Refurbished is hier zo goed als nieuw. Topstoel die zeer comfortabel zit. Professionele 24/7 stoel voor een fractie van de nieuwprijs met 2 jaar garantie en sommige andere merken tot 5 jaar garantie r... Näytä lisää
Snelle reactie via de email, er werd een alternatieve oplossing aangeboden die veel beter was. Binnen een week waren 10 bureaustoelen gerepareerd. Snel en efficiënt dus!
Na bestelling bleef het maar duren we ontvingen niets. Op een gegeven moment hebben we contact via de chat opgenomen wanneer we de stoelen geleverd zouden krijgen. De medewerker heeft dit toen geregel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De stoel voldoet aan de verwachting, en werd zeer snel geleverd. Via de mail op de hoogte gehouden en levertijd naar wens aan te passen. Deze gerefurbised stoel heeft uitgebreide instelmogelijkhe... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Workliving biedt (kantoor)meubilair om je thuis bij te voelen voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij binnen heel de Benelux. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!
Thomas Malthusweg 2, 1689ZP, Zwaag, Hollanti
- +31 (0)85 00 41 412
- support@workliving.nl
- workliving.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
nieuwe bureaustoel…
De hulp die ik heb gekregen voor het aanschaffen van een goede nieuwe bureaustoel was prima.
De aflevering ging vlot en oude stoel werd meegenomen. Enig minpuntje is dat ik dacht dat de stoel bij levering op locatie zou worden ingesteld, maar dat was niet het geval, wellicht heb ik dat verkeerd begrepen.

Topservice!!
Er word duidelijk gecommuniceerd en je word goed op de hoogte gehouden met de haal en brengservice.

Vastaus yritykseltä Workliving
De stoel voldoet aan de verwachting
Deze gerefurbised stoel heeft uitgebreide instelmogelijkheden en ziet eruit als nieuw. Gemonteerd aan de deur geleverd. Kwestie van naar wens instellen en klaar.
Erg blij met deze aankoop!
Vriendelijke leverancier en alles vlot…
Vriendelijke leverancier en alles vlot verlopen.
Great and comfortable refurbished…
Great and comfortable refurbished chair. Amazing quality for the price I got. Really happy with my purchase
snel en goed
alles is netjes en goed geregeld en bij ons was het tussen de feestdagen door

Goed persoonlijk advies
Goed persoonlijk advies, ook op afstand. Netjes afgeleverd. Goed zittende en degelijke stoel. Robuust uiterlijk waardoor hij (hopelijk) lang mee gaat.

Mooie tweedehands bureaustoel
Goede communicatie door Workliving, goed (tweedehands) product: een mooie bureaustoel die er als nieuw uitziet.
Op de website had ik aangegeven wanneer ik de bureaustoel in ontvangst kon nemen, maar de koeriersdienst dacht daar anders over. De stoel kwam uiteindelijk vier dagen later.

Vastaus yritykseltä Workliving
Zeer tevreden over de service
Bestelling was snel in huis en snelle reactie van klantensupport na wat vragen.

snelle en correcte levering
Goede, volledige informatie over het product op de website en snelle levering door vriendelijke en behulpzame bezorger.

Vastaus yritykseltä Workliving
Top bedrijf en top service
Top bedrijf en top service. Had in eerste instantie een te kleine stoel besteld. Via het support team een grotere uitgezocht. Paar dagen later kwamen ze de stoel al omruilen. Ik ga hier vaker bestellen en kan iedereen dit aanbevelen.
Ook de chauffeurs zijn heel vriendelijk en behulpzaam

Comfortabele bureaustoel…
Comfortabele bureaustoel met een goede kwaliteit dir tevens ook goed zit. Snelle levering

Missing info on products
All went well with shipping. However, I felt there was not enough information about the product. I bought a refurbished office chair and I did not like that you can see ugly stapples where they changed the material. Because of that I feel that the price was maybe not correct, that I payed more than the chair was worth. Functionality of chair is very good almost a year later.