Mooi website met mooie producten
Mooi website met mooie producten. Al 2 keer besteld en erg tevreden met hun levering en kwaliteit:)
Privacy screenprotector doet zijn werk goed en makkelijk zelf te plaatsen met hun QR handleiding in het Nederlands
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Label printer besteld bij wieport. Eerst wat twijfels gehad door de reviews maar goed geholpen en netje volgende dag in huis gekregen. Top product en fijne afhandeling.
Misschien puur mij ervaring maar zeker aan te raden!
De slechtste firma die er bestaat .
Je krijgt nooit antwoord van ze terug.

Vastaus yritykseltä Wieport
dit bedrijf kan absoluut niet communiceren met hun klanten. Op de website staat dat ze binnen 24 uur reageren, maar ik heb soms weken moeten wachten op een reactie. En dan vaak pas nog nadat ik herhaaldelijk vroeg om te reageren. Verder werken ze een contact zeer slecht af. Al met al een bedrijf dat geen klant verdient, want ze geven er toch niets om

Vastaus yritykseltä Wieport
Had iets dringend nodig en na telefonisch onderhoud hebben ze hun beloftes nageleefd om het op tijd te leveren.
Vriendelijk, heel behulpzame en correct.
Apple Watch folie was uitstekend en makkelijk aan te brengen. Werd ook duidelijk een Nederlandse handleiding meegeleverd.
Daarna nog contact gehad over een dashcam waar ik interesse in had en werd daar netjes geïnformeerd over de opties en mogelijkheden wat het best bij mij paste!
Na terugzending van produkt en na ettelijke telefoontjes via partner Bol.com uiteindelijk na 18 dagen geld terug ontvangen.
Ga daar dus nooit meer bestellen

Vastaus yritykseltä Wieport
Bestelling perfect ontvangen. Helaas retour moeten sturen omdat ik verkeerd besteld had. Daar was iets door pijn fout verkeerd gelopen. Ondanks al mijn foutjes waren ze perfect bereikbaar, hebben ze heel eerlijk gehandeld en kan ik alleen maar positieve dingen zeggen! Dankjewel voor jullie topservice
Screenprotector Watch 9 blijft luchtbellen vertonen Op verzoek foto’s gestuurd maar totaal geen reactie Voorgesteld om tegen betaling een nieuw screenprotector op te sturen geen reactie,misschien niet urgent genoeg

Vastaus yritykseltä Wieport
Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de iPhone glasfolie die ik heb besteld.
Levert andere artikelen dan wat er op de site staat. Tot twee maal toe hebben wij verkeerde artikelen gehad, dacht eerste was een vergissing.

Vastaus yritykseltä Wieport
Snelle levering en goede hulp bij de klantenservice
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.