Winkry Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Kwaliteit van het ontvangen product is ondermaats. Bij contact met de klantenservice is er snel een standaard reactie, met voorstel om het product weg te geven aan iemand anders. Zogenaamd in het teke... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Love blankets: product is goed, wel duur, lange levertijd en ik mis wasvoorschrift. 09-03 een drietal love blankets besteld (3 voor €144,-). Direct een track and trace ontvangen en erachter gekome... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Update: intussen wonder boven wonder toch mijn bestelling ontvangen. Helaas zonder verdere communicatie, dus zou nog steeds niet meer bij hen bestellen… Evenals blijkbaar alle anderen die besteld h... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Besteld 6 februari, ontvangen 16 maart. De afmeting van de deken klopt. Heb hem onder de kraan gehouden en het lijkt aan de andere kant droog te blijven. Nu net even gewassen en kijken of het dan ook... Näytä lisää

1. Sekatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

Bij Winkry streven we ernaar om aan al je winkelbehoeften te voldoen, of je nu op zoek bent naar trendy herenmode, stijlvolle damesmode, leuke gadgets, schattige kinderartikelen of praktische huisartikelen. Onze store is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten, een uitgebreid assortiment en een geweldige winkelervaring.

Välttävä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Wat een waardeloze winkel

Wat een waardeloze winkel, maar eigenlijk is het geen winkel want het kvk nummer op de website bestaat helemaal niet. Het zijn oplichters, want na bestelling komt er helemaal geen levering. Ook reageren ze met standaard mail en krijg je een korting ipv je geld terug.

21. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Fopshipper

Met snel en duurzaam verzenden word bedoeld dat ze aan dropshipping doen en de producten vanuit China verstuurd worden. Ik heb gevraagd om de bestelling te annuleren maar dit wilde ze niet doen. Ik zou het schijnbaar alleen retour kunnen sturen na ontvangst en niet annuleren voordat het is opgestuurd. Een goede 3 weken later is de bestelling nog steeds niet verzonden en krijg ik ook geen reactie meer op emails.
Bij verdere inspectie staat Winkry niet ingeschreven bij de KvK, zijn de 1400+ goede reviews waarmee ze op hun site pronken nergens te vinden en lijkt het adres uit te komen op een leegstaand pand of anti-kraak. Heb hierover om opheldering gevraagd maar niets gehoord dus ik ga er maar vanuit dat ik mijn geld kwijt ben en niets ga ontvangen.

EDIT: Natuurlijk kreeg ik 1 minuut na het plaatsen van deze review ineens een email over de terugbetaling en krijg ik schijnbaar mijn geld terug..

19. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin