Zuivere opdruk
Goede kwaliteit kleding, zuivere opdruk, snelle levering en alles voor een mooie prijs!! Zeker aan te raden.
Elektraweg 5, 3144CB, Maassluis, Hollanti
Het product kwam op tijd binnen en ziet er goed uit
Ik kwam de aanbieding sweater+tshirt ergens tegen en besloot dat uit te proberen. Blij verrast dat de prijs niet opliep toen ik borst én rug wilde bedrukken! Dat had ik zeker niet verwacht. Na ontvangst bleek een stuk van de tekst weggevallen, dit is zonder enkel probleem opgelost. Snelle en vriendelijke reactie! Trui en tshirt ook van prima kwaliteit, ik raad het zeker aan!
Leuke actie! Mooie, dikke trui en een t-shirt ook van fijne kwaliteit. Bedrukking mooi en duidelijk. Ik ben heel blij!
Good quality clothing, nice print and fast delivery.
Had mijn bedenkingen voor de aanbiedingsprijs maar alles heeft het overtreft. Goede kwaliteit hoodie en sweater en goed bedrukt! Ben er erg blij mee en zal dit bedrijf ook als tip aan mensen doorgeven!
Snelle levering en had nog een vraag en die werd ook snel en netjes opgepakt. Nee ga hier zeker meer bestellen en aanraden! Blij mee!!!
Ik had perongeluk geen bestanden toegevoegd. Maar ben echt super geholpen door wijbedrukken.nl. De klantenservice 10/10. De hoodie en t-shirt zijn echt boven verwachting. Super mooi gedrukt en heerlijke stoffen. Ook de prijzen zijn erg leuk! Ik zal ze zeker aanraden en ook zeker nog een keer bestellen!
Wat hebben jullie het geweldig gemaakt!!! Helemaal super!!! Laat Koningsdag 2026 maar komen in Willemstad!! En ook nog super snel geleverd!!!

Vastaus yritykseltä wijbedrukken.nl
Goede producten en heel netjes bedrukt. Erg blij mee en dat tegen een hele scherpe prijs.

Vastaus yritykseltä wijbedrukken.nl
Supergoede aanbieding van hoodie met t-shirt. Ik heb deze besteld voor ons vriendinnenclubje. De bedrukking is echt heel mooi, hoodies van goede kwaliteit. De t-shirts waren niet helemaal goed gegaan (dat waren per ongeluk kindermaten), maar dit is perfect opgelost. We kregen al heel snel de juiste maten nagestuurd.
Wij zijn er erg blij mee!

Vastaus yritykseltä wijbedrukken.nl
Ik heb goede hulp gekregen en het goed product.
In het begin leek er iets mis te zijn met het design, hierbij hebben zij een oplossing gevonden en is het design helmaal zoals gehoopt.
Het product snel ontvangen. Tevens heb ik het product al gewassen en de kwaliteit is uitstekend.
Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Vastaus yritykseltä wijbedrukken.nl
Geweldige service! Nemen vriendelijk de telefoon op en geven persoonlijke hulp.

Wat een service

Vastaus yritykseltä wijbedrukken.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.