Saanut 5/5 tähteä

Goeie communicatie en komen afspraken goed na. Mijn kinderen en wij kunnen niet zonder deze water meer...zo lekker. Houden zelf ook de afspraak voor wisselen filters bij wat fijn is. Raad iederee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over Wieland Water! De communicatie verliep vanaf het eerste contact uitstekend en de installatie kon snel worden ingepland. Alles werd netjes, zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. Da... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Maak er al 3jaar gebruik van! Super tevreden en uitstekende service. Cihan is me filters komen verwisselen heel professioneel en gaf duidelijk uitleg

Saanut 5/5 tähteä

Mijn waterfilter is geïnstalleerd !!! Zo blij mee, geen gedoe meer met losse filters en kannen, komt gewoon uit het kraantje nu. En de discussie of Nederland nu wel of geen schoon drinkwater levert... Näytä lisää

1. Vedenkäsittelylaitteiden toimittaja

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn filter kraan

Super blij met mijn filter kraan. Al paar jaar klant bij ze. Wat ik ook echt top vind is dat ze zelf met je contact opnemen om een nieuwe filter te doen. Ben echt echt tevreden!😊

15. helmikuuta 2025

Dankjewel halil ,

Dankjewel halil ,
Voor je inzet je bent zooo eerlijk en je doet je werk echt goed en heel professioneel,wij zijn echt blij met je werk topi
🙏🏻

12. helmikuuta 2025

Tevreden klant…

Ik ben blij dat ik het kraantje heb laten plaatsen van wieland water. Ben zeer tevreden. Medewerker ook heel aardig legt alles goed en duidelijk uit. Nu lekker genieten van schoon en zuiver water.

11. helmikuuta 2025

Heerlijk en zuiver water

Heerlijk en zuiver water
Topservice heel klantvriendelijk de communicatie verliep vlekken loos afspraak paar dagen geleden gemaakt en ze waren ruim op tijd het duurde maximaal kwartier met het installeren. Het uitleggen van het product en hoe het werkt ging snel en was heel makkelijk te volgen en te begrijpen ik raad iedereen dit in huis te nemen, heel blij dat ik de stap heb genomen.

10. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Zo’n filter hoort eigenlijk standaard…

Zo’n filter hoort eigenlijk standaard in iedere woning te staan. Als je eenmaal de filter gebruikt, drink je nooit meer kraanwater. Verwisselen van filters ging zo snel, afspraak was avond ervoor gemaakt. Ruim op tijd, Ik ben tevreden en raad dit echt iedereen aan!!

8. helmikuuta 2025

Heerlijk zuiver water!

Super blij deze stap te hebben gezet om mijn water te laten zuiveren door deze eerlijke behulpzame mensen! Vandaag mijn filters laten wisselen! Je proeft en ziet gegarandeerd het verschil, kortom heerlijk water! Raad het iedereen aan!

2. helmikuuta 2025

Fijne filter

Dankzij deze filter genieten wij al een ruime tijd van heerlijk gefilterd water. Personeel is vriendelijk en duidelijk en staan altijd klaar om op gewenste tijden en dagen de filters te vervangen als dit nodig is. Fijn dat ik een reminder hiervoor kreeg en dit gelijk de volgende dag geregeld kon worden

2. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Vandaag een installatie laten plaatsen…

Vandaag een installatie laten plaatsen super blij mee, altijd beter dan kraan water en hoef nu geen flesjes meer te kopen dus bespaar ook nog een geld er op.

Dit is een super bedrijf zeer vriendelijk en deskundig, komt afspraken netjes na en belt ook voor die naar je toe rijdt om te zeggen dat die onderweg is en hoe laat die aan komt dit is echt een toppertje zeker een aanrader.

24. huhtikuuta 2024
Wielandwater-logo

Vastaus yritykseltä Wielandwater

Beste Arnold,

we zijn blij dat u tevreden bent en tot over 6 maanden !

Saanut 5/5 tähteä

Gezondheid op nummer 1 !!!!

Ik zou dit aan iedereen aanraden, je proeft echt het verschil! Kraanwater is echt troep. Wie van zijn gezondheid houd gaat voor Wieland water!

1. helmikuuta 2024
Wielandwater-logo

Vastaus yritykseltä Wielandwater

Helemaal mee eens ! We wensen u nog vele gezonde jaren toe !

Top service

Top service! Goed uitleg gehad hoe wat werkt. Zeker een aanrader! Investeer in jezelf en je kinderen zodat ze schoon water binnen krijgen.

14. elokuuta 2023

Blij ermee

Blij ermee! Dankjewel voor de top service! Ben blij dat ik nu niet meer met flessen water moet sjouwen.

12. heinäkuuta 2023

Geen statiegeld meer

Eindelijk af van flessen met statiegeld. Zelf 4 weken geleden aangeschaft en merk/proef het verschil! Goeie service klantvriendelijke monteurs! Kan het iedereen aanraden!

17. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin