Saanut 5/5 tähteä

Normaliter schrijf ik nooit een review. Echter moet ik zeggen dat ik de service van Wristin echt erg goed vind, waardoor ik toch graag een review wil achterlaten. Net voor de vakantie heb ik een armba... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hele prettige webshop en klantcontact! Mijn bestelling kwam helaas niet aan ivm het postbedrijf die mijn pakketje niet heeft geleverd. Contact gehad met Wristin en zij hebben mij heel fijn geholpen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Heb al 2 keer een verzoek gekregen om een review te schrijven. Heel bijzonder omdat ik het product (nog) niet heb ontvangen. Tja dus als ik een review moet schrijven kan die niet positief zijn.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super mooie armbandjes, zoals op foto komt de kleur overeen. Hier vaker armbandjes besteld. Snelle levering, echt een top service. Bovendien voor een klein prijsje, ander webshops zijn veel duurder.

1. Koruliike
  2. Asusteet
  3. Kultasepänliike

Yrityksen kirjoittama

Ben jij opzoek naar een unieke armband met een betekenis? Dan hebben wij misschien wel het product voor jou.

4,3

1 tähti

Prachtige armbandjes

27. toukokuuta 2024

Tevreden!

Ondanks vertraagde levering toch super tevreden met mijn bestelling en de afhandeling hiervan! Ik ga zeker nog eens bestellen!

16. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wristin

Na contact met de klant is de armband door vertraging van PostNL iets later bezorgd dan dat ze zelf claimen. Heel veel plezier met de armband!

Wrist it

Goede en duidelijke informatie op de website. Ook hoe en waarvoor iets gemaakt is, met passie en welk doel bepalen voor mij of ik een product wel of niet koop. Wristin heeft hierin een duidelijk verhaal en dito boodschap. Het product bied waar voor je geld, is goed en netjes verpakt en komt op de afgesproken datum/tijd binnen.

6. toukokuuta 2024

I received nothing

29. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wristin

Hello Wim, we’re very sorry if you still have not received anything yet. We will be in contact trough e-mail to get to the bottom of this and find a fitting solution.

pakketje niet ontvangen...

15. maaliskuuta 2024

Hallo Monique,
Je hebt een bestelling bij ons geplaatst in een periode die wij gebruiken om voorbereidingen voor de lente verkoop uit te voeren. Dit hebben wij vermeld op de website en in de e-mails die verstuurd zijn. We vragen je dus nog heel even geduld te hebben, je bestelling wordt spoedig verzonden.

Saanut 1/5 tähteä

Post NL zegt dat geleverd is...

Post NL zegt dat geleverd is, maar er is niks bezorgd... en er is geen tijd om een nieuwe bestelling te plaatsen.

26. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wristin

Hallo Edwin, we vinden het vervelend dat PostNL blijkbaar niet heeft gedaan wat hun enige taak is, post correct en optijd bezorgen. We zullen via mail verder contact opnemen om te kijken of we een passende oplossing kunnen vinden.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin