Na herhaaldelijk vragen waar mijn product blijft, steeds hetzelfde niets zeggende antwoord. Binnenkort word deze verzonden... Niet aan beginnen. Geld terug kan ook niet. Annuleren wel, maar kost je... Näytä lisää
Jammer dat ik 1 ster moest geven om iets te kunnen schrijven over deze super slechte winkel. Bestel niets bij hen!!! Ik had iets besteld wat totaal niet werkte zoals men voorstelde in een video op so... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Altijd de beste dagaanbiedingen bij 1Dagactie! ✓Snelle levering ✓Scherpe prijzen ✓Dagaanbieding ✓Actie van de dag ✓Bestel snel!
Meerheide 27, 5521DZ, Eersel, Hollanti
- 085-0493310
- verkoop@1dagactie.nl
- www.1dagactie.nl
Snelle levering, beste prijs
Na het lezen van de reviews hier skeptisch. Na wat verder research zag ik op kiyoh veel meer reviews die goed waren dus durfde het wel aan. Met achteraf betalen puma boxers besteld, snelle levering en beste prijs. Volgende keer bestel ik de Puma boxers voor mijn man zeker weer daar.
Fraudeurs
Slecht bereikbaar. Ze hebben zomaar tweemaal een bedrag afgeschreven van mijn rekening voor dezelfde bestelling.
Bestelling van 95€ werd niet geleverd
Bestelling van 95€ werd niet geleverd, bedrijf wijst naar DHL en reageert niet meer op email. Bestel hier niks!!!
Keurig op tijd geleverd (Boxspring)
Keurig op tijd geleverd (Boxspring). Goede kwaliteit en goede communicatie.
Jammer dat ik 1 ster moest geven om…
Ik had iets besteld wat totaal niet werkte zoals men voorstelde in een video op sociale media. Meerdere keren contact opgenomen en ze hebben zelfs de onbeleefdheid nooit te antwoorden(zelfs niet als klarna(betaaldienst)contact met hen opneemt. Men zou deze oplichters moeten sluiten
Hier niet bestellen!!!!
We hebben verkeerde maat van artikel Heat Keeper Thermal Comfort Pants ontvangen. Al aan het mailen voor oplossing sinds begin december 2022. Nog 2 x verkeerde artikelen toegezonden gekregen. Deze mag ik op eigen kosten retour zenden en op dat retourformulier zetten welke juiste maat ik wil ontvangen. Ik vraag om een antwoordnummer maar krijg geen reactie meer. Mooi niet! Dan geef ik het wel aan mijn dochters.
Uiteindelijk wel goede maat Pants L ontvangen alleen is deze identiek aan maat M (die dus te klein is!!!!) De maatetiketten kloppen dus niet!!!!! Wederom zou ik deze op eigen kosten retour kunnen zenden. Mooi niet!!!!
Walra handdoeken
Ik heb Walra handdoeken besteld en er was een nalevering, hiervan keurig bericht gehad en al met al miste er toch nog een handdoek en deze hebben ze keurig nageleverd top !!!
Bestelling geannuleerd.
Recent onderbroeken besteld. Netjes track and trace ontvangen maar vervolgens een annulering gekregen dat het product niet leverbaar is. Vervolgens worden er rare alternatieven als optie geboden.
Gemail over een aantal alternatieven maar wacht al een week op reactie. Bellen kom ik niet doorheen en de chat is niet werkzaam op een iPad.
Las dat meerdere mensen vinden dat ze slecht te contacteren zijn, dus mijn advies is dan ook hier niks te kopen. Het bespaart u een hoop hoofdpijn.
Helaas is mijn bestelling niet gelukt
Na 3 maanden aan het wachten op een bestelling en nog niets ontvangen. Ook geen duidelijke communicatie erover. Na meerdere excuus mails blijkt de bestelling niet leverbaar.
Jammer dus, wel heeft men snel gereageerd op het aanbod het bedrag te restitueren. Daarvoor dank. Mijn advies zou zijn om in het bestelproces van eindklant tot leverancier betere controle stappen in te bouwen.
Teleurstellende afhandeling
Bij dit bedrijf een bestelling geplaatst. Direct een bevestiging met t&t ontvangen. Een dag later door een vriendelijke dame gebeld dat de bestelling niet geleverd kon worden. Samen gekeken of een vervangend product een optie was. Omdat dit niet het geval was samen besloten de bestelling te annuleren. Helaas na meer dan twee weken heeft men nog steeds de annulering niet doorgegeven aan Klarna, zodat hier nog steeds een factuur openstaat. Mijn eerste twee mails werden nog vriendelijk beantwoord, zonder verder resultaat. Mijn derde mail werd niet eens meer beantwoord.
Na tussenkomst door Klarna is de bestelling eindelijk geannuleerd.
Geweldig!
Geweldig!
Triumph minimizer 3 dagen geleden besteld, krijg het net bezorgd.
Scheelt toch 20 euro met Livera waar ik het nog in bestelling heb staan.
Heel blij met 1Dagactie.

heb hier boxershorts besteld
heb hier boxershorts besteld,hier werd een verkeerde maat bij geleverd..na anderhalf uur in de wachtrij aan de telefoon te hebben gestaan,en ook nog eens 45 minuten op de live chat te hebben gewacht de hoop maar op gegeven dat er een reactie komt..BESTEL hier nooit weer!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aanrader!!!
Ik was in eerste instantie wat sceptisch door de gemengde reviews, maar ik kan niets anders dan hen met 5 sterren beoordelen. De service was super en ik werd tot op het kwartier nauwkeurig op de hoogte gehouden van de levering van mijn boxspring. Het contact liep met een jongeman genaamd "Bonno". Naar hem gaat mijn grootste waardering uit. Hij kwam zelfs zélf het bed brengen omdat een chauffeur ziek was. Niets dan lof voor de snelle levering en het is jammer dat sommigen een minder goede ervaring hadden. Ik raad iedereen die op zoek is naar een betaalbare boxspring aan eens te kijken op 1dagactie!

Vastaus yritykseltä 1Dagactie.nl
Laatst een Boxspring gekocht bij…
Laatst een Boxspring gekocht bij 1dagactie, super snelle levering!
Ik had het bed 3 dagen later al in huis omdat ze toevallig toch in de buurt waren. Het bed zelf ligt ook heerlijk vooral voor deze prijs. Ik denk dat ik binnenkort nog een bed ga bestellen voor mijn kinderen.
Ik bestel al enkele jaren hier mijn…
Ik bestel al enkele jaren hier mijn boxershorts, naar volle tevredenheid. Snelle levering en precies wat ik heb besteld. Ik kwam toevallig de slechte beoordelingen tegen en vind daarom dat ik mijn positieve ervaringen moet delen. Heb woensdagmiddag een bestelling geplaatst en vrijdagmiddag werd deze netjes geleverd.
Heb van mijn laatste bestelling alleen geen verzendbevestiging met track&trace ontvangen, maar via je account op de website (die je overigens niet op je mobiel kan raadplegen), was wel de track&trace te raadplegen.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. 27 aug. Bestelling gedaan en nog steeds niks ontvangen. 4 keer de klantenservice gebeld zonder resultaat. Nu via de mail mijn geld teruggevraagd maar na 3 dgn wachten ook nog geen geld teruggekregen.
NOOIT MEER!!!

Slechtste Ooit. Afval!!
Anderhalf maand geleden een bestelling geannuleerd, via e-mail netjes alle gegevens doorgegeven. Eigenlijk zou ik het bedrag binnen 14 dagen terugkrijgen, weer maand verder steeds niks van gehoord. Al zoveel keren naar de klantenservice gebeld, elke keer weer een andere verhaal. Tot nu toe het bedrag steeds niet terug. Wat een verschrikkelijk bedrijf is het!!!!!!
Wat een verschirkkelijk bedrijf
Wat een verschirkkelijk bedrijf. In maart 2 hockers besteld, na een maand nog steeds niet ontvangen. Over gebeld, het zou na het weekend geleverd worden, opnieuw niet gebeurd. Weer gebeld, opnieuw de reactie dat ze de bestelling inderdaad niet verzonden hebben en dit zo snel mogelijk zouden gaan doen. Opnieuw weer geen traceercode en geen mail, wat wel was beloofd. Vervolgens nog 3 telefoontjes binnen een week gevoerd, ook al zo'n 2 maanden verder, krijg ik via de mail te horen dat ze niet op voorraad zijn en dat het nog 1,5 week gaat duren. Wanneer ik het bedrijf bel om te vragen waarom het allemaal zo lang duurt geven de telefonistes allemaal elkaar de schuld en zit ik met niks. Ze kunnen niks voor me doen. Uiteindelijk bel ik voor ongeveer de 10e keer en krijg ik, nadat ik aangegeven heb dat een compensatie wel op zijn plaats is, te horen dat ze me een korting kunnen bieden op mijn volgende aankoop. Wat is dat voor domme compensatie, ik ga natuurlijk nooit meer iets bij die bedrijf bestellen! Uiteindelijk aangegeven dat ik mijn geld terug wil en zelfs dat kunnen ze niet direct regelen, hier moet ik opnieuw over mailen..
Wat een moeite voor niks. Ik zou zeggen, bespaar jezelf moeite en koop je producten bij een betrouwbaar bedrijf!
Er is namelijk geen service bij dit bedrijf en komen afspraken niet na!
Ik geef 1dagactie.nl graag 4 sterren
Ik geef 1dagactie.nl graag 4 sterren!
De website biedt goede producten aan tegen leuke prijzen.
Voor mijn zoontje heb ik kinderondergoed gekocht en hij vindt ze zeer prettig! Ik zou hier graag nog eens wat kopen. Een betrouwbare website dus.
Prettige website
1dagactie.nl is een website met vele leuke producten. Ik hier een aantal boxershorts gekocht welke snel geleverd werden. Ik ben er nog steeds tevreden mee. Ik raad 1dagactie.nl zeker aan!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.