Ifølge min mening, lever rammen ikke op til billedet fra hjemmeside. Desuden kommer den med lidt manglende olie - eller hvad det er, nogle steder. En snavset plet og en lille ridse i “glasset”. Det li... Näytä lisää

Vi har netop bestilt en Winecorkframe. Udover (naturligvis) hurtig og præcis levering er vi rigtigt glade for kvaliteten af produktet. Eneste bemærkning er dog det hvide logo på selve frontpladen, so... Näytä lisää

Super tilfreds 🤩 Modtog propramme, som havde et par småfejl - ringede og blev vejledt ift. billededokumentation ved reklamation. Der blev straks sendt ny propramme, som er hængt op. Vinpropper og ly... Näytä lisää

God service, fortjener god anmeldelse. Produktet var desværre intakt, da jeg afhentede den. Jeg skrev derfor en e-mail til Winecorkframes, og modtog lynhurtigt et super venligt svar fra Sebastian... Näytä lisää

1. Huonekalujen tekijä
  2. Sisustusliike

Velkommen til WineCorkFrames! 🍷✨ Hos WineCorkFrames skaber vi unikke rammer, der gør dine vinpropper til noget særligt. Vores produkter er designet til at indramme dine bedste minder og gøre dem til en del af dit hjem. Vi prioriterer kvalitet og æstetik i alt, hvad vi laver, og sørger for, at hver ramme lever op til vores høje standarder. Hos os handler det ikke kun om produkter – det handler om oplevelser. Vi tror på at gøre tingene nemt og behageligt for vores kunder. Derfor er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad du har brug for. Vi vil sikre, at din oplevelse hos WineCorkFrames bliver lige så mindeværdig som de øjeblikke, du vælger at indramme. Tak fordi du har valgt os til at være en del af dine særlige øjeblikke. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe unikke kunstværker, der bringer både skønhed og betydning til dit hjem. Santé! WineCorkFrames-teamet 🍷✨

3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Hurtig og effektiv

Jeg skulle bruge en ramme som desværre var udsolgt men med hurtig og effektiv hjælp fra sælger, finder vi en rigtig god løsning.
Og rammen bliver sendt med det samme.
Fantastisk service

29. huhtikuuta 2024

Hej Jeanne,

Tusinde tak for din anmeldelse! Det glæder mig at kunne hjælpe🙌

WineCorkFrames

Super service og fantastisk kvalitet

Super service og fantastisk kvalitet, egner sig rigtig godt som gave, kan jeg skrive under på.

3. toukokuuta 2024

Hej Victor,

Tak for din anmeldelse og dejligt at høre du valgte os som gave🎁

Perfekt

Perfekt produkt og god oplevelse af kundeservicen. Kan kun anbefale en vinramme fra Winecorkframes.

Mvh. Kenneth

16. huhtikuuta 2024

Hej Kenneth,

Tusinde tak for anbefalingen🍷 Det glæder os at kunne værne om dine bedste vinminder!

Super oplevelse

Super oplevelse. Desværre var ordre ikke på lager ved en fejl, men hurtig og imødekommende hjælp, og flere muligheder. Endte med at vælge anden ramme end oprindeligt og den var modtaget dagen efter. Meget flot ramme, god service og hjælp hele vejen igennem. Skal jeg en dag have en ramme mere, bliver det her.

16. huhtikuuta 2024

Hej Helene,

Tusinde tak for at vælge os og for din fine anmeldelse❤️ Det glæder os at høre du var tilfreds, trods bøvl i vores system!

WineCorkFrames

Jeg har købt en vinramme i valnød og…

Jeg har købt en vinramme i valnød og den lever til fulde op til mine forventninger. Rammen er i god kvalitet og jeg elsker designet.

1. maaliskuuta 2024

Hej Kenneth,

Godt den lever op til forventningerne! Du lyder som en herre med god stil😉

Sindssyg god service

Sindssyg god service! God kvalitet og lever 100% op til billederne. Helt klart ikke sidste gang jeg køber derfra!

1. maaliskuuta 2024

Hej Camilla,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Det glæder os enormt at høre, at du er tilfreds med vores service, produktkvalitet og at vi lever op til billederne.

Tak for din tillid!

Alt i alt. Super oplevelse

Købte produktet til min far i gave, og han blev mega glad. En meget overskuelig hjemmeside, hurtig levering, og god kvalitet!

29. joulukuuta 2023

Hej Jakob,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟 Det glæder os enormt at høre, at din far blev så glad for gaven. Vi sætter pris på din ros til vores hjemmeside, levering og produktkvalitet. Det er vores mål at skabe en positiv oplevelse, og det betyder meget for os at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Tak for at vælge os!

Konge service

Konge service, var behjælpelig fra start til slut.

Ens stue får virkelig et modent og pænt løft, med minderne som hænger på væggen. Kan kun anbefales herfra!

16. lokakuuta 2023

Hej Mathias,

Fedt at høre, at dine WineCorkFrames har givet din stue et modent og pænt løft! 😄 Vi er glade for, at du kan lide dem og endda anbefaler os. Det er virkelig det bedste kompliment, vi kan få. Tak for at lade os være en del af dine minder og din boligindretning. Skål for mange flere skønne stunder!