Hold jer fra wimex!
Kunne man ÷ og pil ned, så er det meget mere korrekt beskrevet, end den ene stjerne jeg må give dette firma.
Deres varer afspejler deres sælgere, konsulenter og kvalitets chefer.aldrig har jeg mødt så arrogant et firma der sælger temu kvalitets terrasse bredder!
Kort fortalt ,bestilte jeg at få lavet en terrasse ved en tømrer.
Tømreren handler ved bygma som forhandler wimex.
Tømreren kom med 3- 4 farveprøver fra wimex som han efter at have konsulteret bygma og andre leverandører på komposit markedet, mente var det bedste i forhold til mine ønsker. - høj kvalitet og holdbarhed , og meget lille eller ingen vedligehold!
Da tømrern havde lagt halvdelen af min næsten 55 m2 terrasse, havde han en. Anden opgave og måtte skyde min terrasse 14 dage.
Da han vendte tilbage og begyndte at lægge resten kunne jeg se, at de bredder han allerede havde lagt kontra de nye han begyndte at lægge, allerede var falmet 90 %!
Som i at åretegningern ikke kunne holde 14 dage uden at famle!
Jeg får tømrern til at klage, som klager til byga , som klager til wimex , og efter MEEEEEEGET lange torvetræk sender wimex en typisk snæversynet, ensporet og ret meget sælger med en spand luft og ligegyldighed til min adresse , for at fortælle mig, at han da med sin lup kunne se åretegningern. 2 uger senere kunne wimex fortælle de naturligvis ikke ville kompensere!
Summa summarum , så finder jeg mig ikke i det skod bygma har solgt så det ender med BYGMA slår halv skade, og arrogante Kina wimex går fri!
Det har jeg på ingen måde respekt for ! Tømrern lægger resten af gulvet og jeg sidder nu med de grimmeste bredder der ligner en omgang legetøjs plastik gulv, uden åretegninger og frygten for at det bliver porøse i løbet af de næste 5 år!
Hvis du overvejer wimex komposit gulve så spring over! Til de penge kan du finde bedre kvalitet og meget pænere gulv. Og så kan du oven i hatten også får en langt bedre behandling.
Wimex- jeg er ikke færdig med jer! Jeg siddr nu bare og venter på ,at jeg træder igennem et bræt fordi det bliver så porøst. Og så kan jeg garanterer jer, at jeg ender med at få jer selv til at lægge mit nye gulv som jeg køber med JERES kreditere penge fra et andet sted!
Skam jer!

Vastaus yritykseltä Wimex A/S