føler mig snydt!
Blev fanget af en af de der telefonsælgere. Hun lød så utrolig glad og sød og fik mig overbevist om at hun havde et fantastisk tilbud til mig; et woman abonnement med 5 blade, 2 mascaraer fra lancome og et armbånd fra pilgrim for den nette sum af 179 kr! Jeg synes det lød skidegodt og billigt og sagde ja tak, selvom jeg egentlig overhovedet ikke havde råd til det, men fik dog overbevidst min samvittighed om at jeg jo alligevel skulle bruge en ny mascara så jeg kunne ligeså godt bruge pengene her og få både blade og mascara! Tiden gik, mens jeg skrabede bunden på min gamle mascara og fyldte vand i, som min mor har lært mig for at få mere ud af den. Jeg nægtede at købe en ny, for nu måtten pakken altså snart komme. Og endelig, over en måned efter jeg havde betalt girokortet, kom dagen hvor min postkasse dækkede over mere end århus onsdag og et brev fra banken. Endelig fik jeg min pakke. Men blev slemt skuffet da jeg så dens indhold. 2 bittesmå mascaraer (2ml) og ingen armbånd. Damen i telefonen havde ikke nævnt noget om at det var vareprøver de ville sende mig og gik da virkelig ud fra at det var normal størrelse jeg ville få når hun ikke havde sagt andet. Øv man føler sig snydt og lidt dum!:-( armbåndet kom et par dage senere. .en tynd sort syntetisk snor men en sølvblomst på. Ser ret billig ud. Ringede til dem og fortalte om det, men "de kunne jo ikke vide hvad deres telefonsælgere sagde" ja, så ved man det..det gør man så ikke igen. Ikke mere woman til mig!
29. lokakuuta 2013
Oma-aloitteinen arvostelu