WolpleinArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Ik was altijd fan van Wolplein maar ik vind dat er veel te veel garens op de site staan die niet meer leverbaar zijn. Zo scroll je je dus een ongeluk tussen keuzes en als je denkt er één gevonden t... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Garen is prima, heel fijn garen om mee te werken. Jullie hebben het snel verpakt en verzendklaar gemaakt. Had alleen aangegeven dat ik het met DHL verstuurd wilde hebben, omdat post. nl er op moment... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altijd goede ervaringen gehad. Website is makkelijk in gebruik, duidelijke foto's, de bezorging is altijd snel en je krijgt wat je besteld hebt. Aanrader!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en mooie kwaliteit wol. Kleur kwam ook overeen met de website. Goeie prijs kwaluteit verhouding.

1. Lankakauppa
  2. Villakauppa

Yrityksen kirjoittama

Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

677 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

402 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

super goede webwinkel

deze webwinkel is heel super goed

31. maaliskuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Ik raad af om bij deze winkel te bestellen.

Ik heb het garen op 12 maart 2026 besteld, op 31 maart is het pakket nog steeds niet aangekomen en er is geen concreet antwoord op de vraag hoe dit probleem wordt opgelost. De onverantwoordelijkheid van de medewerkers van Wolplein is verbijsterend.

31. maaliskuuta 2026

Beste,

Wij zien dat u contact heeft gehad met onze klantenservice over uw bestelling. En hopen dat alles netjes is opgelost.

breed assortiment

Jullie hebben een breed assortiment wol en fournituren waardoor ik altijd slaag en het wordt snel geleverd.

30. maaliskuuta 2026

Snel binnengekregen

Snel binnengekregen, echte verbetering.

26. maaliskuuta 2026

Fijne ervaring!

Vraag aan klantenservice

Ik had een vraag gesteld over vervanging van wol uit een patroon. Super snel kreeg ik het antwoord en kon de wol bestellen. Ook deze wol was snel geleverd. Super service!

25. maaliskuuta 2026

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, veel keuze.
Contact gehad met de klantenservice over een onjuiste factuur en dit is zeer snel opgepakt en afgehandeld.

22. maaliskuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Ik had een cadeaubon gekregen en zag…

Ik had een cadeaubon gekregen en zag niet hoe ik deze kon verzilveren. Dankzij de goede hulp heb ik de cadeaubon verzilverd en ik verwacht vandaag het mooie garen thuis.

12. maaliskuuta 2026

Saanut 3/5 tähteä

Teleurstellende klantenservice

Ik heb een ontzettend leuke haakpakket besteld en ben nu bijna klaar. Het pakket was niet goedkoop (en kan qua prijs in mijn ogen beter door de bulk hoeveelheid garen). Helaas kwam ik tijdens het maken erachter dat het haakpatroon duidelijk door strakkere hakers is getest, want ik kwam een (half) bolletje wol tekort in een kleur. Klantenservice wilde niet verder helpen, waardoor ik zelf wol heb moeten bijbestellen (inclusief extra bezorgkosten), wat ik teleurstellend vond voor een pakket van 80+ euro. Dit keer waren de garen ook erg pluizig, wat ik niet gewend ben van de Yarn & Colors kleuren, maar wellicht hoort dit bij de dikkere garen. Zolang je na je creatie een extra keer stofzuigt, merk je er niet veel van.

Voor de rest blijft het een leuk pakket, makkelijk te volgen patroon en een leuk project.

16. helmikuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend om te horen dat je tijdens het haken garen tekortkwam en hierdoor extra kosten hebt moeten maken. Onze pakketten worden door meerdere mensen gehaakt en getest en bevatten in principe voldoende garen om het project te kunnen voltooien.

Snelle goede levering

Snelle goede levering, toen bleek dat ik een bestelfout zelf had gemaakt kon ik de juiste bol garen alsnog bestellen zonder leveringskosten.

17. maaliskuuta 2026

snelle levering

Saanut 5/5 tähteä

Veel produkten en indien op voorraad…

Veel produkten en indien op voorraad hele snelle levering.

Snelle fijne levering

Snelle fijne levering

23. maaliskuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

De ene dag besteld en de volgende dag…

De ene dag besteld en de volgende dag al geleverd. Heeft leuks acties en aanbiedingen.

23. maaliskuuta 2026

Mooi garen
Kleur komt overeen met website

9. maaliskuuta 2026

Duidelijke website

Duidelijke website

En het is duidelijk of iets op voorraad is en zoniet wanneer ze het verwachten

21. maaliskuuta 2026

Veelzijdige winkel

Leuke spulletjes kunnen vinden voor 'n kraamkado. Site is heel overzichtelijk en duidelijk. Snelle levering en alles netjes verpakt. Ga hier zeker vaker bestellen

15. maaliskuuta 2026

Sylvia - Wolplein.nl

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin