WiseQ Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Er waren wat communicatie problemen in het begin met de levering. Uiteindelijk is het opgelost geraakt en kan onze dochter veel plezier beleven met de tablet. Die bovendien niet enkel goed w... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Wij hebben een kindertablet en koptelefoon voor ons dochtertje gekocht prima kwaliteit voor het geld over het algemeen heel tevreden! Koptelefoon ziet er leuk uit en werkt goed. De tablet is soms... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

WiseQ ontwikkelt slimme technologie die het dagelijks leven makkelijker en veiliger maakt voor kinderen, ouders én organisaties zoals scholen. We willen méér zijn dan een aanbieder van producten: we geloven dat technologie pas echt waarde heeft als het met aandacht en verantwoordelijkheid wordt ingezet. Daarom focussen we op veilige, praktische oplossingen én service waar je op kunt rekenen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Communicatie en gebruik

Er waren wat communicatie problemen in het begin met de levering.

Die bovendien niet enkel goed werkt maar ook wel tegen een stootje kan.

Het scherm is ook sterk waardoor ze soms wel iets meer kracht moet zetten om te tekenen. Gelukkig is er een bijgeleverde pen die daarmee kan helpen

16. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede service en klantvriendelijkheid!

Ik bestelde oortjes die normaal op vrijdag geleverd zouden worden, maar na het weekend was het pakketje nog steeds niet aangekomen. Maandag nam ik contact op met de klantendienst en zonder enig probleem werd er diezelfde dag nog een nieuwe bestelling opgestuurd, volledig gratis. De dag erna had ik het nieuwe pakje al in huis!
Enkele dagen later kwam ook het oorspronkelijke pakketje alsnog toe. Ik nam even contact op met het bedrijf om te vragen of ik dit moest terugsturen, maar ik mocht het gewoon houden.
Heel tevreden over de snelle en correcte service, de communicatie en vooral de klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

18. syyskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

DumbQ is een betere bedrijfsnaam

Koptelefoon gekocht en betaald en WiseQ heeft mijn adresgegevens foutief aan de bezorgservice van Dragonfly doorgegeven. WiseQ is zelf alleen per AI antwoordapparaat te contacteren, emailadres info@wiseq .nl is ook niet functioneel. Heb zelf Dragonfly (alleen engelstalige service) gecontracteerd om mijn adres aan te passen wat een 20 minuten heeft gekost. Nu komt mijn aankoop 3 dagen te laat aan. Kortom, koop maar gewoon bij Bol of Amazon.

24. elokuuta 2026
WiseQ-logo

Vastaus yritykseltä WiseQ

Goedemiddag Shirley,

Hartelijk dank voor je bericht. Graag helpen wij jou verder. Wij hebben gistermiddag helaas een korte storing gehad vanuit onze customer service tool, waardoor e-mails niet zijn aangekomen. Kan dat de oorzaak zijn?

Zou ik je bestelnummer mogen ontvangen om te kijken wat er aan de hand is?

______

Goedendag Shirley,

Graag ontvangen wij jouw reactie :)

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een oplader besteld voor mijn…

Ik had een oplader besteld voor mijn samsung telefoon nu ging echter de adaptor kapot en een mail gestuurd dezelfde dag nog reactie dat,er direct een nieuwe word verzonden dat noem ik nog eens service .heb overigens vaker besteld en altijd,tevreden over de,geleverde goederen .

20. elokuuta 2026

Prima kwaliteit!

Koptelefoon ziet er leuk uit en werkt goed.
De tablet is soms wel traag en jammer dat je geen mogelijkheid hebt om het bijgeleverde pennetje op te bergen in de tablet of hoes met kinderen raak je die zomaar kwijt.
Bij het opstarten verschijnt er een filmpje met muziek deze staat erg hard en kan je niet aanpassen het is vervelend wanneer je in ons geval in het vliegtuig zit.
Mijn dochtertje vind de tablet helemaal geweldig zij blij, wij blij!

7. elokuuta 2026

Top klantenservice!

De medewerkers zijn enorm vriendelijk en behulpzaam! Echt top. Ook zijn de producten van hele goede kwaliteit.

20. maaliskuuta 2026

Lader Iphone

Ik heb eerder een oplader gekocht en hierna nog eentje voor mijn zus bij dit bedrijf en ik ben ontzettend tevreden! De kwaliteit van de laders is echt top – ze werken perfect en laden mijn apparaten snel en veilig op. Je merkt meteen dat het goede, betrouwbare producten zijn.
Daarnaast kon ik direct het bedrijf contacteren bij vragen in verband met mijn bestelling, het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
Ook de prijs-kwaliteitverhouding is echt uitstekend. Voor deze kwaliteit betaal je een zeer goede prijs. Ik kom hier zeker terug en raad dit bedrijf absoluut aan! 👍

19. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mijn vaste adres voor opladers en…

Mijn vaste adres voor opladers en kabeltjes. Ik raak ze zelf vaak kwijt, of mn vriendin pikt ze in, dus dan bestel ik weer een nieuwe batch. Sommige apparaten werken ook alleen met deze usb-c kabels en niet met die van de action. Geen idee waarom, maar altijd blij met Wiseq iig! Groet Nick

10. joulukuuta 2025

Hele fijne koptelefoon

Hele fijne koptelefoon! Zit comfortabel, stevig en het geluid is goed zonder te hard te zijn. Mijn kind is er superblij mee, ideaal voor op school en onderweg in de auto!

4. helmikuuta 2026

Topervaring met Wiseq

Topervaring met Wiseq. Rob is scherp, betrouwbaar en denkt echt mee. Communicatie is snel en duidelijk, afspraken worden nagekomen en het resultaat klopt gewoon. Absoluut een partij waar je met vertrouwen mee werkt.

10. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin