fantastisch goed geholpen door dit advocatenkantoor. ik ben bij hen terecht gekomen door een kennis en gezien de aard van mijn dossier heeft hun expertise echt wel gezorgd voor een meerwaarde. in geva... Näytä lisää

Als freelancer met een geschil met mijn opdrachtgever, kon ik de hulp en steun van advocaat Kiana Beernaert heel goed gebruiken. Ik ben dankbaar voor de diplomatie en deskundigheid waarmee zij de zaak... Näytä lisää
Na 35 jaar werken waarvan de laatste twee jaar als zelfstandige (een goede poging maar slecht idee zo bleek) stopte ik met mijn eigen onderneming en schreef me in als werkzoekende. Waarna een meded... Näytä lisää
Juridisch advies verkregen via mr. Tielen. Zeer onderbouwde antwoorden, rekening houdend met verschillende pistes. Na het online gesprek en het afhandelen van de factuur heb ik per e-mail toch nog d... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Winston
Yrityksen kirjoittama
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
eerlijke en overzichtelijke…
eerlijke en overzichtelijke prijszetting aan de hand van een offerte
snelle opvolging/reacties in dossier
jammer genoeg geen positieve ervaring
Ik heb jammer genoeg geen positieve ervaring. De responstijd van mijn advocate was echt tergend traag. Ze wist niet of ze bepaalde zaken al verstuurd of niet (ingebrekestelling is nooit verstuurd) en vergat belangrijke zaken in haar mails naar de tegenpartij te vermelden. Ben wel 1,000 euro kwijt voor niets!
Zeer professionele service en…
Zeer professionele service en klantenservice. Ik kom zeker terug als dat nodig is.
Zeer professioneel en down to earth advocatenkantoor
Zeer professioneel advocatenkantoor. Iedereen is vriendelijk, toegankelijk en flexibel in de aanpak.
Tijdens heel mijn zaak werd ik bijgestaan door advocaat Jens Van Looy, een zeer competente en down to earth advocaat die duidelijk weet waar hij over spreekt. Geen afstandelijke of ouderwetse aanpak, maar een pragmatische en duidelijke begeleiding doorheen het volledige traject.
Tijdens de zitting zelf werd ik bijgestaan door 1 interne en 1 externe partner van het kantoor, allebei eveneens van hoog niveau. Ook daar verliep de communicatie helder en professioneel.
Kortom een kantoor dat inhoudelijke expertise combineert met een menselijke aanpak.
100% Zeker aan te raden.
Ik ben zeer tevreden hoe de advocaat…
Ik ben zeer tevreden hoe de advocaat mij heeft bij gestaan en tot en snelle en goede eind resultaat is gekomen in mijn lang durige zaak.
teleurstellend samengevat
teleurstellend samengevat. Gebrek aan instant kennis in het arbeidsrecht domein. Een reactie op enkele basis specifieke vragen in die zin van 'dat moet ik even opzoeken'. Ik had het gevoel met een onervaren persoon te maken, terwijl ik voorbereid enkele concrete specifieke vragen had. Om mijn gevraagd advies schriftelijk te verwoorden kreeg ik het antwoord "ik zal een nieuwe offerte maken hiervoor". Welgeteld 20 minuten duurde het gesprek. Geen enkele toegevoegde waarde voor mij. Intussen een ander advocatenkantoor met juiste deskunidigheid gevonden.
Professioneel, transparant en efficiënt geholpen
Zeer goede ervaring met dit advocatenkantoor. Professionele en duidelijke communicatie vanaf het begin. De kosten werden vooraf transparant doorgestuurd, dus geen verrassingen achteraf. Dankzij hun expertise en betrokkenheid werd mijn zaak snel en efficiënt afgehandeld. Zeker aan te raden.
Top begeleiding!
Ik werd gedagvaard in een zaak voor overmatige snelheid op nogal een rare plaats. Na het eerste contact wist ik dat ik me niet slecht hoefde te voelen aangezien zij dit ook erkende als een misleidende plaats en me garandeerde dat ze hun best gingen doen voor een aanneembare uitspraak. Ik werd heel goed begeleid en de mogelijke uitspraken werden me goed uitgelegd waardoor ik wist wat ik kon verwachten. Bedankt voor de goede begeleiding.
Altijd beschikbaar en behulpzaam.
Altijd beschikbaar en behulpzaam.
En vooral een menselijke behandeling.
Zeer bekwaam
De verstrekte informatie was zowel vooraf, tijdens en na het proces top. Ze gaven steeds eerlijke informatie, bespraken de verschillende opties. Ik kan ze iedereen aanraden
Helpen waar nodig 👍🏻
Aangenaam en 'to the point'.
De bespreking met meester El Fatimi was aangenaam, concreet/correct en 'to the point', zonder verder opdringerig te zijn. Het maken van de afspraak zelf ging ook heel vlot en correct.
Zeer duidelijke afspraken op voorhand…
Zeer duidelijke afspraken op voorhand en dossier werd goed opgevolgd.
Heel vriendelijk
Heel vriendelijk
Zeer behulpzaam
En je wordt met respect behandeld
Ze doen wat je vraagt in de mate dat het mogelijk is
En ze nemen ook hun tijd om met jou te praten
Ik raad hun zeer zekers aan
Dank voor iedereen
Super ervaring
Super ervaring, heel vriendelijk, sterke kennis, goede raad,duidelijk en conform, was meteen gerustgesteld👌😃
Correcte prijs
Correcte prijs. Komt na wat ze beloven. Zoeken mee naar juiste oplossingen.
-Super goede begeleiding
-Super goede begeleiding
-communicatie zeer vlot en professioneel
-topervaring
Duidelijke informatie
Duidelijke informatie over de opties en verdere stappen. Alles was ook goed uitgelegd.
Samenwerking
Ik vond het fijn om samen te werken met jullie en zeker qua communicatie zat het heel goed. Als er iets was dan konden ze altijd de nodige informatie geven. Tiptop bedankt voor de samenwerking