This academy was beyond what I thought it would be. Great instructor and great atmosphere made learning a fantastic and memorable experience for me. I highly recommend it if you’re interested in learn... Näytä lisää
Jeg har været på Sharepoint udvidet kursus hos 4D Academy den 20-21 august, og som altid hos 4D var det meget lærerigt. Vores instruktør var dygtig og engageret, og de ydre rammer var upåklagelige. D... Näytä lisää
Jeg var på kursus i Azure administration hos 4D A/S og var vældig tilfreds med kursusets indhold og min instruktør viden omkring emnet. Derudover er selve lokationen helt fantastisk i sig selv, en byg... Näytä lisää
Vi kom virkelig godt og bredt rundt, og fik dermed en masse god viden og tips. Let og forståelig forklaring, så os excel-nybegyndere også forstår det. Super godt! Jeg vil helt sikkert tilmelde mig et... Näytä lisää
4D Academy er en dansk kursusudbyder med speciale i Microsoft-teknologier som Excel, Power BI, SharePoint, Microsoft 365 og Power Platform. Vi tilbyder praksisnære kurser med erfarne undervisere, der kombinerer høj faglighed med hands-on læring. Kurserne afholdes i moderne lokaler i København eller online, og vi hjælper både enkeltpersoner og virksomheder med at styrke digitale kompetencer.
Læderstræde 22, 2. sal, 1201, København K., Tanska
- info@4d.dk
- www.4d.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Super godt admin kursus I Exchange…
Super godt admin kursus I Exchange 2016.gode kursuslokaler og underviser. Kan godt andbefale 4d som kursus sted
Kom med spørgsmål til produkter og blev…
Kom med spørgsmål til produkter og blev indviet rigtig fint
Office 365 - et overblik
Office 365 - et overblik
Deltog i et glimrende gratis seminar, hvor de mange muligheder i Office 365 blev præsenteret. Får helt lyst til at tage kurser i det hele :-)
Fremragende kursus i SQL
Great!
The teacher (Bobby) was very good at explaining the course material. Overall a great course!
Super oplevelse
Super oplevelse. Bobby Henningsen har godt styr på tingene og læringskurven er ikke for stejl, så alle kan være med. Jeg var på et grundlæggende SQL kursus.
Can highly recommend
engageret underviser som gør det rigtigtgodt.
Inspirerende og veltilrettelagt
Inspirerende og veltilrettelagt! Anbefales!
Grundlæggende Excel kursus
Jeg deltog i 4D's grundlæggende Excel kursus, hvilket var rigtig godt. Selvom man i forvejen kender til Excel, er det en rigtig god ting at få opfrisket nogle af funktionerne, og lære en masse nyt.
Alt i alt et godt kursus.
Gode kurser med 4d konsulenterne.
Effektiv formidling og mer til... t
Endnu engang må jeg give 4D høj karakter. Muligvis møder jeg op med få små forventninger til kurset, men jeg kommer i den grad ud på den anden side med alle forventninger indfriet og mer til. Effektiv formidling i Power Point giver dig en god mulighed for at ramme dit publikum, samtidigt med at give dig indsigt i grundprincipper for læring og undervisning. Eneste grund til at jeg ikke kan give 5 stjerner er, at kurset var for kort 😆
Jeg har deltaget i Excel grundlæggende…
Jeg har deltaget i Excel grundlæggende kursus hos D4 i uge 45. Et dejligt miljø med en god, dygtig og behaglig underviser. Jeg er tilbage på kontoret med en god aha oplevelse om, hvad og hvordan excel kan anvendes. At jeg ikke giver 5 stjerne, er fordi jeg godt kunne have brugt mere tid/fordybelse på opgaverne, som vi fik udleveret. Men øvelse gør mester - og jeg vil bruge det i min arbejdsdag.
Iøvrigt blev vi beværtet med god morgenmad/frokost og kage til kaffen.
Spændende og lærerigt VBA grundlæggende…
Spændende og lærerigt VBA grundlæggende kursus! Grundig og vidende instruktør.
God central lokation i Kbh og fin frokost restaurant.
Deltog i AD
Deltog i AD - kursus. Rigtigt godt, men meget vidende instruktør. Centralt beliggende, gode faciliteter.
4D Copenhagen
Excelent teacher and a place I would recommend if you are in need of compatent IT knowledge.
Godt excel kursus hos 4d A/S
Har deltaget på Grundlæggende Excel-kursus. Kompetent instruktør fører deltagerne gennem mange spændende emner, således at man kan begå sig i programmet. Derudover er der et rigtig godt kursus materiale at støtte sig til.
Fantastisk kursus med spændende…
Fantastisk kursus med spændende undervisning, klasse forplejning og dygtig lærer - klart et besøg værd !
Gode kurser på højt niveau