Saanut 1/5 tähteä

Oseriöst företag, min elkick var trasig vid leverans men Wozom sa att det var mitt fel. Anmälde dem till ARN och fick rätt att få pengarna tillbaka. Men Wozom ersätter mig inte trots detta, de verkar... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Vart är min X1 special edition scooter? Har väntat i nästan 3 veckor nu men inte fått höra någonting om scootern. Har försökt kontaktat dem i nästan 2 veckors tid på Instagram och på Mail men inget sv... Näytä lisää

1. Verkkokauppapalvelu
  2. Elektroniikkaliike
  3. Elektroniikkatukku
  4. Moottoriajoneuvot

Yrityksen kirjoittama

WOZOM AB 559267-5150 Besök vår hemsida https://wozom.net/sv/ Följ oss på Instagram @wozom.ab https://www.instagram.com/wozom.ab/ Mejla support@wozom.net för alla frågor och funderingar! www.wozom.net - Wozom Trustpilot - Wozom E-handelscertifikat

3,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Köp inte från denna företag!!

Köp inte från denna företag!!! Varning!!! Deras produkter är de sämsta kvaliteten någonsin. Skräp!!! De stjäl bara dina pengar!

11. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Wozom

Hej Mustafa! Vi ser att du har haft en dålig upplevelse på Wozom. Hör av dig till support@wozom.net så hjälper vi dig om du har några problem med produkter du har köpt från oss! Mvh Wozom

5st Scootrar

Jag och mitt umgänge har totallt köpt 5st D25or och vi blev kära direkt, Stor, Stark, Robust, Kraftfull och fy vilken fart det var på den. Jag har kvar min än idag och det har faktiskt inte dykt upp några fel för mig. Jag fick en punktering en gång men det har inte med scootern att göra det var glas på marken
Mvh en nöjd kund!

3. tammikuuta 2022

Missnöjd

Elscotern gick sönder efter en kort tids användning. Jag fick skriva många gånger för att få svar på mail. Jag fick kämpa för att få tillbaks returfrakten på den trasiga produkten.

14. lokakuuta 2021

Hej Eva!

Vi försöker alltid svara och nå ut till våra kunder så snabbt vi kan. Vi hoppas att du nu iallafall fått tillbaka din returfrakt från oss.

Tar långt tid

18. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Wozom

Vi på Wozom försöker alltid leverera så snabbt som möjligt, eftersom vi samverkar med Postnord och Dhl, kan det ibland ta några extra dagar beroende på var i Sverige, Tack för ditt omdöme.

Sönder efter 2 veckor

Jag och min vän köpte varsin D26 från Wozom. Min kompis hann ha scooter i inte ens en vecka innan den slutade fungera. Vi tänkte ”sånt händer ibland”. Tills min scooter också slutade fungera bara två veckor senare ungefär.

Killarna på Wozom har haft en jättebra service och vi ska skicka tillbaka dessa nu. Men tråkigt att 2/2 endast håller i några veckor. På nycklarna man får med står det ”Xin Yuan”. Alltså är det Kina produkter.

18. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Wozom

Hej! Vad tråkigt att du upplever det såhär, vi har inte fått in några *trasiga* D26or någonsin, så det är inget vi vet om. Vid komplikation av produkt ska man alltid kontakta oss inom 14 dagar på mejl support@wozom.net med namn och ordernummer. Vad gäller "Xin Yuan" så tillverkas ALLT i Kina, Även alla Elsparkcyklar, oavsett återförsäljare. Tack för ditt omdöme!

Köpte mig en Wozom Elcykel 2021

Köpte mig en Wozom Elcykel. Fick hem den på 10 dagar. Hur grym som helst, kom nästan helt uppbyggd. Riktigt bra drag i den är fantastiskt nöjd. Riktigt go killar som jobbar på Support avdelningen.

26. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Wozom

Tack så mycket för ditt omdöme Malik!

Nöjd kund köpte en D25

Bra och kunnig personal. Var alltid tillgängliga och aldrig haft problem med min scooter.

16. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Wozom

Tack så mycket för ditt omdöme Dennis! Vad kul att du är nöjd med din Scooter från oss.

Saanut 5/5 tähteä

Beställde 3 stycken Wozom D25 till mina…

Beställde 3 stycken Wozom D25 till mina systers barn, hur grymma som helst. Jag beställde även en Wozom P1 Pxid till mig själv. När den väl kom så förstod jag inte riktig hur jag skulle vika ner den. Jag bor i Stockholm och där fanns en duktig kille som Wozom support satte mig i kontakt med. - Vi lokaliserade och fick hjälp med att vika ner den. Grym service grym personal.

12. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Wozom

Bästa Daniel, vad kul att du är nöjd! Tack för ditt omdöme!

Saanut 3/5 tähteä

har inte fått produkten än

har inte fått produkten än, så svårt att skriva så mycket innan

11. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Wozom

Hej Mikael! Tack för ditt omdöme, hoppas att du fått din produkt och är nöjd med den.

Goa gubbar

Goa gubbar. Problemfritt och snabb leverans. Svara i telefon gjorde dom också!

Vastaus yritykseltä Wozom

Tack för ditt omdöme Filip!

Ganska lång leveranstid

Ganska lång leveranstid. Fungerade bra till en början. Fungerade inte att ladda sen, så har fått lämna in den för felsökning.

Vastaus yritykseltä Wozom

Hoppas att din Elsparkcykel från oss på Wozom nu fungerar felfritt och att du har fått hjälp.

Saanut 3/5 tähteä

Lång väntetid för att få leveransen

Lång väntetid för att få leveransen . När leveransen kommer är den skadad och när vi tar kontakt med er så får vi ingen ersättning

Vastaus yritykseltä Wozom

Hej, riktigt tråkigt att din scooter inte fungerar som förväntat och självklart hjälper vi dig med att hitta en lösning på detta. Gör så att du mailar till oss på support@wozom.net så kommer jag att ta tag i detta. Mvh Wozom

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin