Perfekt, go pris, alt leveret som det skulle, deres vognmand Tonni leverede super service. Meget tilfreds
Meget tilfreds. Skulle bruge alt lørdag. Bestilte mandag aften og valgte 1-5 dage levering. Tirsdag morgen så jeg den landede (klart nok) og tænkte at jeg skulle have valgt hurtigere levering men mått... Näytä lisää
Jeg fik en fantastisk service hos Wood Online. Havde fået leveret nogle forkerte materialer, som hurtigt blev hentet igen uden ekstra udgift til afhentning. Fik refunderet alle penge for disse materia... Näytä lisää
Bestilt og glemte at bestille, så to ordre men ønskede kun en levering og betaling for en levering. Skrev det i kommentar feltet i anden ordre, og Wood leverede begge ordre som en levering og betal... Näytä lisää
Wood online er et online byggemarked til den kvalitets- og prisbevidste forbruger. Uanset om du skal sætte en hylde op i din lejlighed eller renovere dit hus, så kan du finde byggematerialer og værktøj i høj kvalitet på vores webshop wood-online.dk. Intet er for stort - intet er for småt. Vi sætter en ære i at levere de rigtige varer i rette tid. Vores faguddannede kundeservice sidder klar til at hjælpe med kyndig vejledning, hvis du har spørgsmål. Hos os kan du trygt bestille det, du skal bruge til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt.
Kattegatvej 8, 2150, Nordhavn, Tanska
- 39161999
- info@wood-online.dk
- wood-online.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Varen var ikke klar da jeg kom for at…
Varen var ikke klar da jeg kom for at hente. Hvorfor skal det koste, at afhente selv?
Varen var emballeret fra producenten. Jeg bemærkede, at det undrede, at man så skal betale gebyr for emballering, hvorefter man lovede at kreditere gebyret. Det skete imidlertid ikke.
Havde lige den ting jeg manglede.
Havde lige den ting jeg manglede.
Godt udvalg, fin pris, nem ordre og levering.
Alt fungerer perfekt
Det er utrolig nemt at bestille træ, skruer, beslag mv. på Wood-Online's hjemmeside, og ordren leveres fejlfrit på adressen efter få dage.
Jeg har brugt Wood-Online gentagne gange, og den positive oplevelse er den samme hver gang
Et rigtigt godt firma at handle i
Et rigtigt godt firma at handle i, gode priser og fin service, jeg er godt tilfreds og handler der gerne igen.
S. Allingham
Pålideligt firma, har allerede lagt næste ordre
God service, gode priser og hurtig levering 🚚
God relevant viden
God kvalitet af varerne og hurtig levering
Nemt at finde det jeg skulle bruge og meget hurtigt levering.
God kvalitet af produkterne
Hurtig levering og god kvalitet
Fungerer perfekt
Fungerer perfekt , gode priser og en kundeservice der virker ++++++
Woodonline har fået en ny fast kunde
Woodonline har god online og telefonisk support og de spørgsmål jeg havde, fik jeg besvaret klart og tydeligt.
Alle bestillinger leveret som aftalt og senere småretur aftalt uden problemer...nåh ja og så de gode priser
Jeg kommer ikke til at handle her igen!
Jeg kommer ikke til at handle her igen.
Det er to grunde til! Den første grund er chaufføren som afleverede træet. Jeg fik besked på mail om, at han ville ringe i forvejen, inden han kom. Det gjorde han ikke. Han kom 3 dage efter, at jeg fik en mail om at lasten var pakket. Da jeg ikke havde hørt noget på dag 3, prøvede jeg at komme igennem telefonisk flere gange, med uden held. Selvsamme dag banker chaufføren pludselig på og fortæller mig, at nu ville han placere materialerne på græsset uden for min indkørsel, et område som tilhører kommunen. Han havde allerede sat støttebenene ud, og da jeg fortalte ham, at jeg gerne ville have træet leveret ved en anden indgang, var han ikke villig til at flytte lastbilen, nu hvor støttebenene var ude. Han kunne lige akkurat acceptere at levere det midt i min indkørsel, så jeg selv kunne bruge et par timer på at pakke det ud, flytte det og pakke ind igen.
Den anden del var træet i sig selv. OSB pladerne havde tage skade af spændebåndene, så fer var knækket på en del plader. Ud over det, var ca. 10% af træet enten skævt, flækket, eller med andre deformiteter.

Vastaus yritykseltä Wood online
God hjemmeside
God hjemmeside, kvalitetsvarer, leveret det rigtige inden for lovet tidsramme. Konkurrencedygtige priser.
The products matched my expectations…
The products matched my expectations and pricing was competitive. And delivery was really good, on time (actually earlier than committed) and very helpful in terms of placing to help us move it.
Endnu en god oplevelse
Endnu en god oplevelse
Nemt at bestille på hjemmeside
God information i hele processen
Tillid
Jeg har handlet flere gange hos jer og hver gang har været uden den mindste “slinger”.
Chaufføren ringede endda en ekstra gang og oplyste at han særskilt havde stillet en 10L spand træmaling bag sommerhuset så det ikke stod frit fremme sammen med det øvrige i ordren.
Det er da omtanke👌

Vastaus yritykseltä Wood online