Winston Studio Arvostelua 374

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Winston Studio i Hellerup – og især til Mark. Mark er en helt overdrevet dygtig frisør, der virkelig mestrer sit håndværk til punkt og prikke. Man mær... Näytä lisää

It’s redemption time. I gave these guys a bad review some time ago. Today I was back getting a very good and professional haircut from Barney … and at the same time we could “clear up all misundersta... Näytä lisää

Jeg blev klippet af Mark i Hellerup efter anbefaling fra en ven. Mega god oplevelse og klasse service. Haircuttet fejlede heller ikke noget!

5/5 stjerner. Jeg ledte efter en ny frisør og fandt heldigvis Winston Studio på Østerbro. Jeg blev taget rigtig godt imod fra start. De gav en professionel vurdering af mit hår og leverede en virkelig... Näytä lisää

1. Parturi

Winston Studio is a modern hairdresser/barber shop, offering a fresh approach to grooming. Our aim is to provide a welcoming environment for the modern man, delivering efficient and exceptional fades, shaves, haircuts and trims. We take great pride in carefully selecting and training our barbers/hairdressers to ensure consistent service and top-notch quality across our entire team. We go beyond the typical barbershop experience. We strive to create an atmosphere where you not only receive efficient grooming services but also feel inspired to stay and socialize. Our goal is to foster a sense of community making Winston Studio a place where you can get a great fresh fade and enjoy the company of others afterward.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 46 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Jeg beder om noget der minder om en…

Jeg beder om noget der minder om en French crop og viser endda et billede men ender med næsten at få buzz cut. Ikke tilfreds overhovedet. Han siger at han gør det så kort fordi mit pande hår ikke gider at ligge sig ned, og det plejer det sgu godt at kunne. Når han prøver at ligge det ned putter han vand i og blæser mit hår opad, så er det da klart det ikke vil ligge sig ned. ALDRIG nogensinde bliv klippet der. Jeg skal ALDRIG tilbage og kommer ikke til at anbefale det til nogen

5. kesäkuuta 2025
Winston Studio-logo

Vastaus yritykseltä Winston Studio

Hejsa,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Hos Winston Studio stræber vi altid efter at levere klipninger af højeste kvalitet og sikre, at vores kunder føler sig godt tilpas og hørt under hele forløbet.

Vi beklager, hvis resultatet ikke matchede det ønskede udtryk, du kom med, og vi forstår din frustration. Kommunikation og forventningsafstemning er vigtige for os, og vi vil tage din feedback med i vores fortsatte arbejde for at forbedre oplevelsen for vores kunder.

Vi vil meget gerne tilbyde dig en samtale og eventuelt en korrigerende klipning eller styling – naturligvis uden beregning – så vi kan rette op på det og sikre, at du går herfra med en frisure, du er tilfreds med. Du er velkommen til at kontakte os direkte på 22572209, hvis du har lyst til at tage imod det tilbud.

Vi håber, du vil give os mulighed for at rette op på oplevelsen.

Med venlig hilsen
Alexander / Winston Studio

Lexx kan bare sit kram

Lexx kan bare sit kram.
Alt fra hvad der er passende hårstil og vejledning til hvad passer med hensyn til hår typen. Fresh fades og meget laid back vibe fra ham er man garanteret 👍

20. toukokuuta 2025

Kr 400,- for 30 min. men det tog 15 min. Alt for dyrt!

Havde betalt kr. 400,- før for en klipning, der var sat til at tage 30 minutter. Den var færdig på 15 minutter, hvorefter Ahmad ikke mente der skulle gøres mere. Fair nok men så skulle jeg refunderes 50%. Dårlig oplevelse og ingen engegement.
Det efterladte indtryk er skuffet!

1. toukokuuta 2025

Er blevet klippet i Winston et par…

Er blevet klippet i Winston et par gange af forskellige barbers, men ud af dem alle gav sigfred mig helt klart den bedste oplevelse, i form af kundeservice og selve klipningen. Vil helt klart anbefale sigfred. 10/10

2. toukokuuta 2025

Sigfred høy

Sigfred høy, klippede mig.
God oplevelse, mega fedt klip, samt en mega fed oplevelse, og en mega grinere, samt seriøs barber, som dermed gjorde hele oplevelsen en 10/10

25. huhtikuuta 2025

5/5 oplevelse hver gang :)

Har nu gået hos Isayas siden september, og det har siden starten været en fornøjelse. God vibes, opfanger hurtigt hvordan man gerne vil klippes, og er også god til at komme med input til hvad han synes ville klæde en. Er også blevet klippet af Nathan en enkelt gang, og der var heller ikke en finger at sætte på det. Kan varmt anbefale folk at blive klippet her.

19. huhtikuuta 2025

10/10

10/10. Jeg blev klippet af en ung trainee ved navn sigfred, og jeg har aldrig været mere tilfreds klipning var perfekt, servicen var perfekt, alt var perfekt⭐️

10. huhtikuuta 2025