arbejde, god service, han er meget dygtig og professionel og er meget venlig!

12. syyskuuta 2019

Super fin fyr

Super fin fyr. Meget pligtopfyldende og står ved sine ting.
Jeg har nu samarbejdet med ham på flere sager, og han holder sine aftaler, samt møder til den aftalte tid, og levere et super godt resultat.
Min varmeste anbefaling herfra..

5. elokuuta 2019

Mvh 50 hertz

En positiv oplevelse at have besøg af…

En positiv oplevelse at have besøg af Zaid. Han er flink, professionel og virker reel.
Jeg skulle bare have fixet nogle småting og han var hurtigt ude. (Dagen efter jeg har skrevet til ham) og det blev hurtigt klaret. Prisen var fin. Noget lavere end det oprindelig tilbud jeg havde fået fra en anden elektriker.
Varme anbefalinger herfra

12. heinäkuuta 2019

Klarede det hele

Klarede det hele, styr på IKEA skabe, alt godt :)

25. kesäkuuta 2019

Mvh 50 hertz

Gode priser, professionelt arbejde og god service!

Jeg fik lavet lavet 6 stikkontakter, 3 spotlys samt problemer med eltalven af 50hertz. Arbejdet blev udført meget professionelt til en meget fornuftige pris sammenlignet med andre virksomheder. Servicen var superræn og fyren der udført arbejdet var meget flexibel,professionel og gav sig god tid til at forklare tingene.
Jeg vil uden tvivl anbefale virksomehden!

21. helmikuuta 2019

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Hurtig, effektiv og venligt arbejde. Jeg kan varmt anbefale 50 hertz

3. helmikuuta 2019

Mvh 50 hertz

Fik ordnet lyset og stikkontakterne i…

Fik ordnet lyset og stikkontakterne i mit køkken af Zaid. Venlig betjening, hurtig til at komme ud, dygtig elektriker som varmt kan anbefales.

2. helmikuuta 2019

En rigtig go service

En rigtig go service, meget professionelt og kan anbefales.

2. helmikuuta 2019

God sverice

Zaid fik lavet min mit køkken el, og sat en tavle op. Min varmeste anbefalinger til Zaid. Han er rigtig dygtig til sit arbejde og jeg fik rigtig god service.

1. helmikuuta 2019

FREMRAGENDE SERVICE

Rigtig fin service og god pris! Fik sat tre lamper op på ingen tid, kan varmt anbefales

23. tammikuuta 2019

Godt arbejde

Super fin fyr, godt arbejde. God til lys og elektronik.

20. joulukuuta 2018