4UDesigned Arvostelua

2 750
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij hadden 2 fauteuils besteld bij 4UDesigned die na twee weken al begonnen in te zakken. We hebben dit aangegeven en de problemen werden meteen serieus genomen en werden heel snel en meer dan na... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De poot van onze eettafel was losgeraakt en om die reden ging het tafelblad hellen. De tafel moest met beleid worden gebruikt. Na gebeld te hebben en met Corrine hierover te hebben gesproken, heeft... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hadden 3 jaar geleden 4 stoelen gekocht en daarvan waren er recent 2 stuk gegaan. Nadat we het gemeld hadden zouden zij overleg met de fabrikant hebben en na 3 dagen kwamen ze met een oplossing. He... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mooie kwaliteit meubels, Wij hebben eerst in de winkel gekeken, daar 2 eetkamerstoelen gekocht. We waren niet zeker of de kleur zou passen in ons interieur. No worries, als niet passend dan mocht h... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Sisustussuunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Wij van 4uDesigned leveren unieke meubelen van top kwaliteit die voor iedereen betaalbaar zijn, niet alleen de happy few. We hebben een divers assortiment met een groot aanbod aan stoere barkrukken, industriële eettafels, prachtige design eetkamerstoelen en nog veel meer!

Erinomainen

(2 750)

99 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vriendelijk

Vriendelijk, bestelling netjes en snel geleverd.

23. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Dat is fijn om te lezen, veel plezier van het wandrek ( en de theelichtjes!).

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en korting!

Heel vriendelijke en goed advies. Afspraken worden nagekomen dus betrouwbaar. Mooie showroom!

23. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Veel plezier van uw bestelling, we hopen dat de tafel en het vloerkleed goed bevallen!

Saanut 2/5 tähteä

Onze lamp was per ongeluk aan een ander…

Onze lamp was per ongeluk aan een ander meegegeven, dus moest dat eerst hersteld worden.
Zij zouden hem brengen als tegenprestatie,
we moesten hem achteraf nog zelf halen.
niet zo leuk dus.

18. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Dag Hans, wat jammer dat de lamp per ongeluk bij een andere klant was beland ( eigenlijk was de lamp er 2 weken eerder maar wegens een fout inderdaad een dagje later dan je was verteld). We hebben aangeboden om te lamp te bezorgen ( we bezorgen nieuwe artikelen altijd gratis ) maar je kwam deze toch zelf halen.
We hopen dat je toch tevreden bent met de lamp.

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk ontvangst en vlotte afhandeling

Vriendelijk ontvangst en vlotte afhandeling. De prijzen zijn scherp, zeker de sale producten zijn ongelofelijk laag geprijsd.
Kortom: aanrader!

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

HA Lesley, je hebt een prachtige lamp gescoord he? Veel plezier ervan hoor!

Top ervaring

Goed geholpen, leuke spullen gekocht voor een goede prijs

18. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Top om te horen, veel plezier van de bank en het TV meubel én de salontafel set:)!

Mooie kwaliteit meubels

Mooie kwaliteit meubels,
Wij hebben eerst in de winkel gekeken, daar 2 eetkamerstoelen gekocht. We waren niet zeker of de kleur zou passen in ons interieur. No worries, als niet passend dan mocht het retour. De stoelen waren perfect passend 😃 en we hebben er online nog 2 bij besteld
Deze werden snel en goed verpakt en volgens afspraak geleverd! Chapeaux !

17. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Wat leuk om dit te lezen Jeanne, fijn dat het zo geslaagd is. Graag tot een volgende keer!

Saanut 4/5 tähteä

Goed verpakt en mooi product

Goed verpakt en mooi product. Bezorger was een uur te vroeg dat gaf wat consternatie

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Fijn te horen dat u zo blij bent met de tafel!

Wat betreft de levering, ik zie dat deze met onze externe transporteur is geleverd. U heeft als het goed is wel mail van hen ontvangen waarin u de transporteur live heeft kunnen volgen, maar ik snap dat het lastig is als ze er inderdaad opeens eerder zijn als geplant. gelukkig is alles wel goedgekomen! :)

Veel plezier van de tafel :)

Saanut 5/5 tähteä

mooie tafel voor weinig en die man die…

mooie tafel voor weinig en die man die m kwam brengen topkerel ! respect voor die man

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Super fijn om te horen dat u zo blij bent met de tafel!
De complimenten aan de chauffeur geven wij door aan hem :)

Tot een volgende keer,

Geweldig

Geweldig! Levering was prima en contact met klantenservice ook!

Wat fijn om te horen!
Wij wensen je heel veel woonplezier van het mooie tv meubel :)

Tot de volgende keer :)

Saanut 4/5 tähteä

prima bedrijf een bedrijf die zijn afspaken en…

een bedrijf die zijn afspaken en levering nakomt is altijd een goed bedrijf dus ook 4UDesined

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Heel erg bedankt voor je mooie woorden! We doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen.

Tot weer een volgende keer!

Mooi artikel geleverd.

Mooi artikel geleverd.
Bij mailen mooi geholpen
Bedankt

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Dank je wel! Geniet van je mooie nieuwe bijzettafels!
Tot een volgende keer :)

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijkheid en de behulpzaamheid…

Vriendelijkheid en de behulpzaamheid waren top! Hetgeen ik besteld kon ik ophalen en lag netjes ingepakt en op tijd klaar!

10. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen!
Veel plezier met uw bestellingen graag tot de volgende keer! :)
Team 4udeisgned.nl

Online kast besteld

Online kast besteld, snelle levering.
Met 2 dagen in huis

6. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Fijn om te lezen Monique.

Veel plezier van je vakkenkast!

Saanut 3/5 tähteä

Bij het tv meubel was een stuk uit een…

Bij het tv meubel was een stuk uit een hoek en bezorging was dramatisch.

5. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Wat vervelend om te horen dat de bezorging niet goed is gegaan! Wij zouden dit graag met u oplossen. Zou u foto's kunnen sturen van de beschadigingen naar klantenservice@4udesigned.nl.
Ik hoor het graag van u.

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel 6 stoelen voor bij de…

Ik bestel 6 stoelen voor bij de eettafel Snel geleverd
6 bleek toch teveel dus gebeld met het bedrijf of er 2 retour konden, geen probleem werden snel opgehaald en terug betaald was ook snel geregeld Top service

27. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä 4UDesigned

Fijn om te horen dat alles goed is gegaan met uw bestelling.
Veel plezier met uw bestelling!
Team 4udesigned.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin