Utroligt smukt og veludført håndværk! 😍 Er mega fan af hele Wineframe konceptet. Elsker min wineframe, som jeg lige har modtaget i julegave fra min skønne husbond. 🥰 #møgforkælet At samle hyggel... Näytä lisää
Elsker min flotte nye WineFrame. Synes altid det er svært når man ser (og forelsker sig) i noget online. Det der med ikke at kunne føle, røre og fornemme. Men efter at have taget tilløb længe, fik jeg... Näytä lisää
Fik leveret en meget fin ramme, kort tid efter, at jeg bestilte på hjemmesiden. Har samlet propper længe, uden lige at vide, hvad de skulle bruges til. Nu er de kommet frem i lyset. Propperne ser fine... Näytä lisää
Vi producerer vores unikke Wineframe i flere forskellige størrelser og i fire forskellige materialer. Dansk design: Designet for at gemme dine hyggelige stunder og skønne minde i form af en ramme til vinpropper og champagnepropper. Dansk håndværk: Alle vores Wineframes produceres enkeltvis i hånden på enten vores eget værksted eller hos en lokal snedker.
Mirabellehegnet 35, 8700, Horsens, Tanska
Tolle Idee und ein sehr schönes Produkt.
Wir haben es im Urlaub gefunden und gleich, als Erinnerung, mitgenommen.
Er så tilfreds med jeres service og lækre ting i har. 🤩👌
Den smukkeste ramme!! Kanon hurtig levering! Vi glæder os til, at kunne gemme en masse dejlige minder.
Vi er super glade for vores vinramme og oplevede kun god service i forbindelse med købet 😊
Fantastisk hurtig behandling af ordren. Jeg havde den inden for 24 timer.
Jeg fik en wineframe i julegave; efter jeg har gået og sukket efter en ramme, LÆNGE!
Jeg elsker ideen i at putte signerede propper i rammen, eller som vi kalder den “minde karet”.
Jeg er vild med Wineframes og havde længe ønsket mig en. Men ønskede mig en i valnød - så den passede til mine lamper over spisebordet. Skrev en forespørgsel til Wineframes og de reagerede meget hurtigt på min henvendelse. De synes om idéen, men skulle selvfølgelig lige se om det kunne lade sig gøre. Det kunne det og jeg oplevede min henvendelse blive taget seriøst og med en super åbenhed. Jeg fik den bedste service og min wineframe (den første, de producere i valnød) blev også hurtigt leveret. Tusind tak til WineFrames - Esben og Simone - for at være med på idéen og for at give mig den bedste service… og ikke mindst en fed Wineframe, som passer sammen med spisebordsarrangementet - og ikke mindst for en sjov idé til minder 🥰
Utrolig lækre produkter - der er MADE IN DENMARK 🇩🇰 og uovertruffet kundeservice - JEG ER FAN ❤️
Jeg købte en wineframe til min mand i julegave og på trods af at jeg var liiiidt i sidste øjeblik nåede jeg at få den leveret inden jul! Helt fantastisk service og lækkert produkt. Nu skal vi bare finde den bedste placering til den og samle en masse propper :)
Hurtig og god service. Kvaliteten er spot on - men det skal den også være til denne pris.