begin positief:men is meteen gekomen na telefonische afspraak.Probleem ook meteen en vlug opgelost. Négatief: heb per ongeluk tweemaal herstelling betaald en tot op heden,na 3 weken, het dubbel... Näytä lisää
Waardering voor de jongeman die mijn wasmachine heeft gerepareerd: Vijf sterren! Absoluut een aanrader! De jongeman Marwan die mijn wasmachine heeft gerepareerd was gewoon ge... Näytä lisää
zeer slecht en onprofessioneel
zeer slecht en onprofessioneel. Geen herstelling laten uitvoeren
Prutsers eersteklas vanuit Willebroek
Prutsers eersteklas vanuit Willebroek
2 keer langsgeweest voor Dampkamp te repareren.
Na 1 week weer defect
465 euro armer
Zo goed als onbereikbaar
Langskomen, zonder oplossing en dan verdwijnen.
Mijn ervaring met dit Witgoed technieker was zeer teleurstellend. Ze kwamen snel ter plaatse, maar boden een dure reparatieprocedure aan zonder garantie op succes. Na het betalen van ±€100 voor een diagnose, wordt er op niets meer gereageerd, heb ik niets meer van hen vernomen en is de reparatie uiteindelijk nooit uitgevoerd.
Het advies dat ik kreeg, was bovendien een standaard en niet onderbouwd antwoord.
We voelen ons eenvoudigweg bestolen.
Betrouwbaar en punctueel
Waardering voor de jongeman die mijn wasmachine heeft gerepareerd:
Vijf sterren!
Absoluut een aanrader!
De jongeman Marwan die mijn wasmachine heeft gerepareerd was gewoon geweldig!
Efficiënt en bekwaam:
hij herkende het probleem snel en nauwkeurig en repareerde het. De reparatie was snel, soepel en zeer schoon.
Klantvriendelijk en professioneel:
hij was vriendelijk, geduldig en beantwoordde al mijn vragen uitgebreid en duidelijk.
Betrouwbaar en punctueel:
Hij kwam zijn afspraak op tijd na en voerde het werk uit zoals afgesproken.
Conclusie: ik ben helemaal tevreden over de service van Marwan en zou hem zo weer inhuren.
Natuurlijk wil ik niet dat mijn wasmachine het weer begeeft. Maar mocht dat toch gebeuren, dan zou ik het fijn vinden als hij de volgende keer weer bij mij thuis komt.
Hartelijk dank voor de goede service Marwan!
Ook mijn complimenten voor de absoluut klantvriendelijke service van Witgoed Service!
Een paar maand geleden m’n diepvries…
Een paar maand geleden m’n diepvries laten herstellen … hij was absoluut zeker en de diepvries was het zeker waard ! 300 euro cash te betalen , nooit factuur gezien
Heeft paar maand gewerkt en begon nadien terug idem fout . Eerst niet te bereiken … dan een afspraak die de ochtend van herstelling werd geannuleerd en melding dat ook alles buiten garantie is !
Echt schandalige manier van doen … en dan sta je daar met diepvries die kapot is
En het wordt nog beter ! Toen ik met hen communiceerde dat ik absoluut niet tevreden was en ik ook nog steeds wacht op hun factuur van de 300 € betaalde cash , kreeg ik letterlijk : "verstandelijk gehandicapte " wat een spiegel is van hoe ze met klanten omgaan.
De diepvries .... die heeft het dus paar maand onregelmatig gedaan ... en nu compleet gedaan.
Ik kan je dus adviseren om NIET met hen samen te werken.
• Zoals steeds een defect toestel op…
• Zoals steeds een defect toestel op het meest vervelend moment: de vrijdag in de vooravond!
Enkel de firma Fixologie wou nog reageren om zo snel als mogelijk langs te komen om wasmachine te herstellen.
Bevestigd per mail, en bijna onmiddellijk antwoord: we zullen nog trachten zaterdag (de eerstvolgend dag) langs te komen.
Zaterdagmorgen bericht dat technieker in de loop van de dag zou komen voor herstelling.
Zaterdagmiddag, defect gedetecteerd: elektrisch onderdeel wat moest besteld worden.
Keurig betaald, afgesproken verplaatsingskost en 2 x kwartier (mooi naar beneden afgerond).
Bestelling liep enkele dagen extra vertraging op, boerenprotest transport geblokkeerd.
Maar de dag voor het onderdeel zou geleverd zijn bij Fixologie, telefoontje van technieker of hij s ’anderendaags mocht langskomen,
Met de opmerking het zou omstreeks 21.00 u zijn. Ik blij en bevestig.
De volgende dag om 22.00 uur kon mijn echtgenote een wasbeurt starten. Welke firma stuurt nog technieker zo laat op pad?
Bij een koffie, het juiste vooraf afgesproken bedrag afgerekend.
Ik begrijp niks van al die negatieve recensies, die heb zien voorbij komen.
Firma 100 % aan te bevelen = accuraat, snel en houden woord.
Alle verstuurde mails/sms direct beantwoord.
krl Bekkerzeel
Oplichters MyFix.be , Fix-witgoed.be , Herstelservice.be en anderen
Laat uw herstelling niet uitvoeren bij een van deze bedrijven, MyFix.be , Fix-witgoed.be , Herstelservice.be en nog vele anderen, allen aan elkaar gelinkt. Allen even grote afzetters, vermoedelijk zelfde eigenaar/organisatie. Voor minder dan 300euro voor welke herstelling ook kom je er niet vanaf, ze geven er zo een draai aan dat je er altijd benadeeld uitkomt. Bel dan de hersteldienst van het merk zelf, je gaat eerlijk geholpen worden en uiteindelijk goedkoper uitkomen, geloof me. Als je ook slechte ervaring hebt, deel deze dan zeker.
opgelicht
Na een afspraak zijn er 2 techniekers aan huis gekomen. Mijn combi oven kon niet hertsteld worden. Ze vroegen 93€ cash, digitaal betalen ging niet. Na de oven meegenomen te hebben heb ik zelf enkele weken later moeten vragen achter een offerte. Deze was 283€ telefonisch toegezegd. Van de belofte van een factuur is niks in huis gekomen. Na een dikke maand was mijn oven hersteld. Weeral zonder factuur of herstelbewijs. De oven heeft 3 maal gewerkt terug defect en een kleine 400€ armer. Dit heb ik laten weten . Tot nu toe geen reactie de telefoon nr. van deze prutsers en oplichters.0493 45 15 55 witgoed-service.be
Oplichters!
Wat je ook doet geen contact opnemen met dit bedrijf het zijn oplichters! Ik heb 260 euro betaald voor niks mijn vaatwasser doet het nog steeds niet. Zeer onprofessionele en onvriendelijke techniekers. Spijt dat ik niet eerst de reviews heb gelezen. Ik heb mijn lesje nu wel geleerd.
Wanpraktijken !!!
Vaatwasser defect (E4-foutcode), impulsief gegoogled en zo bij deze reparatiedienst beland.
Afspraak maken ging via Whatsapp en was geregeld voor daags nadien.
Het pompje wordt vervangen en een prijzige reparatie t.b.v. €197 wordt me gepresenteerd (118+79 verplaatsing en werk).
Heeft exact 2 wasbeurten gewerkt en hop! Foutcode E1... Hen opnieuw gecontacteerd want zogezegd 3
maanden garantie op de reparatie. De technieker zou hierop een reminder krijgen om terug te komen, maar sindsdien niets meer van hen vernomen.
Schandalige dieverij, ik heb er geen andere woorden voor!
witgoed technieker slecht in financiële afwikkeling
Négatief: heb per ongeluk tweemaal herstelling betaald en tot op heden,na 3 weken, het dubbel betaalde niet terug gekregen .
Monteur moet volgens bedrijf in actie komen.Te gek,want ik heb juridisch met bedrijf te maken.
Ook negatief: onderdeel kostte 180 euro,terwijl fabrikant slechts 27 euro voor onderdeel vraagt en ook bv repair net.
Geen aanrader dit bedrijf!
A ZERO would have been more…
A ZERO would have been more appropriate!
I paid 79€ for an advice that turned out to be a SCAM.
Contacted them and they came, in 24h, asked 79€ and told they had to order a piece (expected price was +/- 200) and that would last 5 days. No news after 7, 8, 9 days so I contacted someone else. There was nothing wrong with my machine, just something blocked in the filter.
And no reimbursement of my 79€ despite several requests. Real scammers.
Oplichters
Stom dat ik niet eerst de reviews bekeken had. Want jawel, ook ik had een bedroevende ervaring met deze hersteldienst. Mijn wasdroogcombinatie warmt nog, maar droogt niet meer. Ik ben nu geen technieker, maar ik weet wel dat er dan in 95% van de gevallen een condensatieprobleem is. Nu had ik zelf al alle filters schoongemaakt, condenser, trommel... om blokkages en vuile sensoren uit te sluiten. Enfin, technieker komt langs. Nogal norse man die me amper verstond en ook totaal niet naar me luisterde. Eerste wat hij doet is controleren of de warmte-elementen het doen. Ik dacht bij mezelf: ik zei toch dat hij warmt? Dat kun je zo voelen. Maar goed, hij zal grondig willen zijn, zeker. Vervolgens slaat hij eens op de ventilator: ja, die draait. Kun je zo niet zien, er zit een zwart kassement rond... Dan gaat hij de pluizerfilter en inlaat van het ventilatiekanaal schoonmaken. Had ik zelf al gedaan. Bon, dan zal hij nu wel de condenser bekijken, dacht ik. Nee hoor, meneer was klaar. Nog niet eens de achterkant van de machine opengehad. Probeer eens en als het nog niet werkt, moet er een voeler vervangen worden, kost 138 euro, zei hij. Hoe hij kon weten dat het aan een voeler lag terwijl hij niet eens de helft van het systeem bekeken had, was me een raadsel. Voor die paar zinloze, simpele routinehandelingen op het kwartiertje dat hij binnen was geweest, moest ik 79 euro betalen. Ik was alleen een durfde niet te weigeren. Omdat ik de boel absoluut niet vertrouwde, ben ik intussen nog maar zelf wat verder gaan googelen, lezen, onderzoeken en uittesten en heb ik ontdekt dat de watertoevoer naar de condenser verstoord is. Niks dure voeler dus. Ik ga proberen mijn 79 euro terug te krijgen. Mij zien ze daar nooit meer terug!!! Ps: ze werken ook onder de namen Het Herstellertje, Witgoed Reparateur, WG-Techniek en Witgoedbrigade NL. Allen te vermijden!! Ik dien klacht in bij Meldpunt België.
Zoveel spijt
Zoveel spijt dat ik in een impuls bij witgoedtechnieker een afspraak heb gemaakt en niet eerst deze reviews gelezen heb. technieker is een eerste maal langsgeweest, het bedrag betaald en daarna niets meer van gehoord. drie weken aan het lijntje gehouden geweest, nooit terug gekomen om de herstelling te laten plaatsvinden. Mijn geld nog teruggeëist, ben benieuwd of ik dit uberhaupt ooit ga terugzien.
Garantie herstel
Ik wacht nog steeds op een telefoontje van hun we zijn 4 weken verder en wordt gebeld heb op 21 september 191 euro betaald voor een reparatie en nog steeds doet mijn droogkast het niet wat een slechte service dit is de eerste en de laatste keer dat ik hun ooit weer vraag voor een reparatie.
Je ken zeggen dat ze mijn hebben opgelicht.
Dat wou ik ff zeggen
Vorige week kwam de monteur langs en…
Vorige week kwam de monteur langs en bekeek de koelkast en zei dat de motor stuk was en hij gaat bestellen kost 2 dagen, en ik betaalde 79 aan hem ,sindsdien niks meer gehoord, vaak gebeld en ze zeggen steeds hij gaat u contacteren. Wat een oplichterij zeg,jammer dat ik de review niet eerder bekeek zeg.
slechte service
Laatste keer dat ik deze firma contacteer. Trommel van de wasmachine draaide niet meer. De technieker vond de fout niet en zei dat het waarschijnlijk de motor is die stuk is en dat ik een nieuwe machine moet kopen. €80 betaald voor het nazicht. Mijn schoonvader kijkt naar de machine en de zekering is stuk … zelf vervangen en werkt weer vlekkeloos. Dit doen we dus niet meer.
Eerste en laatste keer.
Er wordt geen moeite gedaan om de klant asap te contacteren (zoals in hun afspraken formulier vermeld staat). Als je zelf belt wordt je zeer onprofessioneel behandeld (Hollander aan de lijn was zéér onbeschoft!). Ze pakken zodanig hun tijd dat ze na 16min gedaan hebben zodat ze een kwartier kunnen aanrekenen aan €25. Machine werkt weer, maar hier kom ik niet meer terug!
their repair man come to my house and…
their repair man come to my house and my wife offered him something to drink, and he chose a coffee. When he checked the wash machine, he took the bad part away with him , and asked 24.5€extra for 3mins beyond 15mins witch is included in 79€. So they solved nothing, drank some coffee and We paid for the time and they took the main control part with most chips away with them. We paid over €100 for nothing. Don’t use them , they are trash!
Verloren moeite, wordt niet gecontacteerd
Herstelling aangevraagd via hun webformulier. Volgens de bevestigingsboodschap van de aanvraag zou men mij contacteren binnen de 12 uren. Een week later ... nog niemand gehoord...
Ik heb intussen al een afspraak bij een andere hersteldienst.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.