World of Animals Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik wou dat ik hier gekeken had voor ik bestelde! 15-8 besteld, de bestelling zou binnen 8 werkdagen binnen moeten zijn. Buiten een bestelbevestiging niets meer gehoord, als ik op de site kijk staat er... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

April een bestelling geplaatst en betaald, nooit geleverd zonder oplossing of geld terug. Je krijgt gewoon geen reactie. Oplichters!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en advies, mijn vraag over een product (vervanging van mijn aquariumverlichting Ferplast) werd zelfs in het weekend beantwoord. Bestelde armatuur was er binnen enkele dagen, er bleken tw... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

World of Animals is een online webshop die gespecialiseerd is in de beste verzorging van uw dieren. Kwaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel. Wij hebben alles voor particulier, hobbyhouders en grootverbruikers. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld uit kwaliteit producten en de beste A-merken, waarmee wij altijd de kwaliteit voor u kunnen garanderen. U kunt alle artikelen en bestellingen zowel laten bezorgen als bij ons afhalen. De bezorging van uw bestelling is zelfs gratis bij besteding vanaf 75 euro. Bij bestedingen onder de 75 euro rekenen wij slechts 5.99 euro verzendkosten. Maar u kunt er dus ook voor kiezen om uw bestelling af te halen.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

45 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bestelling

Er was iets fout gelopen met mijn bestelling maar ze hebben dat prima opgelost. Mijn dank daarvoor.

17. elokuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Zelf contacten

Eerste order: 2 van de 3 artikelen ontvangen. Geen bericht dat het 3e artikel (voorlopig?) niet leverbaar is. Pa bij navraag van mijn kant dit antwoord.

Tweede order: bezorging nu duurt ondertussen al een x-aantal dagen langer dan verwacht.

8. elokuuta 2023

Super service

Deze winkel heeft precies, echt precies wat ik nodig heb voor mijn ratjes. Ze zijn er super blij mee en ik ook. De levering was ook geweldig snel en heel aangekomen. Complimenten!

20. heinäkuuta 2023

3juni bestelling gedaan

3juni bestelling gedaan, na een week niets gehoord geen mail wanneer de bestelling wordt geleverd, gemaild en kreeg te horen dat het niet op voorraad was, of ik wil wachten of geld terug dat was op 20juni, ik heb gekozen voor geld terug, vandaag 1juli nog steeds niets, vind het jammer dat ze mij als klant niets laat weten, ik moet zelf achterna gaan, ga even onderzoek doen hoe ik me geld kan terugkrijgen, inmiddels geld terug gekregen.

1. heinäkuuta 2023
World of Animals-logo

Vastaus yritykseltä World of Animals

Goedemorgen
Super vervelend dat u het geld nog steeds niet terug heb ontvangen, heeft u misschien een bestelnummer voor mij ? Of kan u ons even een mail sturen naar info@worldofanimals.nl dan gaan wij het gelijk uitzoeken wat er aan de hand is, en zullen wij er anders als nog voor zorgen dat het bedrag vandaag voor 23:59uur op uw rekening staat
Onze excuses voor het ongemak
Wij horen heel graag van u
Update :
Wij hebben tot op heden(01-07-2023 om 19:46uur) nog steeds niets van u mogen vernemen, wij hopen toch nog wat van u te horen

Fantastisch, meer dan 5 sterren

Fantastisch, eigenlijk meer dan 5 sterren. Vragen werden snel beantwoord via WhatsApp. Werd gelijk actie ondernomen. Zelfs toen de bestelling niet compleet was werd ervoor gezorgd dat de na zending de volgende dag in huis was. Hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen. Heel erg tevreden over de afhandeling, personeel en communicatie. Voor mij meer dan een 10.

16. kesäkuuta 2023

Waardeloze service

Tijdens de bestelprocedure kunnen kiezen tussen DHL en DPD. Eenmaal voor DHL gekozen bleek deze tóch met DPD verzonden. Deze is geretourneerd vanuit de DPD servicepunt en vervolgens verzonden met DHL. Mijn bestelling nooit in ontvangst moge nemen terwijl vermeld dat deze geleverd is. Verkopende partij reageert niet tot nauwelijks op e-mail en weigert tot een oplossing te komen!

1. kesäkuuta 2023
World of Animals-logo

Vastaus yritykseltä World of Animals

Goedendag ,

Hartelijk dank voor uw review en feedback.
Wij hebben even uw bestelling er bij gezocht. Ik zie dat u op 20-03-2023 een bestelling bij ons heeft gedaan. Deze hebben wij op 21-03-2023 verzonden met DPD. (Hier hebben wij inderdaad fout gemaakt, omdat u had gekozen voor verzending met DHL). Het pakket is op 22-03-2023 door DPD bij u thuis aangeboden (dit is terug te halen uit de GPS coördinaten). Omdat er niet werd open gedaan, is het pakket vervolgens naar het dichtstbijzijnde pakketpunt gestuurd. (Uw pakket lag daar van 23-03-2023 tot 12-04-2023). U gaf aan deze daar niet te kunnen afhalen. Dus hebben wij het pakket terug geroepen en vervolgens opnieuw naar u verzonden op 13-04-2023 met DHL. Het pakket is volgens DHL op 14-04-2023 op uw adres af gegeven. U gaf aan dat het niet zo was, dus hebben wij een onderzoek gestart bij DHL. Uit de coördinaatgegevens blijkt dat het pakket op uw adres is uitgescand en de chauffeur geeft aan het pakket 100% zeker te hebben afgeleverd. Als u ons bewijs aan kan leveren dat het chauffeur niet bij u in de straat is geweest, ontvangen wij het graag. Via de mail hebben wij u dit ook gevraagd.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin