Workliving Arvostelua

1 097
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Refurbished is hier zo goed als nieuw. Topstoel die zeer comfortabel zit. Professionele 24/7 stoel voor een fractie van de nieuwprijs met 2 jaar garantie en sommige andere merken tot 5 jaar garantie r... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie via de email, er werd een alternatieve oplossing aangeboden die veel beter was. Binnen een week waren 10 bureaustoelen gerepareerd. Snel en efficiënt dus!

Saanut 3/5 tähteä

Na bestelling bleef het maar duren we ontvingen niets. Op een gegeven moment hebben we contact via de chat opgenomen wanneer we de stoelen geleverd zouden krijgen. De medewerker heeft dit toen geregel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De stoel voldoet aan de verwachting, en werd zeer snel geleverd. Via de mail op de hoogte gehouden en levertijd naar wens aan te passen. Deze gerefurbised stoel heeft uitgebreide instelmogelijkhe... Näytä lisää

1. Toimistotarvikkeiden toimittaja
  2. Huonekaluliike
  3. Toimistokalusteet
  4. Käytetyt toimistokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Workliving biedt (kantoor)meubilair om je thuis bij te voelen voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij binnen heel de Benelux. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!

Erinomainen

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

(1 097)

78 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Correct ieveren

Correct leveren

5. syyskuuta 2025

Beste Cynthia,

Dankjewel voor je positieve review!

Mooie

Mooie , degelijke kwaliteit van het geleverde product. Kwam precies op afgesproken tijd. De chauffeur heeft de zware doos nog even wat verder de hal ingeduwd zodat de voordeur dicht kon.

11. syyskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

De service en de levering zelf de man…

De service en de levering zelf de man ws super beleefd en het product van uitstekende kwaliteit en Vooral dat de zetel reeds gemonteerd was wantikzelf als minder valide zou misschien niet zo goed lukken daarom bedankt aan allen op 11/09/25
groeten uit Gent Cyriel

5. syyskuuta 2025

Better than expected

The best purchase of the year. The chair is like a new one, very comfortable. Yes, I could spend less. But after a few weeks I would be regretting my decision.

2. syyskuuta 2025

Fijne stoel

Fijne stoel, binnen 24 uur gemonteerd en al op mijn deurmat geleverd!

28. elokuuta 2025

Beste Marco,

Hartelijk dank voor je positieve feedack!

goede beoordeling overall

Een scherpe offerte ontvangen, de mogelijkheid voor een proefperiode voor 1 stoel, vriendelijke service aan de telefoon voor wat betreft de levering maar ook facturatie en vervolgens snel en volgens afspraak geleverd.

19. elokuuta 2025

Beste Yolanda,

Wat fijn om te lezen dat het hele aankoopproces goed bevallen is. Bedankt voor het delen van je ervaring met ons!

Helemaal prima

26. elokuuta 2025

Beste Arjan,

Fijn dat alles naar wens was, bedankt voor je beoordeling!

Uitstekend bedrijf met geweldige service

Uitstekend bedrijf met geweldige service

Na het melden van een defect werd ik direct benaderd. Binnen enkele dagen kwam er een monteur langs en werd een onderdeel van mijn stoel vervangen. Deze snelle en klantgerichte aanpak is een voorbeeld voor veel andere bedrijven als het gaat om aftersales service.

27. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Tony,

Wat een mooie positieve beoordeling heb je ons gegeven. Het blijft altijd leuk om te horen dat alles naar wens is gegaan. Bedankt voor het delen van je ervaring!

tevreden

op tijd, voldeed aan verwachtingen

12. elokuuta 2025

Beste Robert,

Hartelijk dank voor je review!

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie. Prettig zaken doen.

19. elokuuta 2025

Beste Simon,

Dankjewel voor de positieve 5 sterren review!

Goede snelle levering

Snelle levering, product kwalitatief goed en service dat hij al in elkaar gezet is.

14. elokuuta 2025

Hi Wouter,

Fijn dat de levering goed is gegaan en dat het product en de service naar wens is. Dankjewel voor je beoordeling.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, maar stoel voldeed niet.
Snelle levering en duidelijke communicatie. De stoel was helaas niet wat ik zocht, maar retourneren was eenvoudig geregeld. Klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Fijne ervaring ondanks de retour.

12. elokuuta 2025

Beste Joop,

Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling. Wat jammer om te horen dat de stoel niet de juiste match was. Daar hebben we gelukkig onze retourservice voor. Mochten we je nog kunnen helpen met advies dan staan we altijd voor je klaar.

Mooi

Mooie produkten en bestellen is lekker eenvoudig. Alleen is de levertijd best lang. Montage service was ook zo gereed!

23. heinäkuuta 2025

Beste,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.

Team Workliving

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin