Wszystkiegry

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

Ceny niskie przez to że po zakupie dostaje sie konto wspoldzielone z grą oczywiscie, a nie kod tak jak w opisie gry.

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oszustwo

Przez jakis czas mialam dostep do zakupionego (13.04.2023) wspoldzielonego konta Steam z gra "Stray" i moglam sobie normalnie grac, po jakims czasie dopiero zaczęły sie problemy z logowaniem, czyli znana osobom ponizej "dwuetapowa weryfikacja". Maila nie bylo widac (niewiem czy tak jest normalnie czy po prostu zostal usuniety) tylko koncowke @poczta.onet.pl. Nie wiem jak mogę szukać pomocy w takiej sytuacji, z kim się kontaktować. Steam oferuje pomoc tylko gdybym miała dostęp do powiązanego z kontem maila lub Steam Guard. Adres gmail (może automat, nie wiem) który do mnie pisał od razu po zakupieniu gry i z danymi logowania to "bejmosbiznesgmail.com". Próbowałam się kontaktować pisząc maila na ten adres ale oczywiście zero odpowiedzi.
Fragment maila:
"Jeżeli występuje jakikolwiek problem – plik nie został załączony do wiadomości , coś nie zadziałało prosimy śmiało pisać , uprzejmie informuje że pomagamy każdej osobie i dbamy o customer service ale wymaga to czasem chwili cierpliwości .

Pozdrawiamy
WszystkieGry.PL"

Cóż, jestem zawiedziona.

13. huhtikuuta 2024

Wszystkiegry.pl to oszuści

Kupiłem grę za 69,95 zł i okazało się że nie ma klucza produktu tylko dostęp do konta steam do którego nie da się zalogować i wymagana jest weryfikacja dwustopniowa. Napisałem do nich wiadomość, co dziwne odpowiedzieli mi na wiadomość. W treści maila zwrotnego napisali że próbują rozwiązać
ten problem ale widocznie problemu nie rozwiązali tylko zabrali pieniądze a użytkowników okradli i oszukali.

2. toukokuuta 2023

Zasrani oszuści

Okradli mnie na 60 zł zamiast obiecanego kodu dostałem konto współdzielone które zostało zablokowane po kilku dniach. Do tego nie odpisują na e-maile mimo że wcześniej chętnie na nie odpowiadali. Idę z tym na policję proszę o kontakt ze mną jeśli kogoś też okradli niestety emaila nie da się dołaczyc do opinii chyba że tak email: m i l o s c w i l k @ g m a i l . c o m
Nr tel: 535514378

27. huhtikuuta 2023

Totalny skam

Totalny skam. Po kilku dniach od zakupu nie da sie zalogowac na konto współdzielone. Na maile nie raczą odpisać a strona nagle przestała istnieć. 👎

21. huhtikuuta 2023

zbanowane konto xbox

2 lub 3 dni temu kupiłem gre, jaka jest Forza Horizon 5, zamiast kody do gry dostalem dostep do konta wspoldzielonego, chcialem teraz odpalic gre ale okazuje sie ze konto xbox zostalo zbanowane a strona wszystkiegry.pl chyba przestala istniec. Jestem na minus 50zl

4. toukokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Omijajcie tych oszustów szerokim…

Omijajcie tych oszustów szerokim łukiem. Wyciągają kasę sprzedając tanio gry i odsyłają was w linku na konto współdzielone, do którego się nie zalogujecie. Najpierw sprawdzajcie opinie o nieznanych wam stronach, potem kupujcie. Nie popełniajcie tego samego błędu. Jeżeli zostaniecie oszukani radzę zgłosić to najlepiej policji. Oni znają już takich cwaniaków. To strona nielegalnie handlująca kontami Steam. Znajdźcie artykuł pt. "Handlował kontami z grami - grozi mu 5 lat więzienia. 32-latek usłyszał ponad 100 zarzutów".

30. huhtikuuta 2023

Oszuści

Oszuści. W opisie było podane zakup kodu, a okazało się, że kupiłem dostęp do konta współdzielonego. Na dodatek konto ma zabezpieczenia dwustopniowe i nie można się zalogować. Oczywiście na maile nie odpisują, a na czacie nikogo nie ma. Dno totalne. Omijac

21. huhtikuuta 2023

Oszuści i złodzieje

Oszuści i złodzieje, dostałem jakieś konto i nie moge sie zalogować, nikt nie odpowiada na maile i ten ich śmieszny czat! Totalna bzdura że to funkcjonuje. Ktoś powinien sie za nich zabrać. Oszuści!

15. huhtikuuta 2023

Totalna beznadzieja

Totalna beznadzieja, nie polecam, wręcz przeciwnie, stanowczo odradzam i omijać szerokim łukiem :) Sami oszuści nie wspominając, że bardzo duża część haseł się nie zgadza, totalna abstrakcja.

6. huhtikuuta 2023

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin