Woodbylaa Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg skrev til woodbylaa, fordi jeg håbede at kunne få lavet nogle træfigurer med personlig tekst til mit sidste barns dåb. Jeg havde tidligere bestilt til mine andre børn fra andet firma, hvor man... Näytä lisää

Smukke bordkort der levede op til forventningerne. Da vi i sidste øjeblik fik en ekstra gæst, lavede de samme dag et ekstra bordkort efter henvendelse til dem, så det nåede frem i tide.

Fremragende oplevelse! :) God dialog inden bestilling da jeg havde nogle spørgsmål, og fin dialog efterfølgende da jeg fik tilsendt udkast. Hjemmesiden er nem og overskuelig, og leveringstiden var... Näytä lisää

Beställningen var precis som bilderna och kom riktigt hurtigt! Kommer definitivt att beställa igen för våra juldekorationer nästa år. 100% tryggt och säkert köp med orderbekräfelse på mejl bara några... Näytä lisää

1. Laserleikkauspalvelu

Hos woodbylaa specialdesigner vi produkter, til livets store og små fester. det er kun fantasien der sætter grænser, og vi fremstiller alt fra bordkort, menukort, bordplaner, velkomst skilte osv . fandt du ikke det du søgte på vores hjemmeside, så kontakt os endelig :-) vi står til rådighed, og hjælper gerne med at guide jer i den rigtige retning, hvad angår fede skilte osv til fester :-)

Erinomainen

Kaikki arvostelut

95 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kan anbefales

Vi valgte at bestilte invitationer, bordkort og velkomstskilt til vores søns konfirmation til maj efter at have set Woodbylaa på konfirmationsmesse i Viborg.
Mailudvekslingen omkring layoutet var overraskende hurtig, overskuelig og virkelig behagelig. Og kvaliteten af de bestilte ting har overgået enhver forventning. Hvis man kan kalde noget i acryl for smukt, så er det, det er.

20. helmikuuta 2025

Hej Mianne

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner :-)
Håber konfirmanden havde en dejlig dag .

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service, vi skulle bruge 2 udgaver af invitationen, dette var intet problem, jeg bestilte blot det fulde antal invitationer vi skulle bruge og sendt på mail de 2 forskellige tekster og hvor mange invitationer der der skulle være de 2 tekster på. Fik et udkast tilsendt med hver tekst til godkendelse inden de blev lavet. 3 dage efter vi havde godkendt udkastet, modtog vi de smukkeste invitationer.

Vi har købt invitationer til konfirmation, i klar akryl. De er så vanvittig smukke, vi havde slet ikke forventet de ville være så smukke. Vi har en MEGET lykkelig kommende konfirmand.

Så en kæmpe anbefalingen herfra

16. helmikuuta 2025

Hej Line
Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, dejlig vi må være med til at sætte prikken over iet til jeres fest, og rigtig god fest når i kommer dertil :-)

Er mere end tilfreds 😊 er simpelthen så…

Er mere end tilfreds 😊 er simpelthen så flot det velkommen skilt jeg valgte i frostet akryl og rundt..Wow. skal også bestille bordkort i samme design..
Rigtig god kundeservice via e-mail, man får svar hurtigt på de spørgsmål man har og nærmest på alle tider af døgnet firmaet er åbne for ideer hvis ikke det er på deres side selve designet.

Vil klart anbefale jer !!
Ser frem til at modtage mere fra jer.

14. helmikuuta 2025

Hej Christina
Tusind tak for den fine anmeldelse, du siger bare til hvis vi skal hjælpe dig en anden gang :-)

Meget fine produkter

Vi bestilte bordkort og kagetop figur til vores bryllup. Vi har simpelthen fået det fineste hjem. Vi er så tilfredse. Vi bestiller gerne her igen!

13. helmikuuta 2025

Hej Jeanette
Tusind tak for den fine anbefaling og i er mere end velkommen en anden gang :-)

Meget meget tilfreds🎉

Fantastisk flot produkt samt lynhurtigt afsendt 😊 Jeg kan kun anbefale Woodbylaa 👍
Mvh Anna

2. helmikuuta 2025

Hej Anna
Tak for den fine anbefaling og de 5 stjerner :-)
og rigtig god fest når i kommer dertil .

Skøn service

Altid super service og flotte produkter.

17. tammikuuta 2025

Hej Dorthe
Dejligt med tilbage vendende kunder og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Super oplevelse lige fra bestilling til levering

Har lige modtaget de smukkeste invitationer til min datters konfirmation. Hele processen har været perfekt og der var overraskende hurtig levering. Vi er så tilfredse herhjemme.

12. tammikuuta 2025

Hej Kristina
Dejligt i synes om invitationerne :-)
og rigtig god fest når i kommer dertil, og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Hurtig service

Hurtig service. Det jeg købte lever op til mine forventninger , virkelig flotte ( hjerte m engelvinger )
Vil klart anbefale jer.
Jette Hansen

3. tammikuuta 2025

Hej Jette
Tusnd tak for de 5 stjerner, dejligt du kunne li vores produkt :-)

God service. Flot resultat. Meget tilfreds.

6. tammikuuta 2025

Hej Michael
Dejligt du er tilfreds med service og resultatet :-)
Og tak for de 5 stjerner , og rigtig god fest , når i kommer dertil.

Virkelig fantastisk service

Virkelig fantastisk service.
Jeg har ikke en finger at sætte. & vil til hver en tid anbefale jer

5. tammikuuta 2025

Hej Lea
Tusind tak for den fine anbefaling, det betyder meget for os :-)

De er bare så smukke

De er bare så smukke, min mor blev så glad for dem 🌹🌹

13. joulukuuta 2024

Hej Janni

Tusind tak for de 5 stjerner, dejligt din mor blev glad for gaven :-)

SÅ fine produkter

Virkelig god service, hurtig svartid ved spørgsmål og rigtig hurtig levering.
Produkterne er SÅ fine - og vi vender helt sikkert tilbage igen næste gang, der er brug for fint og personligt julepynt - eller andre produkter, Woodbylaa kan hjælpe med.. :)

12. joulukuuta 2024

Hej Lise

Tusind tak for den fine anmeldelse, vi står klar til at servicere jer en anden gang hvis muligheden byder sig :-)