Jeg er fuldt ud tilfreds med winner har altid købt det til min hund det eneste er at jeg synes er at det bliver dyre og dyre det forstår jeg ikke helt for andre mærker inde for hunde fodder de er er e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vores hund spiser ikke hvad som helst. Men jeres holistiske tørfoder elsker han. Og vådfoderet ligeså. Så nu tømmer han madskålen hver gang. Så det kan absolut anbefales. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yritys on vastannut
Winnerplus Puppystarter er rigtig godt foder til vores golden retriever hvalp på nu 4 måneder. Hun har fået det siden hun var 8 uger og pelsen står blank og hun er rigtig glad for det. Vi bruger det o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi importere kvalitets hunde og katte foder fra Tyskland. Mærkerne er Winner Plus hunde og katte foder, Bosch hundefoder og Sanabelle kattefoder.
Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Har bestilt nu to gange. Både hurtigt og korrekt indhold. Hurtig svar ved henvendelse på mail pga valg af leveringsshop. Alt-i-alt et sted jeg handler også næste gang.

Vastaus yritykseltä Winnerplus
Utrolig hurtig levering. Bestilte fredag sidst på eftermiddagen og det var allerede her om mandagen. Kan kun anbefales :))

Vastaus yritykseltä Winnerplus
Ang. foder til små hunde , vi har gode erfaringer med at bruge Winner Plus Mini, til vore små hunde ( Shih tzu ) . Winner Plus Mini , dæmper at øjnene løber og der dannes de røde streger under øjnene , hjælper også ved andre små racer , såsom Bommuldshunde , Malteser og Lhasa Apso mfl. samtidig elsker hundene foderet , så derfor bruger vi det og anbefaler andre at gøre det samme.. Anders V.

Vastaus yritykseltä Winnerplus
Virkelig hurtig levering. Varerne var fremme i pakkeboksen under 24 timer efter jeg havde lavet bestillingen - alt lever op til forventningerne og vores hund elsker Winnersplus:)

Vastaus yritykseltä Winnerplus
Glimtende indhold i pakken og perfekt levering!

Vastaus yritykseltä Winnerplus
Det er det bedste hundemad man kan købe til sine hunde . Altid god service og køre man ned til ham har han altid tid til en god snak . Kan varmt anbefal at handle med ham .