Ik kreeg van Yvonne hele goede service alles was duidelijk ik heb nog nooit zo een goede service gehad. Wat een lieve vriendelijke dame. Ik zal zeker deze zaak aanraden.
Yritys on vastannut
Product zou binnen 12/14 weken geleverd worden. Bij 14 weken telefonisch contact opgenomen, product zou die betreffende maand geleverd moeten worden. Bij 22 weken en 4 dagen het bedrijf bez... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Woonenzo
Yrityksen kirjoittama
Docklands 5, 5026 SL, Tilburg, Hollanti
- 088 - 188 18 18
- klantenservice@woonenzo.nl
- woonenzo.nl
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Product zou binnen 12/14 weken geleverd…
Bij 22 weken en 4 dagen het bedrijf bezocht in Geleen. De medewerker kon mij niet helpen.
Heb de bestelling toen mondeling en per mail geannuleerd. Binnen een half uur werd toen contact opgenomen. En met de mededeling dat we per mail benaderd zijn geworden.
Dat bleek dus niet waar. Mail stond niet correct door verkoper genoteerd. Iedereen weet dat gmail eindigt met.com. En niet met .cm.
Telefoon nummer was wel correct maar daar hebben ze zich niet de moeite voor genomen om dit te bellen.
Product wordt gewoon door je strot geduwd door een arrogante medewerker.
Wil je er toch onderuit betaal je 25% van de aanschaf kosten 😡
Bij een bekende van ons die een tafel daar gekocht heeft blijkt bij levering vol krassen te zitten. (showmodel) product was niet op voorraad! Dag later is er wel nog geleverd uit het zelfde filiaal. Oeps toevallig had ik er nog een tafelblad liggen.
Verkoper zeer agressief en liegen tot het barst.
Een hele fijne klantvriendelijk…
Een hele fijne klantvriendelijk medewerkster heeft ons heel fijn te woord gestaan, en alles wat ze beloofd heeft ook nagekomen van levering tot de opbouw van de kast hadden ze tot in de perfektie verzorgt. Onze dank hiervoor zullen jullie zeker aanbevelen.
Audry en Corina
Audry en Corina, hebben op een zeer professionele manier mij geholpen. Ik was sceptisch in het begin, maar overall is het allemaal goed gekomen. Mijn berichten werden binnen 24uur opgepakt en beantwoord. Acties die zij beloofde werden direct uitgezet en uitgevoerd, meer dan lof....
Ik kreeg van Yvonne hele goede service…

Vastaus yritykseltä Woonenzo
Ons scharnier van de kast was kapot die…
Ons scharnier van de kast was kapot die wij in 2022 hebben gekocht bij woon en zo.
We hebben gewoon een nieuw set scharnieren gekregen.
Wat super netjes opgelost. Dit wordt zeer gewaardeerd

Netjes geholpen
Netjes geholpen. We kregen rustig de tijd om rond te kijken en later de stof uit te zoeken voor de bank. Verkoper erg aardig en heeft alles goed uitgelegd.
We kijken uit naar de bank!

Vastaus yritykseltä Woonenzo
Vaker al meubels bij woonenzo gekocht
Vaker al meubels bij woonenzo gekocht, goede kwaliteit. Medewerkers in de winkel ook erg behulpzaam en geven goede adviezen.

Vastaus yritykseltä Woonenzo
Vriendelijke mensen ze zijn behulpzaam…
Vriendelijke mensen ze zijn behulpzaam en ze helpen je meteen en ze geven goeie advies top

Klantonvriendelijk en lange wachttijd
In oktober een kast besteld met levertijd van 1-3 maanden. Prima, daar gaan we mee akkoord. De kast wordt geleverd na 2,5 maand, maar daarna gaat het mis.
De bezorger geeft ons niet de kast met onze namen en adres, maar die van iemand anders. Dit met de reden dat het dezelfde kast is en die van ons onderop ligt. Tijdens het in elkaar zetten blijkt een onderdeel niet te kloppen.
In de periode hierna hebben wij meerdere keren gebeld, meerdere keren doorgegeven wat er niet klopt. Het zou geregeld worden, maar we horen niks terug. Als we nogmaals bellen wordt er verteld dat het onderdeel besteld is en dat het nogmaals een levertijd heeft van 3 maanden (dit is dus in totaal nu een half jaar wachten op een kast). We horen daarna weer twee weken niks meer. Nogmaals contact gezocht. Krijgen een reactie terug met nogmaals de vraag om welk onderdeel het ging. Blijkbaar was het nog niet besteld, terwijl dat wel was gezegd. Telefonisch ook geen prettig contact, klantonvriendelijk, en er worden dingen beloofd die niet nagekomen worden.

Vastaus yritykseltä Woonenzo
Ontzettend goede service, we zijn goed geïnformeerd. Erg blij met deze winkel en de medewerkers.

Vastaus yritykseltä Woonenzo
Great experience in shop!
Yvonne was extra helpful, we were able to get in and out of the shop with EVERYTHING we needed in less than 40 minutes. She explained all details with patience and clarity. All products also looked as nice as on the website - colors included (which is usually not the case). Recommend it

Vastaus yritykseltä Woonenzo
Heel fijn en vriendelijk geholpen
Heel fijn en vriendelijk geholpen. Dhr Malik heeft alle tijd genomen, duidelijk alles uitgelegd.

Vastaus yritykseltä Woonenzo
Heel fijn geholpen en heel erg blij met…
Heel fijn geholpen en heel erg blij met ons nieuwe bed!

Vastaus yritykseltä Woonenzo
Ik heb onlangs een bank gekocht bij…
Ik heb onlangs een bank gekocht bij Woonenzo en ben tot nu toe erg tevreden. Ik ben in de winkel vriendelijk geholpen door een hele lieve en behulpzame dame, die echt de tijd nam om mij goed te adviseren.
Nu is het nog even wachten op de levering van de bank, maar tot nu toe een positieve ervaring!

De slechtste webwinkel ooit
De slechtste webwinkel ooit , kast gekocht wordt op de begane grond bezorgt en wij moesten zelf uitzoeken hoe we het in elkaar moest krijgen, handleiding was zo onduidelijk
De eerste en laatste keer dat deze winkel mijn geld krijgt

Levertijden kloppen niet
Op de website staat hartstikke mooi dat het binnen 2 tot 5 werkdagen in huis is, eerst volgende mogelijke datum is 20 april. Het is nu 23 maart. Klopt helemaal niks van.
Hopelijk wordt het uiteindelijk wel fatsoenlijk geleverd….

Vastaus yritykseltä Woonenzo
Website staat vermeld 2-3 dagen…
Website staat vermeld 2-3 dagen levertijd. In praktijk is dit 4 tot 5 weken. Ik heb vorige week verschillende items besteld en deze wordt halverwege april pas bezorgd. Misleidend.....

Slechte tot geen garantie
Je hebt 2 jaar garantie op de bank zeggen ze. Nu al 2 keer een probleem gehad en er wordt niks gedaan. Als je een kwalitatief uitermate teleurstellend bank wil waar je geen garantie op wil koop hem dan hier want langer als een jaar blijft hij niet goed. Niet eens 1 ster waardig!!

Vastaus yritykseltä Woonenzo
Vriendelijk personeel,goed geholpen en…
Vriendelijk personeel,goed geholpen en de producten zijn erg goed! Fijne winkel😊

Vastaus yritykseltä Woonenzo
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.